Hamilton: Mogao sam samo sanjati ovakvu poziciju

Getty Images
Lewis Hamilton prije nekoliko utrka nije mogao očekivati da će imati 24 boda viška.

Zahvaljujući pobjedi na Hungaroringu, Lewis Hamilton pobjegao je na 24 boda prednosti Sebastianu Vettelu u ukupnom poretku uoči ljetne stanke. Samo koju utrku ranije Britanac je takvu prednost mogao samo sanjati.

“Stvarno sam mogao samo sanjati da ćemo biti u trenutnoj poziciji u odnosu na Ferrari uzmemo li u obzir sve faktore i našu čistu brzinu. Jako sam sretan što u ljetnu stanku ulazim s dvije pobjede zaredom. Mislim da će to još dugo biti poticaj našoj momčadi, a isto tako i ohrabrenje”, rekao je aktualni svjetski prvak koji i inače bolje vozi u drugom dijelu.

“Druga polovica sezone uvijek je uzbudljiva i intenzivna. Naša momčad obično je bolja tijekom drugog dijela sezone, moramo se pobrinuti da se vratimo još jači.”

To bi Mercedes i Hamiltona učinilo neuhvatljivim za Ferrari i Vettela.

“Nisam siguran jesmo li prošle godine vodili u ovo vrijeme, ali mislim da smo prošle sezone bili nešto jači nego ove. Svi znamo da Ferrari ove godine ima bolji tempo, ali bolji je i na ostalim područjima. Tu su performanse i strategija.”

“Za osvajanje Prvenstva nije dovoljna samo brzina. Bitno je kako upravljate svim stvarima, koje strategije donosite, koliko griješite. Sve ove različite stvari se na kraju računaju. Kada se sve to zbroji, mislim da smo dosad napravili bolji posao”, zaključio je Hamilton.

Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?