Atletico vs Lille – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Lige prvaka

Riyadh Air Metropolitano (Madrid) 23 listopada - 21:00
Atl. Madrid
VS
Lille
Preporučena oklada Hendikep F+2

Zanimljiva utakmica Lige prvaka u srijedu se igra u Madridu, gdje domaći Atletico dočekuje nogometaše francuskog Lillea i traži povratak pobjedničkim navikama.

Madridska momčad pod trenerom Diegom Simeoneom doživjela je težak poraz u prethodnom kolu protiv Benfice, a ne briljira ni u španjolskom prvenstvu. Navijači prozivaju upravo argentinskog stručnjaka koji vodi ovu momčad više od čitavog desetljeća. Smatraju da se Simeone ne zna prilagoditi modernim nogometnim trendovima.

Kako god, Atletico i dalje ima prilično dobar igrački kadar te namjerava dokazati da spada u europski vrh. Veliko pojačanje svakako je Julian Alvarez koji sada operira u napadu, a doveden je i snažni norveški napadač Alexander Sorloth.

U momčadi je još uvijek i Antoine Griezmann koji više nije na svom vrhuncu, no i dalje se povremeno ističe kreativnim rješenjima u napadu. U sredini pak terena središnje mjesto zauzima Rodrigo de Paul, a priključen mu je ovog ljeta talentirani Englez Conor Gallagher.

Obrana crveno-bijelih trebala bi biti najjači dio ekipe, no muče je izostanci. Pa tako Robin Le Normand nije spreman za ovu utakmicu, no tu je barem karizmatični Jose Maria Gimenez, kao i odlični slovenski golman Jan Oblak.

S druge strane, Lille u ovu utakmicu ulazi s mnogo samopouzdanja, nakon što je pod trenerom Brunom Genesiom senzacionalno svladao Real u prethodnom kolu. Sada želi uzeti bodove i drugom madridskom klubu, no istina je da baš i nema pretjerano moćan kadar na raspolaganju.

U redovima Lillea vrijedi tek izdvojiti Kanađanina Jonathana Davida koji je vrlo dobar napadač, no može doći do izražaja samo ako ga suigrači proigraju pravim loptama. Mohamed Bayo također je solidan u ofenzivi i nada se da bi mogao doći do prostora u Madridu.

Ne zaboravimo ni kosovskog nogometaša Edona Zhegrovu koji je u velikoj formi, dok se iskusni Andre Gomes još uvijek pokušava nametnuti u novom klubu. Što se pak obrane tiče, tu je Thomas Meunier svakako najuglednije ime, a u kadru je i Samuel Umtiti koji je doduše ozlijeđen.

U svakom slučaju, Lille ima momčad koja je prilično dobro otvorila natjecanje u Ligi prvaka, no na stadionu Wanda Metropolitano definitivno nije u ulozi favorita…

Prethodni dvoboji:
Atletico-nikad dosad igrali-Lille

Izostanci i ozljede:

Atletico: Azpilicueta C. (ozljeda lista), Le Normand R. (ozljeda glave), Llorente M. (ozljeda koljena).

Lille: Bentaleb N. (bolest), Haraldsson H. (ozljeda noge), Ismaily (ozljeda mišića), Mbappe E. (ozljeda mišića), Santos T. (ozljeda koljena), Umtiti S. (ozljeda koljena).

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Što zbog zvijezda u svojim redovima, što zbog europskog ugleda, najbolje online kladionice proglasile su Atletico jasnim favoritom u ovoj utakmici, s prilično niskom kvotom na jedinicu.

Unatoč tome što je Lille svladao Real prije tri tjedna, mi također smatramo kako će crveno-bijeli dominirati u ovom susretu. Francuska momčad nema kvalitetu iz tjedna u tjedan igrati na visokom nivou u Ligi prvaka i to će se potvrditi u Madridu. Zato naši nogometni tipovi za klađenje započinju preporukom oklade na hendikep F+2 iliti -1.5 na Atletico, uz tečaj 2.38 u kladionici 22bet. To postaje dobitno ako domaćin pobijedi s najmanje dva razlike.

Postoje još dvije zanimljive opcije kako podebljati kvotu na Simeoneovoj momčadi. Prva je oklada na pobjedu Atletica bez primljenog gola, uz tečaj 2.25, dok ćete dobiti 2.30 ako odigrate poluvrijeme/kraj 1/1. To donosi dobitak ako crveno-bijeli povedu u prvom dijelu i pobijede na kraju.

Nije nemoguće niti da se ova utakmica pretvori u golijadu, unatoč tome što i jedni i drugi mnogo pažnje pridaju svojoj obrani. Zato će neki uzeti tečaj 1.93 u kladionici 20bet, na okladi na više od 2.5 gola na utakmici.

Mogao bi to biti dvoboj u kojem će se rasplet dogoditi u završnom dijelu susreta. Zbog toga zanimljivo djeluje i oklada da u drugom poluvremenu pada više golova nego u prvom, uz kvotu 2.09.

Što se klađenja na strijelce tiče, kvota je 2.05 da će zabiti Julian Alvarez, a dobit ćete 2.40 ako tipujete na Alexandera Sorlotha. S druge strane, tečaj je 4.33 na Jonathana Davida, najizglednijeg gostujućeg strijelca.

Za kraj, spomenimo i okladu na crveni karton, uz tečaj 4.30, što je scenarij koji možemo zamisliti u srijedu navečer u Madridu, u utakmici u kojoj i jedni i drugi igraju poprilično žestoko i ne bi bilo iznenađenje da netko pokupi dva žuta kartona…

Kladionica Rabona za skupljanje sličica nogometaša daje bonus do 2000 €, iskoristiv na utakmicama nogometne Lige prvaka!

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top