Bayern vs Dinamo – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Lige prvaka

Allianz Arena (München) 17 rujna - 21:00
Bayern Munich
VS
Dinamo Zagreb
Preporučena oklada Više od 3.5 gola

Ovog utorka Dinamo započinje svoju avanturu u glavnoj fazi Lige prvaka, okršajem protiv Bayerna na gostovanju u Münchenu.

Zagrebačka momčad pod trenerom Sergejom Jakirovićem dobro je otvorila sezonu, što je kulminiralo s dvije uvjerljive pobjede protiv Qarabaga u kvalifikacijama za Ligu prvaka. No, uslijedio je remi s Rijekom, a onda i poraz u derbiju s Hajdukom koji je Dinamo spustio na zemlju.

Sada se Dinamovi navijači nadaju da će se igrači trgnuti i biti inspirirani protiv jedne od najjačih momčadi u Europi. Bit će zanimljivo vidjeti koliko “modri” mogu napraviti u ofenzivi. Težak zadatak bit će pred Markom Pjacom i Arberom Hoxhom koji će pokušati napraviti razliku na krilima, dok se Jakirović mora odlučiti hoće li Sandro Kulenović startati od prve minute ili će ga čuvati kao džokera.

Otkad je potpisao novi ugovor Bruno Petković prilično je samozatajan u dresu Dinama, no obično dođe na svoje u najvažnijim utakmicama pa možemo očekivati da se u Münchenu barem nekoliko puta nađe u prilici za postizanje pogotka.

Što se vezne linije tiče, Marko Rog će dugo sanjati promašaje protiv Hajduka i pitanje je hoće li ga Jakirović gurnuti u momčad od prve minute. Petar Pušić bi svakako trebao igrati, a tu je i iskusni Arijan Ademi koji dolazi na svoje u utakmicama u kojima treba razbijati napade protivnika.

A obrana Dinama nije bila savršena na otvaranju sezone, no Samy Mmaee svakako je vrijedno pojačanje, dok Ivan Nevistić igra u dobroj formi na poziciji golmana.

S druge strane, Bayern je pod trenerom Vicentom Kompanyjem s mnogo autoriteta otvorio prvenstvo. Utrpao je 11 golova u tri utakmice Bundeslige i čini se da je spreman boriti se za titulu u svim natjecanjima u kojima nastupa.

Radi se o momčadi krcatoj zvijezdama, s Harryjem Kaneom kao napadačem zaduženim za zabijanje golova. Jamal Musiala dolazi pak iz drugog plana i radi nered pred suparničkim golom, a tu su još iskusni igrači Thomas Müller i Serge Gnabry koji vješto koriste svoju minutažu u ofenzivi.

Novost kod Bavaraca je dolazak mladog Michaela Olisea koji će također predstavljati prijetnju Dinamu, a tu je sada i Joao Palhinha kao vrijedan dodatak veznoj liniji. Dodajmo tome moćnog Alphonsa Daviesa na bočnoj poziciji pa postaje jasno da opasnost Dinamovom golu na Allianz Areni prijeti sa svih pozicija…

Prethodni dvoboji:
09.12.15 Dinamo0:2Bayern LP
29.09.15 Bayern5:0Dinamo LP

Izostanci i ozljede:

Bayern: Buchmann T. (ozljeda mišića), Ibrahimović A. (ozljeda mišića), JapanIto H. (ozljeda stopala), Sane L. (ozljeda prepone), Stanišić J. (ozljeda koljena).

Dinamo: Josip Mišić (ozljeda mišića), Sadegh Moharrami (ozljeda koljena), Mauro Perković (ozljeda koljena).

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kao što je bilo i očekivano, svaka hrvatska kladionica proglasila je Bayern velikim favoritom u ovoj utakmici, do te mjere da se uopće ne isplati igrati jedinicu.

Mi pak smatramo da Dinamo može doći do prostora prema naprijed i nešto napraviti u Münchenu. Međutim, bit će teško zabiti više golova nego što je u stanju postići bavarska družina. Zato naši tipovi za klađenje započinju preporukom oklade na više od 3.5 gola na utakmici, uz koeficijent 1.90 kojeg nudi kladionica bet365.

Ako se pak ohrabrite i odigrate okladu oba tima daju gol, možete uzeti tečaj 1.98 u kladionici 22bet. Ova oklada postaje dobitna ako i jedni i drugi zabiju, dok je na okladi da Dinamo zabija gol u Münchenu postavljen zanimljiv tečaj 1.90.

Ako ste pak uvjereni u uvjerljiv trijumf domaćina, na raspolaganju vam je oklada da Bayern pobjeđuje u oba poluvremena, na što možete dobiti tečaj 2.10. Tu je i hendikep -2.5 na Bayern, na što možete dobiti tečaj 2.12. To postaje dobitno ako Bavarci pobijede s najmanje tri razlike.

Za kraj, spomenimo i okladu na preokret. Naime, možete uzeti tečaj čak 7.00 ako odigrate da će neka od ekipa biti u zaostatku na početku utakmice, a onda napraviti preokret u nastavku. To je scenarij koji definitivno možemo zamisliti na Allianz Areni, pogotovo ako Dinamo bude taj koji će povesti…

Kladionica 22bet dijeli igračima bonus do 122 €, iskoristiv na utakmicama Dinama u Ligi prvaka!

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top