Ecclestone: Osim Silverstonea, nitko drugi se ne žali

Getty Images
Glavni čovjek Formule 1, Bernie Ecclestone, smatra da bi se Udruženje britanskih vozača trebalo prestati žaliti oko organizacije utrke u Silverstoneu.

Britanski Silverstone još jednom se nalazi pod prijetnjom izbacivanja iz kalendara Formule 1, a nakon što je Udruženje britanskih vozača (BDRC) reklo da im je održavanje utrke preskupo. Tu situaciju prokomentirao je i glavni čovjek natjecanja Bernie Ecclestone, prenosi planetf1.

“Ne znam zašto to ne mogu izgurati. Imaju više publike nego bilo koja druga staza u Europi, a nitko drugi se ne žali na teško financijsko stanje.”, rekao je Ecclestone.

“Ukoliko žele aktivirati izlaznu klauzulu, mi ne možemo ništa učiniti. Već su se dvije staze javile da su zainteresirane održati Veliku nagradu Velike Britanije, tako da ćemo utrku bez sumnje i imati. Što se tiče Silverstonea, na to ne možemo utjecati.”, zaključio je Britanac.

Podsjetimo, glavni ljudi BDRC-a rekli su da se razmatra izlaženje Silverstonea iz kalendara Formule 1, a zaključno s 2019. godinom.

Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?