Hrvatska vs Albanija – Tipovi za klađenje i kvote 19.6.2024

Forma:
L W W W D
  • Volksparkstadion
  • Početak: 19. lipanj 15:00
Forma:
L W W L L
Hrvatska
Poluvrijeme/kraj: 1/12.37
Albanija
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kad je u pitanju Hrvatska Euro 2024 postaje izuzetno napet ove srijede, jer naši u Hamburgu moraju pobijediti Albaniju. Radi se o dvoboju grupe B, u kojoj još igraju Španjolska i Italija. Dalićevi izabranici startali su porazom u Berlinu u subotu i sada se moraju vaditi trijumfom.

Tipovi za klađenje i prognoza

Kao što se moglo i očekivati, najbolje online kladionice proglasile su Hrvatsku izrazitim favoritom u ovom dvoboju. Nećete se usrećiti ako odigrate čistu jedinicu, jer kvota je prilično niska.

No, mi svakako vjerujemo u Dalićevu izabranu vrstu. Jedan loš dan protiv Španjolske ništa ne znači. Uostalom, naši nisu pobijedili ni na prethodne dvije nogometne smotre u prvoj utakmici pa su svejedno prošli dalje. Smatramo da će Hrvatska dominirati od prve minute i zato je naši besplatni tipovi za klađenje preporučuju okladu poluvrijeme/kraj 1/1, uz kvotu 2.37. To postaje dobitno ako naši povedu u prvih 45 minuta i pobijede na kraju.

Alternativa tome je oklada da Hrvatska zabija u oba poluvremena, uz tečaj 2.62, dok ćete dobiti 2.25 ako odigrate na pobjedu Hrvatske bez primljenog gola. Neki će odigrati i hendikep F+2 iliti -1.5 na Hrvatsku, uz kvotu 2.42. To donosi dobitak ako naši pobijede s najmanje dva razlike.

Spomenimo i okladu da dva gola padaju do 55. minute ili ranije, na što možete dobiti tečaj 2.20. Dio igrača će odigrati i da gol pada u oba poluvremena, na što možete dobiti tečaj 1.83.

Ako se pak želite kladiti na točan rezultat, zanimljivo djeluje rezultat 2:0, uz koji ide koeficijent 7.00. Dobit ćete pak 11.00 ako odigrate na rezultat 3:0.

Tu je i klađenje na strijelce. Pa tako uz okladu na gol Andreja Kramarića ide tečaj 2.75, dok ćete dobiti 3.00 ako tipujete na Antu Budimira. Na gol Luke Modrića je pak velikih 5.50, iako izvodi kaznene udarce.

Za kraj, spomenimo upravo okladu na dosuđeni penal, uz koeficijent 2.91, što je scenarij koji se sve češće događa u utakmicama hrvatske reprezentacije…

Analiza i statistika

Zanimljivo, Hrvatska i Albanija nikad dosad nisu međusobno igrale, čak ni prijateljsku utakmicu. Okršaj u Hamburgu bit će im prvi od osamostaljenja naše države.

Dalićeva reprezentacija na Euro je došla u dobrom raspoloženju, nakon osvajanja turnira u Egiptu u ožujku te pobjede protiv Portugala u Lisabonu. No, Španjolska je spustila na zemlju naše i sada više nemaju pravo na posrtaj. Zato očekujemo maksimalni angažman i čvrstu igru u srijedu.

Što se Albanije tiče, ona je ugodno iznenadila u kvalifikacijskoj grupi s Češkom i Poljskom. Zatim je na otvaranju Eura zabila najbrži pogodak u povijesti turnira i solidno igrala protiv Italije. Svejedno, nije ostavila dojam momčadi spremne pomrsiti našima račune.

Prethodni dvoboji:
Hrvatska-nikad dosad igrali-Albanija

Hrvatska nogometna reprezentacija – Ključni igrači

Izbornik Dalić najavio je promjene u sastavu za utakmicu s Albanijom. Sigurno će ih biti u obrani, a i u ofenzivi. Luka Modrić ostaje središnja figura vezne linije, a Mateo Kovačić i Marcelo Brozović njegovi su prvi pomoćnici.

U ovom dvoboju očekuju se golovi Andreja Kramarića, a na svoje bi mogao doći i Ante Budimir. Dalić se pak mora odlučiti hoće li gurnuti Ivana Perišića od prve minute ili će prednost dobiti Lovro Majer. Jedno od rješenja svakako je i Mario Pašalić. Nikog ne bi začudilo niti da vrati Joška Gvardiola na poziciju stopera, jer tu je Hrvatska čini se najranjivija na ovom prvenstvu.

Albanska nogometna reprezentacija – Ključni igrači

U redovima Albanije Nedim Bajrami ostat će upisan zlatnim slovima, nakon što je zabio najbrži gol u povijesti Europskog prvenstva protiv Italije. Radi se o igraču na kojeg će naši također morati dobro paziti.

Središnji napadač je pak Armando Broja iz Chelseaja, od kojeg Albanci mnogo očekuju na ovom turniru. Berat Djimsiti iz Atalante još jedan je vrhunski igrač koji podiže razinu igre svoje momčadi. Izbornik Sylvinho koristi i Arbera Hoxhu iz Dinama, no vjerojatno će protiv Hrvatske ući u drugom poluvremenu s klupe.

Hrvatska zabija više od 2.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Koliko daleko mogu Hrvatska i Albanija na Euru 2024

Hrvatska je nakon poraza od Španjolske u nezgodnoj situaciji. Gol razlika 0:3 nije sjajna i ne smije si naša reprezentacija priuštiti novi poraz u grupi B. Vjerujemo da naši mogu popraviti gol razliku protiv Albanije i zatim izvući barem remi s Italijom. A ako prođu dalje, tada nikome neće biti lako igrati protiv Dalićeve reprezentacije.

Što se Albanije tiče, Sylvinho i njegovi igrači izvukli su najtežu moguću skupinu. Ako osvoje jedan bod, bit će to veliki uspjeh. Očekujemo Albance na zadnjem mjestu u skupini B, dok bi preostale momčadi trebale proći u osminu finala.

Kladionica 20bet dijeli svojim igračima besplatne oklade u vrijednosti do 1000 €, iskoristive na Europskom nogometnom prvenstvu!

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top
UEFA Euro 2024