Bottas: Nevjerojatno je da još nisam pobjedio

Getty Images
Finski pilot smatra kako je iduća utrka dobra šansa za njegovu prvu pobjedu sezone.

Valtteri Bottas je izjavio kako je razočaran što još nije pobijedio na utrci u 2018. Finac zaostaje 97 bodova za momčadskim kolegom i vodećim čovjekom prvenstva, Lewisom Hamiltonom, a trenutno se nalazi na četvrtom mjestu u poretku vozača, prenosi motorsport.com.

Bottas je bio blizu pobjedi na Velikoj Nagradi Azerbajdžana, no u ključnoj fazi utrke mu je pukla guma i koštala ga pobjede.

“Za mene je razočaravajuće i pomalo nevjerojatno da još nisam pobijedio u ovoj sezoni. Više puta sam bio blizu pobjede, posebice u prvoj trećini sezone. Stvarno želim pobjeđivati na utrkama. Zato sam ovdje”, rekao je.

“Ne slažem se da je jedini način da pobijedim taj da Lewis osigura titulu. Ako sam brz, dobro se kvalificiram i budem snažan u utrci onda je definitivno moguće da pobijedim. Ali da, bilo bi jednostavnije da Lewis osigura titulu”, nadodao je.

Bottas smatra da je VN Singapura dobra šansa za prvu njegovu pobjedu u sezoni, s obzirom na nepredvidljivost same utrke.

“Nikad ne znate, vidjeli smo što se dogodilo prošle godine. To je utrkivanje, i idemo sa stavom da se sve može dogoditi. Nadam se da ove godine možemo biti brzi u Singapuru jer prijašnjih godina baš i nismo bili”, kaže Finac.

Ferrari je svugdje brz, a Red Bullu će odgovarati konfiguracija staze u Singapuru. Što se tiče nas, ne znam gdje ćemo biti, ali nadamo se da ćemo pobijediti Ferrari i ostale”, zaključio je pilot Mercedesa.

Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?