Danska vs Srbija – Tipovi za klađenje i kvote 25.6.2024

Forma:
D D W W W
  • Allianz Arena
  • Početak: 25. lipanj 21:00
Forma:
D L W L W
DOMAĆIN 2.20
Remi 3.50
GOST 3.20
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Ovog utorka u Münchenu u dvoboju C skupine Euro 2024 turnira igraju reprezentacije Danske i Srbije. Radi se o istoj grupi u kojoj igraju još Engleska i Slovenija. Dancima treba najmanje bod kako bi osigurali mjesto u osmini finala, dok srpska reprezentacija mora ići na pobjedu.

Tipovi za klađenje i prognoza

Što zbog impresivnog nastupa protiv Engleske, što zbog ugleda, sportske kladionice proglasile su Dansku laganim favoritom u ovoj utakmici.

Mi se s tim ovaj put slažemo. Iako Danci nemaju tako sjajne ofenzivce kao u prošlosti, no u ovom trenutku djeluju puno spremnije od Srbije. Očekujemo da će prije ili kasnije slomiti suparnika u ovoj utakmici, zbog čega je naša glavna preporuka oklada na pobjedu Danske, uz koeficijent 2.20.

S obzirom na to da nema više mjesta za kalkulacije, u ovoj utakmici svakako očekujemo pogotke. Zato će neki ljubitelji sportske prognoze odigrati i na više od 2.5 gola u utorak u Münchenu, što ide uz kvotu 1.80.

U tom kontekstu zanimljivo djeluje i oklada da Danska zabija više od 1.5 gola na utakmici, na što ćete dobiti tečaj 1.86. Još veći tečaj 3.25 čeka vas ako odigrate da Danska zabija u oba poluvremena.

Tu su i oklade na kornere. Pa ćete dobiti koeficijent 1.90 ako odigrate na više od 9.5 kornera na utakmici, što bi se lako moglo pretvoriti u realnost.

Oni najhrabriji će tipovati na točan rezultat. Vrijedi spomenuti kako je kvota 9.50 na pobjedu Danske rezultatom 2:1. Dobit ćete pak 17.00 ako odigrate na rezultat 3:1. Naravno, to su opcije koje se igraju s manjim ulozima.

Za kraj, tu je i klađenje na strijelce. Kvota je 2.75 da će zabiti Rasmus Højlund, dok ćete dobiti 4.00 ako odigrate na Christiana Eriksena. S druge strane, tečaj je 3.20 na gol Aleksandra Mitrovića, a 3.75 ako tipujete na pogodak Dušana Vlahovića.

Analiza i statistika

Dosad su Danska i Srbija igrali međusobno tri puta i svaku put su Danci upisali uvjerljivu pobjedu. Posljednji međusobni dvoboj bila je prijateljska utakmica 2022. godine.

Nakon osvojenog boda protiv Engleske reprezentacija koju vodi Hjulmand s mnogo samopouzdanja čeka ovu utakmicu. Danska je dugo vodila i protiv Slovenije te je mogla već osigurati svoje mjesto u osmini finala, no morat će se za njega boriti ovog utorka.

Što se Srbije tiče, Stojkovićeva izabrana vrsta malo je toga pokazala dosad na turniru. Gol u posljednjim sekundama protiv Slovenije spasio je Srbiju u prethodnom kolu. Sada mora značajno poboljšati kvalitetu igre ako želi do nokaut faze natjecanja.

Prethodni dvoboji:
29.03.22 Danska3:0Srbija PRI
13.06.15 Danska2:0Srbija EPK
14.11.14 Srbija1:3Danska EPK

Danska nogometna reprezentacija – Ključni igrači

Danska reprezentacija izgleda trkački moćno na ovom turniru. I dalje važnu ulogu igra Christian Eriksen, puno ofenzivniji nego u redovima Manchester Uniteda. Pierre-Emile Hojbjerg također je član vezne linije i igra solidno, unatoč osrednjim nastupima ranije u redovima Tottenhama.

Što se napada tiče, čeka se da Rasmus Højlund napokon nešto napravi pred suparničkim golom. U obrani pak vladaju Andreas Christensen i Joachim Andersen, s Kasperom Schmeichelom kao pouzdanom podrškom među vratnicama.

Srpska nogometna reprezentacija – Ključni igrači

Srbija nikako da pronađe idealnu postavu na ovom Euru. Počela je bez Dušana Tadića u prvoj postavi, no ofenzivac Fenerbahčea vratio se u momčad protiv Slovenije. Nije donio puno toga pozitivnog, kao ni Aleksandar Mitrović koji je u stanju svašta promašiti.

Ostao je dužan i Dušan Vlahović, dok se Luka Jović pobrinuo za jedini pogodak ove reprezentacije u dosadašnjem dijelu natjecanja. Sergej Milinković Savić također se čini kao da je ispao iz forme, a pozitivnu ocjenu zasad može dobiti tek Andrija Živković, vrlo dobar na desnoj strani.

Danska zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Koliko daleko mogu Danska i Srbija na Euru 2024

Danska reprezentacija pod Kasperom Hjulmandom dogurala je sve do polufinala Eura prije tri godine. Trenutno djeluje nešto skromnije, s manje raspoloženih igrača u ofenzivi. No, radi se o fizički izuzetno spremnoj momčadi koja je protiv Engleske pokazala da može namučiti najbolje. Bit će opasan suparnik ako se dokopa nokaut faze.

Što se Srbije tiče, momčad Dragana Stojkovića zasad spada među razočaranja ovog turnira. Nešto je čvršća u obrani nego u Kataru, ali prema naprijed nije dovoljno opasna. Ako nekako i prođe do osmine finala ne možemo je zamisliti kako se probija među najuspješnije reprezentacije ovog Eura.

Kladionica Favbet dijeli igračima bonus do 700 €, namijenjen utakmicama nogometnog Eura!

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top