Albanija vs Španjolska – Tipovi za klađenje i kvote 24.6.2024

Forma:
D L W W L
  • Merkur Spielarena
  • Početak: 24. lipanj 21:00
Forma:
W W W W D
Albanija
Manje od 2.5 gola2.10
Španjolska
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

U ponedjeljak u Düsseldorfu Europsko prvenstvo 2024 počastit će nas zanimljivim okršajem Albanije i Španjolske. U pitanju je utakmica grupe B, u kojoj još igraju Hrvatska i Italija. Albancima treba trijumf kako bi prošli u osminu finala, dok su Španjolci već ranije osigurali svoje mjesto u nokaut fazi natjecanja.

Tipovi za klađenje i prognoza

Kao što se moglo i očekivati, najbolje online kladionice proglasile su Španjolsku izrazitim favoritom u ovoj utakmici, do mjere da se ne isplati igrati čistu dvojku.

Mi pak smatramo da će momčad koju vodi izbornik De la Fuente ubaciti u nižu brzinu u ovom dvoboju. Naime, Španjolska je svoj posao u grupnoj fazi već ranije odradila. Albanci pak žele pobjedu, ali neće jurišati. Zato naši najbolji tipovi za klađenje uključuju okladu na manje od 2.5 gola u ovoj utakmici, uz koeficijent 2.10.

Kao i u drugim utakmicama završnog kola grupne faze, zanimljivo djeluje i oklada na više golova u drugom poluvremenu nego u prvom, na što ćete dobiti tečaj 2.05.

Ako smatrate da je razlika u klasi ipak prevelika, postoje dva načina kako podebljati tečaj na trijumfu favorita. Prva opcija je oklada na pobjedu Španjolske bez primljenog gola, uz kvotu 2.25, dok ćete dobiti 2.20 na okladi poluvrijeme/kraj 2/2. To donosi dobitak ako Španjolci povedu u prvom dijelu i pobijede na kraju.

Neki će se kladiti čak i na točan rezultat. Pa ćete tako dobiti tečaj 7.50 na pobjedu Španjolske rezultatom 0:1, dok je kvota 9.00 na okladu na rezultat 1:1.

Što se pak klađenja na strijelce tiče, dobit ćete 2.60 na gol Mikela Oyarzabala, a 3.00 ako tipujete na Danija Olma. S druge strane, tečaj je 4.50 da će zabiti Rey Manaj, a 5.50 ako odigrate na Jasira Asanija.

Analiza i statistika

Španjolska i Albanija međusobno su igrale pet puta u posljednjih tridesetak godina. Španjolci su svaki put pobijedili, no posljednji dvoboj 2022. godine bio je najneizvjesniji, što govori da Albanci ipak napreduju.

Albanska reprezentacija traži trijumf u ovom susretu koji bi je odveo u osminu finala. No, već osvojeni bod protiv Hrvatske sasvim je dovoljan da se Sylvinho i njegovi nogometaši zadovoljno vrate kući. Sve ostvareno u Düsseldorfu u četvrtak samo je bonus.

Što se Španjolske tiče, Furija je pokazala veliku moć u utakmicama protiv Hrvatske i Italije. Sa 6 bodova već je mislima u nokaut fazi natjecanja, što bi se definitivno moglo osjetiti na travnjaku.

Prethodni dvoboji:
26.03.22 Španjolska2:1Albanija PRI
06.10.17 Španjolska3:0Albanija SPK
09.10.16 Albanija0:2Španjolska SPK
22.09.93 Albanija1:5Španjolska SPK
22.04.92 Španjolska3:0Albanija SPK

Albanska nogometna reprezentacija – Ključni igrači

Izbornik Sylvinho čini se da je na Euru pronašao postavu koja može parirati čak i vrhunskim momčadima. U napadu Rey Manaj djeluje prilično opasno, a na raspolaganju je i Armando Broja iz Chelseaja.

Jasir Asani također se pokazuje vrlo koristan u ofenzivi, dok bi minutažu definitivno trebao dobiti i Dinamov Arber Hoxha, zaslužan za osvojeni bod protiv Hrvatske. Obranu pak drži Berat Djimsiti iz Atalante, a pred još jednim zahtjevnim ispitom bit će Thomas Strakosha među vratnicama.

Španjolska nogometna reprezentacija – Ključni igrači

Španjolska u ovoj utakmici ne može računati na Rodrija zbog kartona, a izbornik će vjerojatno odmoriti i brojne druge prvotimce. Tu bi u prvi plan mogao iskočiti Mikel Oyarzabal, rezervno rješenje koje De la Fuente ima na poziciji centarfora.

Minutaži se svakako nada i Dani Olmo koji je u drugom planu na ovom Europskom prvenstvu. Isto vrijedi i za Ferrana Torresa. U sredini pak Mikel Merino ima priliku pokazati se u ovoj utakmici, a na teren bi mogao i mladi Fermin Lopez, željan dokazivanja na velikoj sceni.

Španjolska zabija manje od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Koliko daleko mogu Albanija i Španjolska na Euru 2024

Albanija i njezin izbornik Sylvinho mogu biti zadovoljni ostvarenim na Europskom prvenstvu. Malo tko ih vidi u osmini finala, jer treba im trijumf protiv Španjolske u ovoj utakmici. No, sjetimo se Katara i utakmice Furije protiv Japana. Zato Albance ne treba prerano otpisati, s tim da bi im osmina finala ovog natjecanja trebala biti apsolutni maksimum.

Španjolska s druge strane pod Luisom de la Fuenteom ima potencijal daleko dogurati. Igra odličan nogomet na ovom turniru i nikog ne bi iznenadilo da ode sve do finala pa čak i osvoji po četvrti put titulu prvaka Europe.

Kladionica Rabona igračima koji skupljaju sličice dijeli bonus do 2000 €, iskoristiv na Europskom nogometnom prvenstvu!

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top