villas-boas-dozivio-sudar-na-dakar-reliju
7

Villas-Boas doživio sudar na Dakar reliju

Getty Images
Bivši nogometni stručnjak prevezen je u bolnicu s lakšim ozljedama.

Nekadašnji portugalski nogometni trener Andre Villas-Boas završio je svoj nastup na 40. izdanju Dakar relija nakon što je tijekom četvrte etape doživio sudar i potom je hospitaliziran.

Bivši trener Academice i Porta, kao i Tottenhama, Chelseaja, Zenita i kineskog Shangai SIPG-a, krajem protekle godine na veliko iznenađenje javnosti odlučio je prekinuti nogometnu karijeru i okušati se u svijetu automobila.

Na legendarnom Dakar reliju vozeći Toyotu Hilux, uz suvozača Rubena Fariju, sudjelovao je u kategoriji automobila, ali je nakon četiri etape bio primoran odustati.

Villas-Boas je tijekom trase San Juan de Macrona u Peruu sa svojom Toyotom udario u pješčanu dinu nakon čega je zbog bolova u leđima morao u bolnicu.

“André je prevezen u bolnicu s ozljedom leđa. Bila je to nesreća, imao je jako dobar debi na reliju Dakar”, poručio je šef momčadi Toyote Jean-Marc Fortin.

Dakar reli vozi se 40. put, a ove godine od Lime u Perru, kroz Boliviju i Argentinu gdje je poslije 14 etapa predviđen cilj u Cordobi. Nakon četiri etape u klasi automobila vodi Stefan Peter Hansel (Peugeot), ispred Sebastiana Loeba (Peugeot), dok je treći Carlos Sainz (Peugeot).

U kategoriji motociklista trenutno je prvi Adrien van Beveren (Yamaha), dok ga prate Pablo Quintanilla (Husqvarna) i Kevin Benavides (Honda).

U kategoriji quadova u vodstvu je Čileanac Ignacio Casale, a u klasi kamiona ruski vozač Eduard Nikolajev (Kamaz).

 

Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?