Španjolska vs Francuska – Tipovi za klađenje i kvote 9.7.2024

Forma:
D W W W W
  • Allianz Arena
  • Početak: 09. srpanj 21:00
Forma:
D W D D W
Španjolska
Prvo poluvrijeme: X1.95
Francuska
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

U Münchenu u utorak Europsko prvenstvo 2024 započinje svoju polufinalnu fazu, utakmicom Španjolske i Francuske. Bit će to dvoboj u kojem mnogi pobjednika vide kao budućeg prvaka Europe. Španjolci su pokazali odličnu formu na turniru, a Francuzi ono najbolje čuvaju za završnicu. Mogao bi to biti nogometni klasik.

Tipovi za klađenje i prognoza

Kao što se moglo i očekivati, online kladionice u Hrvatskoj daju tek malu prednost Španjolskoj u ovoj utakmici. No, kvota i na jedinicu i na dvojku je izdašna.

Mi pak smatramo da nas u Münchenu čeka prava rovovska bitka, pogotovo na početku utakmice. U pitanju su izuzetno iskusne momčadi koje će zatvoriti prilaze svojem golu i neće previše riskirati. To će posebno doći do izražaja u uvodnih 45 minuta, zbog čega je naša glavna preporuka oklada prvo poluvrijeme X iliti neriješeno, uz koeficijent 1.95.

Naši najbolji tipovi za klađenje moraju tome dodati i okladu da u drugom poluvremenu pada više golova nego u prvom. Ova opcija ide uz tečaj 2.14.

Kladiti se možete i na kornere. Kvota je čak 2.37 na više od 10.5 kornera, što je sasvim realan scenarij, jer ni jedni ni drugi neće mnogo komplicirati u svom kaznenom prostoru.

Ako pak odlučite pogađati točan rezultat, kvota je 6.66 na pobjedu Francuske rezultatom 0:1, dok ćete dobiti 6.33 na pobjedi Španjolske rezultatom 1:0. Koeficijent je pak 6.00 na rezultat 0:0 u regularnom vremenu, što nikog ne bi iznenadilo.

Spomenimo i klađenje na strijelce. Dobit ćete 3.25 ako odigrate na gol Kyliana Mbappéa, a 5.50 da će zabiti Antoine Griezmann. S druge strane, tečaj je 3.50 na Alvara Moratu, a 4.75 na Lamine Yamala.

Za kraj, spomenimo i klađenje uživo. Naime, odnos snaga bit će još jasniji jednom kad utakmica započne. Zato imajte upaljenu omiljenu kladionicu u utorak navečer i reagirajte čim se pojavi obećavajuća kvota…

Analiza i statistika

Utakmice Francuske i Španjolske oduvijek su bile neizvjesne. U posljednja četiri međusobna dvoboja obje ekipe imaju po dvije pobjede. Međutim, kad je bitno tada Francuzi znaju doći na svoje. Tako je bilo u finalu Lige nacija 2021. godine, kada su trijumfirali u Milanu.

No, Španjolci djeluju kao bolja momčad na ovom Euru. Bez problema su se obračunali s Hrvatskom, Italijom i Albanijom u skupini B, a onda i s Gruzijom u osmini finala. Domaćina Njemačku slomili su tek u produžetku, no dominirali su i u toj utakmici.

Što se Deschampsove reprezentacije tiče, ona se i dalje muči. Remizirala je s Nizozemskom i Poljskom, a onda iščupala pobjede protiv Belgije i Portugala. Mora ubaciti u višu brzinu ako želi proći u finale.

Prethodni dvoboji:
10.10.21 Španjolska1:2Francuska ULN
28.03.17 Francuska0:2Španjolska PRI
04.09.14 Francuska1:0Španjolska PRI
26.03.13 Francuska0:1Španjolska SPK
16.10.12 Španjolska1:1Francuska SPK

Španjolska nogometna reprezentacija – Ključni igrači

Španjolska će se ponovo uzdati u svoja vrhunska krila. Nico Williams i Lamine Yamal predstavljaju konstantnu opasnost za svoje suparnike i najveća su prijetnja francuskom golu. Alvaro Morata se pak nada da bi mogao doći na svoje na poziciji centarfora. Nije zabio još od utakmice s Hrvatskom.

Više prostora mogao bi u ovoj utakmici dobiti i Dani Olmo, nakon što je golom i asistencijom dotukao Njemačku. U obrani pak neće biti Danija Carvajala koji je dobio crveni karton, no Unai Simon svejedno ima dobro posloženu zadnju liniju koja vjeruje da može sačuvati svoju mrežu u Münchenu.

Francuska nogometna reprezentacija – Ključni igrači

Unatoč konstantnim problemima sa slomljenim nosom, očekuje se nastup Kyliana Mbappéa od prve minute u polufinalu. Zasad je zabio tek jedan pogodak iz penala na turniru, no brzonogi krilni napadač na tome nema namjere stati.

U ovoj utakmici Randal Kolo Muani mogao bi dobiti veću minutažu, kao i Ousmane Dembele, nakon što su se pokazali protiv Portugala. Vidjet ćemo što pak može Antoine Griezmann koji nije u nekoj velikoj formi, dok bi ključ francuskog uspjeha mogla biti igra bekova Thea Hernandeza i Julesa Koundéa. Oni moraju biti besprijekorni i prema naprijed i prema nazad.

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Koliko daleko mogu Španjolska i Francuska na Euru 2024

Španjolska je na ovom turniru definitivno pokazala da ima sve što je potrebno za osvajanje titule. Momčad Luisa de la Fuentea igra vrlo efikasan nogomet, a i uspješno se brani. Ostaje tek otvoreno pitanje je li fizički spremna izdržati do samog kraja natjecanja.

Što se Francuske tiče, ona je pod Didierom Deschampsom već triput igrala u finalu velikih natjecanja. Ne bi bilo iznenađenje da u tome uspije još jednom. Zasad na Euru nije pokazala dovoljno, no Francuze ne smijemo prerano otpisati. Igraju najbolje kad je to najvažnije.

Kladionica Rabona za skupljanje sličica nogometaša daje bonus do 2000 €, iskoristiv na utakmicama nogometnog Eura!

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top