Ukrajina vs Belgija – Tipovi za klađenje i kvote 26.6.2024

Forma:
W L W L D
  • MHP Arena
  • Početak: 26. lipanj 18:00
Forma:
W L W W D
DOMAĆIN 4.33
Remi 4.33
GOST 1.70
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Ove srijede Europsko prvenstvo u nogometu nudi nam važan okršaj iz skupine E, u kojem će međusobno odmjeriti snage Ukrajina i Belgija. U pitanju je grupa u kojoj još igraju Slovačka i Rumunjska, a sve reprezentacije imaju po tri osvojena boda. Belgijci se nadaju trijumfu, a Ukrajina je svjesna da joj možda ni remi neće biti dovoljan za prolazak dalje.

Tipovi za klađenje i prognoza

Što zbog ugleda, što zbog kvalitete pojedinaca, sportske kladionice u ovoj su utakmici proglasile Belgiju favoritom. No, uz sasvim pristojan tečaj na pobjedu.

Mi se s tim ovaj put slažemo. Iako su Belgijci posrnuli na otvaranju turnira, u svojim redovima imaju odličnu ofenzivu te pravog vođu na travnjaku. Sve što Ukrajina trenutno nema. Zato naši savjeti za klađenje započinju preporukom oklade na pobjedu Belgije, uz koeficijent 1.70.

Neki iskusni igrači otići će još korak dalje i podebljati tečaj na favorita. Pa tako možete dobiti 2.62 ako odigrate da Belgija zabija u oba poluvremena, dok je kvota 2.75 na okladi poluvrijeme/kraj 2/2. To postane dobitno ako Tedescova momčad povede u prvom dijelu i pobijedi na kraju.

S obzirom na stil igre ove dvije reprezentacije, ima smisla i oklada da dva gola padaju do 55. minute ili ranije, što ide uz tečaj 1.95. Možemo zamisliti i dosuđen penal, uz kvotu 2.95, budući da će obrane biti pod velikim pritiskom u odlučujućoj utakmici.

Ako se pak odlučite kladiti na točan rezultat, dobit ćete 9.00 na pobjedu Belgije rezultatom 0:2, dok je kvota čak 15.00 ako tipujete na rezultat 0:3.

Spomenimo na kraju i klađenje na strijelce. Tečaj je 2.20 da će Romelu Lukaku napokon zabiti i da gol neće biti poništen. Kvota je pak 3.00 na Kevina de Bruynea, a 3.75 da će zabiti Jeremy Doku. S druge strane, dobit ćete 4.33 na Romana Jaremčuka, trenutno najopasnijeg pojedinca u ukrajinskoj ofenzivi.

Analiza i statistika

Zanimljivo je da Ukrajina i Belgija dosad nikad nisu igrali, niti prijateljsku niti službenu utakmicu. To znači da je mnogo nepoznanica pred obje momčadi, svjesne da možda neće imati pravo na popravni nakon srijede.

Ukrajinci mogu biti zadovoljni što su uopće još u igri za prolazak dalje. Rebrov i njegovi igrači doživjeli su fijasko protiv Rumunjske i gubili su na poluvremenu protiv Slovaka. No, preokret ih je ostavio na životu, iako će im vjerojatno trebati trijumf u ovom susretu ako žele dalje.

S druge strane, poraz Belgije od Slovačke na početku Eura bio je veliko iznenađenje. Bolje je to izgledalo protiv Rumunja u subotu pa Tedesco i njegovi igrači počinju vjerovati da bi ipak mogli osvojiti prvo mjesto u skupini E.

Prethodni dvoboji:
Ukrajina-nikad dosad igrali-Belgija

Ukrajinska nogometna reprezentacija – Ključni igrači

Ukrajina na ovom turniru nema mnogo efikasnih igrača prema naprijed. Artem Dovbyk nije tako raspoložen kao kad igra za Gironu, dok Mihajlo Mudrik mnogo trči na lijevoj strani, ali malo toga konkretnog donosi momčadi.

Pogubio se i Oleksandr Zinčenko na poziciji desnog beka, a ništa posebno nije dosad pokazao ni talentirani Gregorij Sudakov. Zato bi se izbornik Rebrov mogao osloniti na iskusne snage u ovom susretu. Roman Jaremčuk već ga je jednom spasio, a tu je i Andrij Jarmolenko, sposoban jednim potezom zakomplicirati ovu utakmicu.

Belgijska nogometna reprezentacija – Ključni igrači

Belgija još traži svoju idealnu postavu, ali postignut je određeni napredak. Romelu Lukaku zabio je tri gola na ovom turniru, no svaki mu je naknadno poništen uz pomoć VAR tehnologije. Snažni centarfor nada se da bi napokon mogao doći na svoje ove srijede.

Kevin de Bruyne pak igra sve bolje prema naprijed, a na lijevoj strani opasnim se prodorima ističe Jeremy Doku. Na desnoj strani se i dalje traži Leandro Trossard, ali zato dobru formu pokazuje Yuri Tielemans. Treba tome dodati da obrana Belgije pokazuje mnogo slabosti na ovom turniru, ali barem je golman Koen Casteels vrlo pouzdan među vratnicama.

Belgija zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Koliko daleko mogu Ukrajina i Belgija na Euru 2024

Ukrajina je pod izbornikom Sergijem Rebrovom očekivala prolazak u osminu finala. No, situacija se zakomplicirala uvjerljivim porazom od Rumunjske. Sada Ukrajinci opasno žive, a čak i ako prođu dalje ne pokazuju kvalitetu potrebnu za pobjeđivanje u nokaut fazi Eura.

Što se pak Belgije tiče, Domenico Tedesco ne može biti zadovoljan kako se situacija razvija u grupi E. Međutim, ima na raspolaganju reprezentaciju krcatu kvalitetom prema naprijed pa ako se probije do utakmica na ispadanje, mogao bi sa svojim igračima iznenaditi čak i neke od favorita.

Unibet za preporuku svoje kladionice nagrađuje igrače bonusom do 350 €, iskoristivim na Europskom nogometnom prvenstvu!

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top