Arsenal vs PSG – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Lige prvaka

Emirates Stadium (London) 01 listopada - 21:00
Arsenal
VS
PSG
Preporučena oklada Pobjeda Arsenala

Najjača utakmica ovog utorka u nogometnoj Ligi prvaka definitivno se igra u Londonu, gdje će snage odmjeriti nogometaši Arsenala i Paris Saint-Germaina.

Domaćin pod trenerom Mikelom Artetom sretno je osvojio bod na otvaranju natjecanja protiv Atalante i sada mora pokazati više protiv uglednog suparnika iz Francuske. Arsenal je doduše u zadnje vrijeme igrao dobro u Engleskoj i umalo pobijedio Manchester City pa ima razloga za optimizam uoči ove utakmice.

U redovima “topnika” u posljednje vrijeme podigao je formu Gabriel Martinelli na lijevoj strani, dok Bukayo Saka konstantno prijeti na desnoj. Na poziciji centarfora Arteta još traži najbolje rješenje za svoju ekipu. Gabriel Jesus jedno je od rješenja, a moguće je uvijek i da će gurnuti Kaija Havertza u vršak napada.

U sredini pak terena nedostaje ozlijeđeni Martin Odegaard, no zato je tu pouzdani Declan Rice koji je zadužen za povezivanje redova londonskog kluba. Obrana u kojoj igraju Gabriel i William Saliba posebna je snaga domaćina, jer ne samo što stoperi uspješno štite Davida Rayu koji stoji među vratnicama, već nerijetko i zabijaju važne golove na drugoj strani terena.

Što se pak PSG-a tiče, pod Luisom Enriqueom Parižani su tek u zadnjoj minuti utakmice slomili španjolsku Gironu u prethodnom kolu. Sada ih čeka puno teži izazov, u sezoni u kojoj Kylian Mbappé više nije vođa ove ekipe.

Zato Paris Saint-Germain ima Bradleyja Barcolu koji igra sve bolje prema naprijed, a tu je i Ousmane Debélé koji opasno djeluje na desnoj strani. U ofenzivi Enrique koristi i Randala Kolo Muanija, dok će nekoliko potencijalnih prvotimaca nedostajati zbog ozljeda, poput Marca Asensija i Gonzala Ramosa.

Problema s ozljedom ima i Vitinha, što je značajan hendikep za gostujući sastav. No, tu su Wayne Zaire-Emery i Fabian Ruiz koji imaju potencijal suprotstaviti se Arsenalu u sredini terena. Ozljede su poharale i obranu Parižana, ali barem je spreman Achraf Hakimi, jedan od najboljih braniča na svijetu, dok bi Marquinhos i Milan Škriniar trebali igrati na poziciji stopera.

Ne zaboravimo ni pariškog čuvara mreže Gianluigija Donnarummu. Njega čeka izazovna utakmica na stadionu Emirates, u kojoj teško da može sačuvati svoju mrežu netaknutom…

Prethodni dvoboji:
28.07.18 Arsenal5:1PSG ICC
23.11.16 Arsenal2:2PSG LP
13.09.16 PSG1:1Arsenal LP
28.07.07 Arsenal2:1PSG EMI

Izostanci i ozljede:

Arsenal: Odegaard M. (ozljeda gležnja), Tierney K. (ozljeda mišića), Tomiyasu T. (ozljeda koljena), Zinčenko O. (ozljeda lista).

PSG: Asensio M. (ozljeda bedra), Doue D. (izvan kadra), Hernandez L. (ozljeda koljena), Kimpembe P. (izvan kadra), Ramos G. (ozljeda gležnja), Vitinha (ozljeda gležnja).

Arsenal zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Što zbog kvalitete pojedinaca, što zbog domaćeg terena, sportske kladionice odlučile su dati prednost nogometašima Arsenala na stadionu Emirates u utorak.

Mi se s tim ovaj put slažemo. Iako PSG niže pobjede u Francuskoj, utakmica s Gironom pokazala je da ova momčad ima mnogo slabosti i nije na samom europskom vrhu. Domaćin pak ima odlično organiziranu ekipu u svim linijama, zbog čega naši savjeti za klađenje započinju preporukom oklade na pobjedu Arsenala, uz tečaj 1.77 u kladionici 20bet.

Radi se o utakmici u kojoj možemo zamisliti pregršt pogodaka, iako ih nije bilo u dvobojima ovih momčadi u prvom kolu. Zato će neki poželjeti odigrati i okladu na zbroj golova, da pada više od 2.5 gola na utakmici, uz tečaj 1.74.

Alternativa tome je oklada da dva gola padaju do 55. minute ili ranije, na što možete dobiti tečaj 1.90 u kladionici 22bet. Ako pak vjerujete da će se rasplet dogoditi u samoj završnici, možete odigrati da u drugom poluvremenu pada više golova nego u prvom, što ide uz kvotu 2.05.

Oni koji žele dodatno podebljati tečaj na domaćinu mogu odigrati okladu da Arsenal zabija gol u oba poluvremena, na što možete dobiti koeficijent 2.62.

Što se pak klađenja na strijelce tiče, tečaj je 2.87 na gol Bukaya Sake, a 3.50 da će zabiti Gabriel Martinelli. S druge strane, dobit ćete 5.00 na Bradleyja Barcolu, dok je kvota 6.00 na pogodak Ousmanea Dembelea.

Za kraj, spomenimo i okladu na crveni karton, uz tečaj 6.00, što se nerijetko događa u utakmicama u kojima igra Arsenal ove sezone pa bi se moglo dogoditi i ovog utorka…

Kladionica Rabona za skupljanje sličica nogometaša nudi svojim igračima bonus do 2000 €, iskoristiv na utakmicama Lige prvaka!

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top