Hamilton: Nikada nisam bio pod većim pritiskom

Getty Images
Aktualni svjetski prvak Lewis Hamilton kratko se osvrnuo na odrađene kvalifikacije.

Hamilton je fantastično završio kvalifikacije na domaćem terenu i preuzeo pol-poziciju ispred strahovito dobrog Sebastiana Vettela. Britanac je ipak istaknuo kako je ovo bio jedan od njegovih najboljih krugova, no pritisak nikada nije bio veći.

“Zbog svega što je prethodilo, intenziteta i duha, samog trenutka, spoznaje koliko smo blizu, osjećam da je ovo bio jedan od najboljih krugova koje sam odvozio.”, krenuo je Hamilton pa nastavio: “Osjećam da nikada nisam bio pod većim pritiskom. Ne mogu vam opisati kako sam se tresao poslije vožnje, koliki sam adrenalin osjećao. Ništa slično nisam ranije doživio. To je potpuno ludo jer mi je ovo 76. pol-pozicija. I posebna je, tako da sam zaista sretan.”

Ferrarijevi vozači doveli su ga do samih granica.

“Momci iz Ferarija su izvukli nešto posebno pred posljednji dio kvalifikacija. Njihov bolid je bio neverojatno brz, pružili su nam veliki otpor. Ne mogu se sjetiti da su ikada imali takve krugove. Ovo je tehnička staza, veoma izazovna što se tiče same pozicije bolida na pravim mjestima da biste izvukli maksimum iz svojih pneumatika. Izvukao sam sve od sebe da bih osvojio pol-poziciju. Navijači su bili tu, mogao sam ih vidjeti.”, istaknuo je Hamilton.

Velika nagrada Britanije na programu je sutra u 15.10.

Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?