Nizozemska vs Austrija – Tipovi za klađenje i kvote 25.6.2024

Forma:
D W W W L
  • Olympiastadion
  • Početak: 25. lipanj 18:00
Forma:
W L D W W
Nizozemska
Više od 2.5 gola1.89
Austrija
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Berlin će u utorak ugostiti na Euro 2024 turniru reprezentacije Nizozemske i Poljske. Radi se o dvoboju grupe D, u kojoj još igraju Francuska i Poljska. Nizozemci u ovoj utakmici pobjedom mogu osigurati prvo mjesto u grupi, dok Austrijanci žele potvrditi svoj prolazak u osminu finala.

Tipovi za klađenje i prognoza

Kao što se moglo i očekivati, online kladionice daju malu prednost Nizozemskoj u ovom susretu i proglasile su je favoritom.

Mi pak smatramo da nas čeka vrlo zabavan dvoboj u Berlinu. Nizozemska je možda odigrala 0:0 s Francuskom u prethodnoj utakmici, no to se teško može ponoviti u utorak. Baš suprotno, dok igraju narančasti uvijek je pregršt prilika za postizanje pogotka na obje strane travnjaka. Zato naši najbolji tipovi za klađenje moraju uključivati i preporuku oklade na više od 2.5 gola na ovoj utakmici, uz koeficijent 1.89.

Zanimljivo svakako djeluje i oklada da gol pada u oba poluvremena, uz kvotu 1.86. Neki će odigrati i tečaj 2.08 na okladi da dva gola padaju do 55. minute ili ranije, što je još jedan scenarij koji možemo zamisliti.

Dostupno je i klađenje na kornere. Pa ćete tako dobiti 2.25 ako odigrate na više od 9.5 kornera na utakmici, za što su ove dvije momčadi definitivno sposobne.

Na raspolaganju su vam i kombinacijske oklade. Izdvajamo okladu 1X na Nizozemsku uz više od 1.5 gola na utakmici, na što možete dobiti tečaj 1.72.

Ako se pak kladite na točan rezultat, dobit ćete 9.50 na pobjedi Nizozemske rezultatom 2:1. Tečaj je još veći ako odigrate rezultat 2:2, što ide uz koeficijent 13.00.

Spomenimo na kraju i strijelce. Na Codyja Gakpa dobit ćete 3.20, a ista kvota ide i uz pogodak Memphisa Depaya. S druge strane, koeficijent je 3.40 na gol Marka Arnautovića, a 4.33 ako tipujete na Christopha Baumgartnera.

Analiza i statistika

U novom mileniju Nizozemska je igrala s Austrijom pet puta i svaki put je pobijedila. Posljednji uspjeh narančastih dogodio se na Euru 2021. godine, kada su trijumfirali rezultatom 2:0.

Samopouzdanje Koemanovoj momčadi svakako diže i pozitivan rezultat protiv Francuske u prethodnoj utakmici, kao i bodovi osvojeni protiv Poljske. Već je jasno da će Nizozemci igrati u osmini finala, a u utorak imaju priliku osigurati dvoboj protiv lakšeg suparnika na otvaranju nokaut faze.

Što se tiče Austrije, Rangnickova momčad izgleda fizički moćno i odigrala je dvije vrlo dobre utakmice na otvaranju turnira. S tri osvojena boda blizu je prolasku skupine, a eventualni uspjeh protiv Nizozemske gurnuo bi je prema vrhu ljestvice.

Prethodni dvoboji:
17.06.21 Nizozemska2:0Austrija EP
04.06.16 Austrija0:2Nizozemska PRI
09.02.11 Nizozemska3:1Austrija PRI
26.03.08 Austrija3:4Nizozemska PRI
06.09.03 Nizozemska3:1Austrija EPK

Nizozemska nogometna reprezentacija – Ključni igrači

Nizozemska ima napadačka rješenja koja obećavaju u ovoj utakmici. Jeremie Frimpong pokazao se odličnim na desnom krilu, a Cody Gakpo djeluje po suprotnoj strani. Memphis Depay pak u sredini još nije došao na svoje, ali odrađuje važan posao za ovu ekipu.

Ne zaboravimo ni Xavija Simonsa kojeg je Koeman malo povukao nazad protiv Francuske, no svejedno je postigao pogodak koji je poništen pod upitnim okolnostima. U obrani pak Virgil van Dijk i Steven de Vrij donose sigurnost, dok Nathan Ake i Denzel Dumfries imaju slobodu ići prema naprijed.

Austrijska nogometna reprezentacija – Ključni igrači

Austriju je nekoliko ozljeda oslabilo uoči turnira, no svejedno igra odličan nogomet na Euru. Posebno vrijedi izdvojiti Christopha Baumgartnera u ofenzivi, vrlo opasnog kad se ubaci iz drugog plana.

U sredini terena pak dominiraju Marcel Sabitzer i Konrad Leimer, sposobni nositi se ravnopravno sa sredinom terena čak i najjačih suparnika. Što se obrane tiče, Kevin Danso se pokazao kao beskompromisni stoper, a Patrick Pentz odrađuje solidan posao među vratnicama.

Nizozemska zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Koliko daleko mogu Nizozemska i Austrija na Euru 2024

Nizozemska je ugodno iznenadila svojim nastupima dosad na Euru. Momčad Ronalda Koemana dobro je organizirana i vrlo opasna kad krene prema naprijed. Svakako joj je mjesto u nokaut fazi natjecanja, a tamo bi mogla predstavljati opasnost za favorite.

Što se Austrije tiče, izbornik Ralf Rangnick izvlači apsolutni maksimum iz igračkog kadra kojeg ima na raspolaganju. Ako njegova momčad zadrži sposobnost igranja visokog presinga kroz cijeli turnir, tada ima izglede dogurati dalje od osmine finala. Time bi Austrija napokon ostvarila značajan uspjeh na kontinentalnoj sceni.

Kladionica 22bet daje svojim igračima bonus od 122 €, iskoristiv na utakmicama Europskog nogometnog prvenstva!

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top