Horner: Toro Rosso ne želi Ocona

Getty Images
Ocon bi mogao ostati bez mjesta u Formuli 1 sljedeće sezone.

Šef Red Bulla Christian Horner opovrgnuo je posljednje glasine koje govore da bi se Esteban Ocon mogao pridružiti njihovoj sestrinskoj ekipi, razlog je vrlo jednostavan, prenosi gp1.hr.

Mladi Francuz je i dalje pod ugovorom s glavnim rivalom Mercedesom s kojima Hornerova ekipa odbija suradnju zbog izravne borbe u prvenstvu. Uz prijašnje odbijenice od Renaulta i McLarena, čini se da Ocon ostaje bez mjesta za narednu godinu.

 

“Postoji ova luda situacija s Oconom gdje bi se on mogao naći bez mjesta sljedeće sezone. Da nema ugovor s Mercedesom, nedvojbeno bi bio jedan od kandidata za Toro Rosso. Od investicije u vozača Mercedesa neće biti ništa. Ne očekujem ni da bi Mercedes napravio slično za vozača u našoj ili sestrinskoj momčadi”, rekao je Horner.

 

Govoreći o trenutnim talentima na gridu, Horner je skeptičan prema sposobnosti mladih vozača da se valjano prilagode u momčad Red Bulla.

“Kvaliteta vozača na tržištu vrlo varira. Na raspolaganju imamo Dana Tictuma koji trenutno pobjeđuje u Formuli 3. No, uspjeh često zna zavarati. Stalno smo u potrazi za novim i nadolazećim talentima tako da smatram da period čekanja neće još dugo trajati”, istaknuo je.

 

Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?