Milan vs Liverpool – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Lige prvaka

Stadio Giuseppe Meazza (Milano) 17 rujna - 21:00
AC Milan
VS
Liverpool
Preporučena oklada 1X na Milan

Prvi pravi europski derbi ove sezone u Ligi prvaka igra se u Milanu, gdje će domaćin dočekati nogometaše engleskog Liverpoola.

Talijansku momčad sada vodi Portugalac Paulo Fonseca, a u svojim redovima ima neke nove zvijezde i pokušat će dogurati što dalje u elitnom europskom nogometnom natjecanju. Milan je doduše slabo otvorio Serie A i nalazi se tek u sredini ljestvice, no pobjeda 4:0 protiv Venezije za vikend pokazuje da ova momčad ima potencijala.

Fonseca polaže nade prije svega u svog sunarodnjaka Rafaela Leaoa, brzonogog krilnog napadača koji već dugo vuče Milan prema pobjedama u Italiji i u Europi. Posljednjih mjeseci Leao nije bio nešto posebno raspoložen, no u Ligi prvaka uvijek igra na visokom nivou.

U redove crveno-crnih doveden je i Alvaro Morata, poznati španjolski centarfor koji doduše ima problema s ozljedom mišića pa je njegov nastup upitan. Tu je također Luka Jović koji pokušava oživjeti svoju karijeru u Italiji, a iz Rome je stigao stasiti napadač Tammy Abraham.

Nizozemac Tijani Reijnders predvodi pak veznu liniju domaćina i pred njima je zahtjevan zadatak ovog utorka. Christian Pulišić se pak nada da može napraviti razliku po krilu, dok Youssouf Fofana mora odrađivati posao prema naprijed i prema nazad u sredini terena.

Što se pak obrane tiče, Milan je doveo mladog Strahinju Pavlovića, kao i Emersona Royala pa vjeruje da s osvježenom zadnjom linijom i Mikeom Maignanom među vratnicama može parirati svom suparniku.

S druge strane, Liverpool pod novim trenerom Arneom Slotom nije izgledao loše na otvaranju sezone, no popustio je za vikend i doživio poraz protiv Nottingham Foresta. Sada će to pokušati zaboraviti i vratiti se na pobjedničke staze u Ligi prvaka.

Liverpool nije mnogo kupovao preko ljeta. Doveden je tek Federico Chiesa iz Juventusa koji nije potpuno spreman za ovu utakmicu. U ofenzivi će po običaju Mohamed Salah predstavljati najveću opasnost, dok se minutaži još nadaju Diogo Jota i Cody Gakpo.

Alexis Mac Allister i Dominik Szoboszlai drže pak sredinu terena, dok u obrani i dalje gospodari Virgil van Dijk. Liverpool je posebno dobar na bočnim pozicijama, gdje Trent Alexander-Arnold i Andy Robertson rade razliku, a na golu ima Alissona koji sigurno neće biti nezaposlen u Milanu, no neće mu biti lako ni natrpati mrežu…

Prethodni dvoboji:
16.12.22 Liverpool4:1Milan PRI
07.12.21 Milan1:2Liverpool LP
15.09.21 Liverpool3:2Milan LP
31.07.16 Liverpool2:0Milan ICC
03.08.14 Milan0:2Liverpool ICC

Izostanci i ozljede:

Milan: Bennacer I. (zljeda lista), Calabria D. (ozljeda mišića), Florenzi A. (ozljeda koljena), Sportiello M. (ozljeda šake), Thiaw M. (ozljeda gležnja).

Liverpool: Elliott H. (ozljeda gležnja), Chiesa F. (fizički nespreman).

Liverpool zabija manje od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Unatoč porazu za vikend i gostovanju kod velikog europskog kluba, hrvatske kladionice svejedno su proglasile Liverpool jasnim favoritom u ovoj utakmici.

Mi se s tim ne slažemo. Milan je uvijek bio tvrd orah u Ligi prvaka i tako bi trebalo biti i ovog utorka. Sa svojom čvrstom obranom i lukavom ofenzivom itekako ima oružja suprotstaviti se favoriziranom gostujućem sastavu. Zato naši savjeti za klađenje započinju preporukom oklade dvoznak 1X na Milan, uz koeficijent 1.98 u kladionici 22bet.

Mogla bi to biti utakmica koja će započeti čvrsto i tek se kasnije rasplamsati. Zato ima smisla i oklada da u drugom poluvremenu pada više golova nego u prvom, uz tečaj 2.02. Kad uzmemo u obzir ulog na terenu, kao i nogometnu filozofiju domaćina zanimljivo djeluje i oklada na manje od 2.5 gola na utakmici, na što možete dobiti tečaj 2.37 u kladionici 20bet.

Tu su i brojne kombinacijske oklade. Među njima izdvajamo okladu oba tima NE daju gol uz manje od 2.5 gola na utakmici, na što možete uzeti tečaj čak 2.95.

Za kraj, spomenimo i klađenje uživo. Naime, odnos snaga Milana i Liverpoola još će biti lakše ocijeniti nakon što dvoboj počne. Oklade na ishod utakmice, zbroj golova, broj kornera i tko će sljedeći zabiti ponudit će obećavajuće kvote za vrijeme ovog okršaja. Zato imajte upaljenu omiljenu kladionicu u utorak navečer i reagirajte čim se pojavi kvota za koju vjerujete da prolazi…

Kladionica Mozzart daje igračima bonus do 400 €, iskoristiv na utakmicama nogometne Lige prvaka!

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top