Barcelona vs Bayern – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Lige prvaka

Estadi Olímpic Lluís Companys (Barcelona) 23 listopada - 21:00
Barcelona
VS
Bayern Munich
Preporučena oklada Više od 3.5 gola

U Ligi prvaka ovog tjedna imamo pravi europski derbi, u srijedu kada na travnjak istrče nogometaši Barcelone i minhenskog Bayerna.

Domaća momčad pod trenerom Hansom Flickom vodi u španjolskom prvenstvu, no uspjela je izgubiti od Monaca u Ligi prvaka i tako je zakomplicirala svoju situaciju. Barcelona sada mora pokušati izvući bodove u dvoboju s jednim od najjačih suparnika u natjecanju, protiv kojeg nije imala mnogo uspjeha u prethodnim utakmicama.

No, Barcelona sada ima momčad krcatu mladim zvijezdama. Tu je prije svega Lamine Yamal koji imate reputaciju najboljeg tinejdžera među nogometašima i može svojim potezima na desnoj strani uvijek riješiti utakmicu. Tu je i Dani Olmo koji se oporavio od ozljede te konkurira za nastup u ovoj važnoj utakmici.

Na poziciji centarfora i dalje je Robert Lewandowski koji se nije ozlijedio u nedavnom duelu s Dominikom Livakovićem i trebao bi predstavljati najveću opasnost za suparničkog golmana. Na raspolaganju je još Raphinha koji svoje najbolje utakmice obično čuva za Ligu prvaka.

Što se vezne linije tiče, Pedri je čini se spreman za ovaj veliki izazov, a polako se od teških ozljeda oporavljaju Frenkie de Jong i Gavi. U obrani pak Jules Koundé djeluje kao najčvršći pojedinac, a na golu bismo mogli vidjeti Inakija Penu koji trenutno ima prednost kod Flicka, budući da je Ter Stegen ozlijeđen.

S druge strane, Bayern je pod Vincentom Kompanyjem pregazio Dinamo, no zatim je doživio neočekivani poraz od Aston Ville. To znači da mora ići na pobjedu na ovom gostovanju, kako bi ostao među kandidatima za prvih 8 mjesta koja izravno vode u osminu finala.

Bavarski sastav polako se oporavlja od ozljeda pa bi Harry Kane trebao biti spreman za ovu utakmicu, no problema trenutno ima Jamal Musiala. Zato bi više prostora mogao dobiti Michael Olise koji je odlično ušao u sezonu, a svoju minutažu vješto koristi i Serge Gnabry.

U veznoj liniji Bayerna Konrad Leimer pokazuje se kao jedan od ključnih igrača, dok sve više prostora dobiva i Joao Palhinha. U obrani pak nema ozlijeđenog Josipa Stanišića, ali tu su Dayot Upamecano i Kim Min-Jae, pred kojima je mnogo posla na Olimpijskom stadionu u Barcelonu, u okršaju dvije iznimno uzbudljive momčadi koji jedva čekamo pratiti uživo…

Prethodni dvoboji:
26.10.22 Bayern0:3Barcelona LP
13.09.22 Bayern2:0Barcelona LP
08.12.21 Bayern3:0Barcelona LP
14.09.21 Barcelona0:3Bayern LP
14.08.20 Barcelona2:8Bayern LP

Izostanci i ozljede:

Barcelona: Araujo R. (ozljeda mišića), Bernal M. (ozljeda koljena), Christensen A. (ozljeda mišića), Ter Stegen M. (ozljeda koljena), Torres F. (ozljeda mišića).

Bayern: Boey S. (ozljeda koljena), Buchmann T. (ozljeda mišića), Musiala J. (ozljeda kuka), Pavlović A. (slomljena ključna kost), Stanišić J. (ozljeda koljena).

Bayern zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Pomalo nas iznenađuje što sportske kladionice u ovoj utakmici vide Barcelonu kao favorita za dolazak do pobjede, što nije bio slučaj u prethodnim međusobnim dvobojima.

Mi pak smatramo da i jedni i drugi imaju sjajnu igru prema naprijed, a obrane pune pukotina. Uostalom, Bayern je primio dva komada od Dinama, a mogao je i više. Slično se dogodilo Barci protiv Monaca. Zato naši najbolji tipovi za klađenje moraju započeti preporukom oklade na zbroj golova, na više od 3.5 gola na utakmici, uz koeficijent 1.93 u kladionici 20bet.

Zanimljivo djeluju i kombinacijske oklade. Pa vam tako kladionica 22bet nudi tečaj 1.83 na okladi dvoznak X2 na Bayern uz više od 1.5 gola na utakmici, što bi se lako moglo pretvoriti u realnost.

Radi se o dvoboju koji bi trebao iz minute u minutu biti sve otvoreniji. Zato ima smisla i oklada da u drugom poluvremenu pada više golova nego u prvom, što ide uz kvotu 1.93.

Kladiti se možete i na strijelce. Tečaj je 2.05 da će zabiti Robert Lewandowski, a 4.33 ako tipujete na Laminea Yamala. S druge strane, dobit ćete 2.20 na Harryja Kanea, a 3.60 na Michaela Olisea.

Za kraj, spomenimo i okladu na gol u sudačkoj nadoknadi u bilo kojem povremenu, uz kvotu 3.50, što nikog ne bi iznenadilo da se dogodi u ovom važnom europskom derbiju…

Kladionica Mozzart daje svojim igračima bonus do 400 €, iskoristiv na utakmicama nogometne Lige prvaka!

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top