Aston Villa vs Bayern – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Lige prvaka

Villa Park (Birmingham) 02 listopada - 21:00
Aston Villa
VS
Bayern Munich
Preporučena oklada Pobjeda Bayerna

Prava poslastica na rasporedu je ove srijede u nogometnoj Ligi prvaka u Birminghamu, gdje će snage odmjeriti nogometaši Aston Ville i minhenskog Bayerna.

Domaća momčad može biti zadovoljna što se pod trenerom Unaijem Emeryjem našla među europskom elitom. Aston Villa započela je natjecanje sigurnom pobjedom protiv Young Boysa, a ova utakmica pokazat će može li se ravnopravno nadmetati i protiv najboljih na Starom kontinentu. Zanimljivo, bit će to repriza finala Kupa prvaka iz 1982. godine, u kojem je engleski klub došao do titule u Rotterdamu.

Danas Aston Villa više nije toliko moćna, no imaju s njom posla i lideri u Premiershipu. U redovima kluba iz Birminghama posebno se ističe Ollie Watkins koji redovito zabija golove, a sklon je i asistencijama. U novoj sezoni s njim u ofenzivi igra Morgan Rogers koji se pokazao kao odlično pojačanje.

U sredinu pak terena doveden je za veliki novac Amadou Onana iz Evertona i solidno se uklopio u kolektiv, a tu su još John McGinn i Yuri Tielemans koji donose mnogo žestine veznoj liniji Emeryjeve momčadi.

Obrana Aston Ville igra prilično konkretno, s vrlo dobrim stoperima od kojih se posebno ističe Pau Torres. A među vratnicama brani Emiliano Martinez, jedan od najboljih golmana na svijetu što daje dodatno samopouzdanje njegovim suigračima.

S druge strane, Bayern je s devet golova protiv Dinama pokazao da pod Vincentom Kompanyjem može igrati vrlo efikasan nogomet. No, remi kod kuće s Bayer Leverkusenom u Bundesligi za vikend otkrio nam je da Bavarci još uvijek nisu nedodirljivi.

Svejedno, momčad koja u svojim redovima ima Harryja Kanea uvijek može zabiti pregršt pogodaka. U minhenski sastav odlično se uklopio i Michael Olise, dobro upoznat s engleskim nogometom, a tu je i Jamal Musiala koji spada među najbolje mlade nogometaše današnjice.

Bayern još ima Sergea Gnabryja koji može pomoći ofenzivi, a minutaži se nada i Leroy Sane. Joshua Kimmich se pak povukao na poziciju beka, dok Rafael Guerreiro također igra sjajno na svojoj bočnoj poziciji, kako prema naprijed, tako i prema nazad. Dodajmo tome Manuela Neuera koji se još drži na mjestu golmana pa postaje jasno da Bayern dolazi na Villa Park s mnogo kvalitete i ambicijama ostvariti još jednu pobjedu…

Prethodni dvoboji:
26.05.82 Aston Villa1:0Bayern LP

Izostanci i ozljede:

Aston Villa: Kamara B. (ozljeda koljena), McGinn J. (ozljeda bedra), Mings T. (ozljeda koljena), Philogene J. (ozljeda mišića).

Bayern: Boey S. (ozljeda koljena), Buchmann T. (ozljeda mišića), Ibrahimović A. (ozljeda mišića), Stanišić J. (ozljeda koljena).

Bayern zabija više od 2.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kao što se moglo i očekivati, svaka hrvatska kladionica proglasila je u ovoj utakmici Bayern favoritom, unatoč tome što se dvoboj igra u Birminghamu.

Mi se s takvom ocjenom odnosa snaga ovaj put slažemo. Aston Villa ima solidnu momčad, no nedavni dvoboj s Arsenalom pokazao je da nije spremna za najviše domete. Bavarci pak imaju pregršt iskustva u Ligi prvaka i rijetko kad razočaraju u grupnoj fazi. Zato naši savjeti za klađenje započinju preporukom oklade na pobjedu Bayerna, uz koeficijent 1.75 u kladionici 20bet.

Radi se o dvoboju u kojem golovi ne bi smjeli izostati. Mogla bi se ova utakmica pretvoriti u pravu golijadu, baš kao i prethodna Bayernova protiv Dinama. Zato ima smisla uzeti u obzir i okladu na više od 3.5 gola na utakmici, uz tečaj 2.24.

Zanimljivo djeluje i oklada koju nudi kladionica 22bet, da u drugom poluvremenu pada više golova nego u prvom, na što možete dobiti kvotu 1.98.

Ako pak želite podebljati tečaj na pobjedi gostiju, postoje dva načina kako to napraviti. Možete odigrati da Bayern zabija gol u oba poluvremena, što ide uz tečaj 2.25, dok ćete dobiti 2.62 ako odigrate poluvrijeme/kraj 2/2. To postaje dobitno ako Kompanyjeva momčad povede u prvom dijelu i pobijedi na kraju.

Što se klađenja na strijelce tiče, kvota je 1.95 da će zabiti Harry Kane, a 3.40 ako tipujete na Jamala Musialu. S druge strane, tečaj je 3.00 na Ollieja Watkinsa, a 4.33 na Morgana Rogersa.

Za kraj, spomenimo i okladu da igrač s klupe zabija gol, uz koeficijent 2.70, što se zapravo češće događa kad igra Bayern nego u utakmicama drugih nogometnih klubova…

Kladionica bet 365 dijeli svojim igračima bonus do 50 € i pregršt besplatnih oklada, iskoristivih na utakmicama Lige prvaka!

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top