Hrvatska vs Italija – Tipovi za klađenje i kvote 24.6.2024

Forma:
D L W W W
  • Red Bull Arena
  • Početak: 24. lipanj 21:00
Forma:
L W W D W
Hrvatska
Oba daju gol: Da1.72
Italija
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Ovog ponedjeljka Hrvatska Euro 2024 grupnu fazu turnira završava dvobojem protiv Italije u Leipzigu. Riječ je o utakmici skupine B, u kojoj još igraju Španjolska i Albanija. Našima je nužna pobjeda kako bi prošli dalje, a Talijanima je dovoljan bod kako bi izbjegli ispadanje u grupnoj fazi.

Tipovi za klađenje i prognoza

Što zbog ugleda, što zbog posrtaja svog suparnika, online kladionice odlučile su proglasiti Italiju favoritom u ovoj utakmici.

Mi baš i nismo sigurni da će to tako izgledati na terenu. I jedni i drugi pokazali su pregršt slabosti na turniru, pogotovo u obrani. Drama je pak zajamčena s Dalićevim izabranicima pa možemo očekivati preokrete i strepnju do zadnje sekunde. Zato naši besplatni tipovi za klađenje moraju započeti preporukom oklade oba tima daju gol, uz koeficijent 1.72.

Zanimljivo djeluje i oklada da u drugom poluvremenu pada više golova nego u prvom, uz kvotu 2.04. Naime, očekujemo da se ovaj okršaj u potpunosti rasplamsa tek u svojoj završnici.

Ako pak smatrate da će naši dobro proći u ovoj utakmici, tu su kombinacijske oklade. Izdvajamo okladu na dvoznak 1X na Hrvatsku uz više od 1.5 gola na utakmici, na što možete dobiti tečaj 2.16.

Ima smisla i klađenje na kornere. Naime, dobit ćete 1.83 ako odigrate na više od 9.5 kornera na utakmici, što je scenarij koji definitivno možemo zamisliti u ovoj utakmici.

Ako se pak odlučite za klađenje na točan rezultat, kvota je 6.50 na rezultat 1:1. Dobit ćete pak 12.00 ako odigrate na pobjedu Hrvatske rezultatom 2:1.

Za kraj, spomenimo i oklade na strijelce. Kvota je 3.60 da će zabiti Ante Budimir, a 4.00 ako odigrate na Brunu Petkovića. S druge strane, na Gianlucu Scamaccu ćete dobiti 4.00, a na Federica Chiesu koeficijent je 4.20.

Analiza i statistika

Hrvatska i Italija dosad su međusobno igrale osam puta. Naša reprezentacija nikad nije izgubila. Pet puta bilo je neriješeno, a tri puta je Hrvatska pobjeđivala. Zanimljiv,o zadnja tri ogleda završila su rezultatom 1:1.

Dalićevoj momčadi ovaj put remi nije dovoljan. Nakon teškog poraza od Španjolske i tijesnog remija s Albanijom Hrvatska mora ići po pobjedu u Leipzigu, što će dati draž ovoj utakmici i učiniti je vrlo uzbudljivom.

A Talijani se doimaju kao da su na Euro doveli jednu od svojih najslabijih reprezentacija u povijesti. Bili su potpuno bezopasni protiv Španjolaca u četvrtak, što ulijeva nadu da bi se naši ipak mogli ugurati u osminu finala. No, trkački su i dalje prilično moćni te ih neće biti lako slomiti na travnjaku.

Prethodni dvoboji:
12.06.15 Hrvatska1:1Italija EPK
16.11.14 Italija1:1Hrvatska EPK
14.06.12 Italija1:1Hrvatska EP
16.08.06 Italija0:2Hrvatska PRI
08.06.02 Italija1:2Hrvatska SP

Hrvatska nogometna reprezentacija – Ključni igrači

Dalić će definitivno mijenjati u odnosu na prethodnu utakmicu. Očekuje se povratak Ante Budimira u udarnu momčad, dok bi se Luka Modrić mogao povući na poziciju zadnjeg veznog. Lovro Majer bi trebao prepustiti svoju poziciju Mariju Pašaliću, a Joško Gvardiol ponovo zaigrati na poziciji beka.

U zadnjoj liniji očekujemo nastup Martina Erlića, a desni bek ovaj bi put mogao biti Josip Stanišić. U ofenzivi se ponovo očekuje da Andrej Kramarić napravi razliku, a bit će zanimljivo vidjeti hoće li izbornik u nekoj fazi utakmice gurnuti u vatru mlade snage, Luku Sučića i Martina Baturinu.

Talijanska nogometna reprezentacija – Ključni igrači

Italija nema više zvijezde kakve je imala u prošlosti pa će se Spalletti morati prije svega osloniti na momčadsku igru. U napadu Gianluca Scamacca još nema pogodak na ovom turniru i željan je napokon nešto napraviti. Isto vrijedi i za Federica Chiesu.

U veznoj liniji najviše posla ponovo će odrađivati Nicolo Barella, dok u obrani glavnu riječ vodi Alessandro Bastoni. Desni bek Federico Dimarco može predstavljati opasnost i naši će ga morati zatvoriti, a zaposlen će zasigurno biti Gianluigi Donnarumma, jedan od boljih pojedinaca ovog kolektiva na Euru u Njemačkoj.

Hrvatska zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Koliko daleko mogu Hrvatska i Italija na Euru 2024

Hrvatska reprezentacija igra odlučujuću utakmicu u Leipzigu. Ako ne pobijedi, neće proći u osminu finala. Igra koju su pokazali naši na početku turnira nije bila impresivna. Međutim, ako se dokopaju nokaut faze natjecanja postat će neugodan suparnik svima. Baš kao što je bio slučaj na svim prethodnim velikim natjecanjima na kojima je Zlatko Dalić vodio reprezentaciju.

S druge strane, Talijani također djeluju neuvjerljivo i malo tko im daje šanse da obrane titulu prvaka Europe. No, kao i u hrvatskom slučaju radi se o reprezentaciji koja zna igrati na rezultat i bit će je teško eliminirati s turnira.

Kladionica Germania daje igračima bonus do 1000 €, iskoristiv na utakmicama hrvatske nogometne reprezentacije!

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top