Njemačka vs Mađarska – Tipovi za klađenje i kvote 19.6.2024

Forma:
W W D W W
  • MHP Arena
  • Početak: 19. lipanj 18:00
Forma:
L W L W W
Njemačka
Hendikep: F+21.74
Mađarska
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Ove srijede Europsko prvenstvo 2024 nudi nam još jednu utakmicu u kojoj igra domaćin. Njemačka će u Stuttgartu odmjeriti snage s Mađarskom. U pitanju je dvoboj skupine A, u kojoj još igraju Švicarska i Škotska. Nagelsmannova momčad uvjerena je u osvajanje nova tri boda.

Tipovi za klađenje i prognoza

Što zbog podrške publike, što zbog kvalitete, kladionice u Hrvatskoj proglasile su Njemačku izrazitim favoritom u ovom dvoboju. Kvota na jedinici prilično je mala.

Međutim, Elf je pokazao da ima poletnu momčad spremnu utrpati mnogo golova. Mađari pak nisu izgledali sjajno na otvaranju turnira. Zato naši savjeti za klađenje kreću od preporuke tipovanja na hendikep F+2 iliti -1.5 na Njemačku, uz koeficijent 1.74. To postaje dobitno ako domaćin pobijedi s dva ili više razlike.

Postoje i alternativne opcije kako podebljati tečaj na Nagelsmannovoj družini. Pa tako možete odigrati da Njemačka zabija gol u oba poluvremena, na što ćete dobiti tečaj 1.83. Tu je i poluvrijeme/kraj 1/1, uz kvotu 1.80. To postaje dobitno ako Nijemci povedu u prvom dijelu i zadrže prednost do samog kraja.

S obzirom na žestinu kojom igra domaćin, ima smisla i oklada da dva gola padaju do 55. minute ili ranije, na što možete dobiti tečaj 1.75.

Kladiti se možete i na kornere. Pa je tako tečaj 2.10 na više od 9.5 kornera, što možemo zamisliti u ovoj utakmici.

Što se pak oklada na strijelce tiče, dobit ćete 2.75 na gol Floriana Wirtza, a isti je tečaj i na Jamala Musialu. Kvota je pak 2.25 na Kaija Havertza, a isto ćete dobiti i na Niclasa Füllkruga.

Za kraj, spomenimo tečaj 5.90 na autogol, što se sve češće viđa u nogometu, a jedan takav pao je i u prvoj utakmici Njemačke na ovom turniru…

Analiza i statistika

Njemačka u posljednjih 8 godina nije imala nikakvih uspjeha protiv Mađarske. U Ligi nacija izgubila je i remizirala, a u sjećanju ostaje i okršaj na prethodnom Euru, kada su Mađari vodili i bili blizu da izbace Nijemce s turnira.

No, pod Julianom Nagelsmannom Njemačka se posložila kako treba i izgleda odlično na ovom turniru. To je potvrdila i utakmica otvaranja, kada je Elf s visokih 5:1 deklasirao Škotsku. Dakle, čini se da je domaćin spreman naplatiti račune Mađarskoj za neuspjehe u prethodne tri utakmice.

Što se Mađara tiče, očekivali smo više od momčadi Marca Rossija protiv Švicarske. Puno je tu bilo konfuzije u obrani što je na kraju rezultiralo bolnim porazom. Bit će našim susjedima jako teško u nastavku natjecanja.

Prethodni dvoboji:
23.09.22 Njemačka0:1Mađarska ULN
11.06.22 Mađarska1:1Njemačka ULN
23.06.21 Njemačka2:2Mađarska EP
04.06.16 Njemačka2:0Mađarska PRI
29.05.10 Mađarska0:3Njemačka PRI

Njemačka nogometna reprezentacija – Ključni igrači

Izbornik Nagelsmann ima kombinaciju iskusnih igrača i mladih talenata. Toni Kroos drži sredinu terena, a Ilkay Gündogan brine za kreaciju. Na krilima pak djeluju Florian Wirtz i Jamal Musiala, izuzetno brzi i opasni za suparnički gol.

Njemačka može birati između Kaija Havertza i Niclasa Füllkruga na poziciji središnjeg napadača. Joshua Kimmich povučen je pak na beka, dok u obrani glavnu riječ vodi Antonio Rüdiger. Na golu se i dalje drži Manuel Neuer.

Mađarska nogometna reprezentacija – Ključni igrači

Mađarska se uzda u Dominika Szoboszlaija, svoju zvijezdu iz Liverpoola. Ovog proljeća nije bio u sjajnoj formi, a nije izgledao impresivno niti protiv Švicarske. No, u užarenoj atmosferi u Stuttgartu mogao bi biti inspiriraniji.

Što se pak ofenzive tiče, Barnabas Varga i Roland Sallai pokušat će ugroziti njemački gol. No, morat će i obrana s Willijem Orbanom biti na visini zadatka, kako Peter Gulácsi ne bi završio natrpane mreže kao što je to bio slučaj s njegovim prethodnikom iz Škotske.

Njemačka zabija više od 2.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Koliko daleko mogu Njemačka i Mađarska na Euru 2024

Njemačka je odličnim otvaranjem turnira protiv Škotske gotovo osigurala prolazak u osminu finala. U Stuttgartu to samo namjerava potvrditi. Ova njemačka generacija nošena domaćim navijačima svakako ima potencijal daleko dogurati, no tek se treba dokazati protiv onih najboljih u Europi.

Što se Mađarske tiče, izbornik Marco Rossi svjestan je da neće biti lako izboriti prolazak dalje. Bod protiv Njemačke puno bi značio, no malotko vjeruje da će biti osvojen. Međutim, uvjerljiv trijumf u zadnjem kolu protiv Škotske još bi mogao Mađarima donijeti osminu finala. Tamo po svemu što su pokazali teško da mogu ikog pobijediti.

Kladionica Germania daje bonus svojim igračima do 1000 €, namijenjen Europskom nogometnom prvenstvu!

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top
UEFA Euro 2024