Hamilton: Još uvijek možemo pobijediti, no nismo više bolji od svih

Getty Images
Lewis Hamilton smatra kako je Mercedes malo potonuo u odnosu na prošlu godinu, no i dalje su tu kako bi konkurirali za krunu.

Lewis Hamilton nije prezadovoljan onime što je Mercedes dosada pokazao, a VN Kanade samo je potvrda njegovih riječi. Pritisak stiže sa svih strana, posebice od Ferrarija i Red Bulla te je svaki bod dobro došao.

Podsjećamo, Mercedes je u Montreal stigao sa starim motorom pošto su morali otkazati poboljšanja, a prije spomenuti konkurenti imali su svoje nove pogonske jedinice.

Epilog toga bila je slabija predstava Nijemaca na stazi koja im inače uvijek odgovara.

“Mislim da je Mercedes imao najbolji bolid prošle godine i mislim da smo prošle godine napravili bolji posao. Sada nismo bolji od ostalih i jako je tijesno,” rekao je Hamilton pa nastavio: “Tu je Red Bull koji se svako malo uključi u borbu. Rekao bih da je Ferrari do sada bio najkonzistentniji, ali ima puno utrka do kraja. Motori moraju izdržati puno utrka. Događat će se stvari za koje još uvijek ne znamo.”

Unatoč svim problemima, Hamilon je siguran da će njegova franšiza i dalje biti konkurent za krunu, no neće biti lako.

“Još uvijek vjerujem da možemo pobijediti. U potpunosti vjerujem u svoje dečke i prenosim tu energiju na njih. Nije važno s kojeg mjesta startam, ne gledam drugoga vozača s mislima da ću izgubiti od njega. Razmišljam o tome kako da ga pobijedim i kako da budem bolji. Tako ću nastaviti do kraja života.”

Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?