Dinamo vs Monaco – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Lige prvaka

Stadion Maksimir (Zagreb) 02 listopada - 21:00
D. Zagreb
VS
Monaco
Preporučena oklada Oba tima daju gol

Ove srijede Dinamo u nogometnoj Ligi prvaka igra vrlo važnu utakmicu, u kojoj će se protiv Monaca na svom stadionu pokušati iskupiti za težak poraz u prvom kolu od Bayerna.

Da, “modri” su primili devet komada od Bavaraca i to je jedan od razloga zašto Sergej Jakirović više nije trener. Klupu je preuzeo Nenad Bjelica koji je za vikend uspio prodrmati momčad. Dinamo je u subotu utrpao pet golova Lokomotivi i tako se vratio pobjedničkim navikama.

Naravno, Lokomotiva je jedno, a europski suparnici sasvim drugo. Zato se od Dinama očekuje da odigra svoju najbolju utakmicu sezone, inače ništa od pozitivnog rezultata. Mnogo toga će ovisiti o Bruni Petkoviću koji ne briljira posljednjih tjedana, no navijači se nadaju da bi se pod Bjelicom ipak mogao trgnuti.

Snaga Dinama svakako je i veliki potencijal mladog Martina Baturine koji odrađuje odličan posao u sredini terena te vuče loptu prema naprijed i prijeti suparničkom golu. U napadu pak Bjelica na raspolaganju ima Sandra Kulenovića koji je vrlo efikasan i ne bi bilo loše da starta od prve minute.

Juan Cordoba još jedno je ofenzivno rješenje koje Dinamo ima od ovog ljeta, a tu su i krilni napadači Arber Hoxha i Marko Pjaca od kojih se očekuje da naprave razliku na bočnim stranama.

Bit će zanimljivo vidjeti koga će novi strateg “modrih” koristiti u sredini terena. Petar Sučić trebao bi zaigrati, a i Josip Mišić koji se polako oporavlja od ozljede mišića. Što se obrane tiče, Kevin Theophile-Catherine se nije proslavio u Münchenu, a na Dinamu je sada pronaći rješenja koja će dati podršku Francuzima u zadnjoj liniji i tako spriječiti novi europski debakl.

S druge strane, Monaco kojeg vodi trener Adi Hütter s mnogo samopouzdanja dolazi u Zagreb. Klub iz Kneževine ima četiri pobjede u nizu, uključujući i onu senzacionalnu protiv Barcelone na otvaranju Lige prvaka.

Monaco je prvi pratitelj PSG-a u francuskom prvenstvu i čini se da se vratio na puteve stare slave. To može zahvaliti prije svega odličnim ofenzivnim rješenjima, uključujući iskusnog Švicarca Breela Embola koji je pojačao momčad. Tu je i Takumi Minamino iza kojeg su nastupi u najjačim europskim ligama, dok potencijal pokazuje mladi Folarin Balogun.

Marokanac Eliesse Ben Seghir još jedno je zanimljivo rješenje koje Monaco ima prema naprijed, a kapetan Denis Zakaria donosi čvrstinu veznoj liniji. Obrana pak nije toliko moćna i to je Dinamova prilika pa vjerujemo da golman Philipp Köhn neće biti potpuno nezaposlen na Maksimiru u srijedu navečer…

Prethodni dvoboji:
Dinamo-nikad dosad igrali-Monaco

Izostanci i ozljede:

Dinamo: Perić D. (ozljeda koljena), Perković M. (ozljeda koljena).

Monaco: Coulibaly M. (ozljeda koljena), Diop E. (slomljena noga), Majecki R. (ozljeda gležnja).

Monaco zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Zbog debakla kojeg je doživio u prvoj utakmici protiv Bayerna, online kladionice proglasile su Dinamo autsajderom i u ovom okršaju kojeg igra na Maksimiru s Monacom.

Mi se s tim u potpunosti ne slažemo. Naime, Dinamo ima ofenzivni potencijal i u stanju je nadigravati se sa svakim europskim suparnikom. Vjerujemo da će i jedni i drugi imati pregršt šanse za postizanje pogotka i utakmica bi mogla biti vrlo zabavna. Zato naši savjeti za sportsko klađenje kreću preporukom oklade oba tima daju gol, na što ćete dobiti kvotu 1.71 u kladionici 20bet.

Po istoj logici ima smisla očekivati da će pasti i pokoji gol više. Zato će mnogi na ovom okršaju odigrati i okladu na zbroj golova, da će pasti više od 2.5 gola u srijedu u Zagrebu, što ide uz tečaj 1.72.

Očekujemo da dvoboj krene nešto opreznije, a onda se potpuno rasplamsa. To čini zanimljivim i ono što nudi kladionica 22bet, okladu da u drugom poluvremenu pada više golova nego u prvom, uz tečaj 2.04.

Kladiti se možete i na kornere. Kvota je 1.83 na više od 9.5 kornera, što definitivno može zamisliti u dvoboju dva suparnika s pregršt potencijala u ofenzivi.

Što se klađenja na strijelce tiče, dobit ćete 3.75 na gol Brune Petkovića, a 4.33 ako tipujete na Sandra Kulenovića. S druge strane, tečaj je 2.30 da će zabiti Breel Embolo, a ista je kvota i na pogodan Folarina Baloguna.

Za kraj, spomenimo i okladu na dosuđen penal, uz tečaj 2.50, što je još jedan scenarij koji nikog ne bi iznenadio na Maksimiru, u utakmici u kojoj očekujemo pregršt akcije u kaznenom prostoru i na jednoj i na drugoj strani…

Kladionica Favbet daje svojim igračima bonus do 700 €, iskoristiv na utakmicama Dinama u Ligi prvaka!

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top