McLaren: Button se naporno priprema za Monaco

Getty Images
Britanski vozač Jenson Button vraća se u Formulu 1, a "njegov" McLaren smatra da je Britanac u potpunosti posvećen svom povratku u najbrži sport.

Na utrci za Veliku nagradu Monaca, momčad McLarena ne može računati na svog Španjolca Fernanda Alonsa kojeg će zamijeniti britanski veteran Jenson Button. O njegovu povratku priča se u negativnom kontekstu, ali takve priče negirao je Jonathan Neale.

“Pročitao sam i vidio takve naslove, ali ne slažem se s njima. Button se posvetio pripremi za utrku. Odradio je već nekoliko rundi u simulatoru te jednu na stazi. Upoznaje se s bolidom, gumama, pogonskom jedinicom i kočnicama. Smatram da se u potpunosti posvetio utrci.”

Ipak, nedavno je Mark Webber rekao da Button nije dovoljno vremena posvetio svom povratku u Formulu 1, ali Neale i za to ima odgovor, prenosi Autosport.

“Button i Webber jako su dobri prijatelji, stoga je moguće da je Australčev komentar zapravo bila provokacija. Smatram da je to bila dobronamjerna šala i vjerujem da će Button biti spreman.”

Podsjetimo, idućeg vikenda na rasporedu je utrka za Veliku nagradu Monaka, a Alonso će ju propustiti zbog nastupa na utrci Indy500. Kao zamjena za Španjolca uskočio je britanski veteran Button.

Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?