Bayer vs Milan – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Lige prvaka

BayArena (Leverkusen) 01 listopada - 21:00
Bayer Leverkusen
VS
AC Milan
Preporučena oklada Manje od 2.5 gola

U drugom kolu nogometne Lige prvaka vlada veliko zanimanje za dvoboj koji se igra u Leverkusenu, u kojem će snage odmjeriti Bayer i Milan.

Domaća momčad i dalje djeluje iznimno čvrsto pod Xabijem Alonsom, nakon što je prošlu sezonu Bundeslige završila bez ijednog poraza. Bayer je Ligu prvaka otvorio uvjerljivim trijumfom protiv Feyenoorda, a kod navijača budi optimizam i remi u gostima kod minhenskog Bayerna za vikend.

Sada Alonsa i njegovu družinu čeka novi europski izazov, okršaj s jednim od najtrofejnijih klubova u Ligi prvaka. Domaćin će prije svega polagati nade u Floriana Wirtza. Njemački reprezentativac dolazi iz drugog plana i trpa golove iz utakmice u utakmicu, što drži “apotekare” među najboljima u Bundesligi i u Europi.

U napadu Bayer još ima Victora Bonifacea koji je vrlo efikasan centarfor, a od ozljede se napokon oporavio i Patrik Schick. Što se sredine terena tiče, tu Robert Andrich igra sve bolje i zabio je za vikend u Münchenu, a razliku svojim razornim udarcima može napraviti i Granit Xhaka.

Snaga Bayera svakako je i ofenzivni bek Alex Grimaldo koji je često uključen u akcije u kojima Alonsova momčad postiže pogotke. U ekipi je i Jeremie Frimpong, odličan i u ofenzivi i u defenzivi, dok se Jonathan Tah brine za čvrstinu zadnje linije.

S druge strane, Milan je neuvjerljivo otvorio sezonu pod Paulom Fonsecom, što se osjetilo u uvjerljivom porazu protiv Liverpoola u prvom kolu Lige prvaka. No, polako se ipak oporavlja te počinje pobjeđivati, što je kulminiralo trijumfom u milanskom derbiju protiv Intera.

U gostujućoj momčadi Christian Pulišić u odličnoj je formi na svojoj krilnoj poziciji i redovito zabija. U špici napada pak igraju Alvaro Morata i Tammy Abraham koji se znaju izboriti za poziciju i opasni su u skoku, no fali im brzine i okretnosti. To zato nadoknađuje Rafael Leao, brzonogi Portugalac koji operira na lijevoj strani.

Tijani Reijnders glavna je gostujuća uzdanica u sredini terena, a tu je i Ruben Loftus-Cheek koji dobiva svoju minutažu otkad je došao iz Premiershipa. Ne zaboravimo ni Thea Hernandeza koji je jedan od najboljih bekova današnjice, a ofenzivno djeluje i Emerson Royal, no morat će u ovom susretu više paziti na svoju obranu.

Naravno, moramo spomenuti i Mike Maignana među vratnicama koji odlično odrađuje svoj posao otkad je stigao u Milan. Morat će biti na visini zadatka na BayArena stadionu, ako želi pomoći svojim suigračima da izbjegnu poraz protiv vrlo opasnog suparnika…

Prethodni dvoboji:
Bayer-nikad dosad igrali-Milan

Izostanci i ozljede:

Bayer: nema značajnih ozljeda.

Milan: Bennacer I. (ozljeda lista), Calabria D. (ozljeda mišića), Florenzi A. (ozljeda koljena), Okafor N. (ozljeda zgloba), Sportiello M. (ozljeda šake), Thiaw M. (ozljeda gležnja).

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Što zbog impresivne forme, što zbog vrsnog trenera, najbolje online kladionice proglasile su Bayer favoritom u ovom atraktivnom europskom okršaju.

Mi pak smatramo da će se Milan čvršće postaviti nego u svojoj prethodnoj europskoj utakmici. Crveno-crni pokazali su zadnjih godina u Ligi prvaka da mogu odigrati čvrsto, zbog čega ne očekujemo da će se ovaj dvoboj pretvoriti u golijadu. Zato naši najbolji tipovi za klađenje moraju uključivati i okladu na manje od 2.5 gola na utakmici, na što ćete dobiti tečaj 2.55 u kladionici 20bet.

Po istoj logici zanimljivo djeluje i ono što nudi kladionica 22bet, okladu da u drugom poluvremenu pada više golova nego u prvom, uz tečaj 1.94. To ima smisla, jer očekuje se da odluka u pobjedniku padne tek u nastavku dvoboja.

Vrijedi spomenuti i koeficijent 2.35 koji možete dobiti na oklada oba tima NE daju gol. To postaje dobitno ako jedan od suparnika ne zabije u utorak. Ako pak odigrate da Milan ne zabija gol na BayAreni, ulovit ćete tečaj čak 2.90.

Što se pak klađenja na strijelce tiče, dobit ćete 2.20 na gol Victora Bonifacea, dok je tečaj 3.25 da će zabiti Florian Wirtz. S druge strane, tečaj je 3.75 na Tammyja Abrahama, a 5.00 ako odigrate na Christiana Pulišića.

Za kraj, spomenimo i klađenje uživo. Naime, odnos snaga Bayera i Milana još će biti lakše ocijeniti kad utakmica počne. Gol u zadnjih 20 minuta, uz tečaj koji će se kretati oko 1.85 djeluje zanimljivo. No, pojavit će se i druge atraktivne opcije za vrijeme utakmice. Zato imajte upaljenu omiljenu kladionicu u utorak navečer i reagirajte čim se pojavi obećavajuća kvota koju vrijedi zgrabiti…

Kladionica 22bet daje igračima bonus do 122 €, iskoristiv na utakmicama Lige prvaka!

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top