Dinamo vs Qarabag – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Lige prvaka

Forma:
W W W D W
  • Maksimir Stadium
  • Početak: 20. kolovoz 21:00
Forma:
W W L W W
DOMAĆIN 1.84
Remi 3.85
GOST 4.20
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Ovog utorka Dinamo započinje svoju avanturu u Ligi prvaka, kvalifikacijskom utakmicom protiv Qarabaga na domaćem terenu.

Nakon debakla hrvatskih klubova u Europi prošlog četvrtka, itekako je HNL-u potreban jedan veliki trijumf. Dinamo pod trenerom Sergejom Jakirovićem djeluje kao da bi to zaista mogao ostvariti, jer krenuo je u sezonu furiozno. Naime, već se odvojio na vrhu ljestvice domaćeg prvenstva, a ima dovoljno iskustva nešto napraviti i u Europi.

Dinamo je značajno proširio kadar pa sada i Marko Pjaca kandidira za poziciju lijevog krila, na kojoj je prošle sezone bio jedan od ključnih nogometaša Rijeke. U napadu pak ostaje Bruno Petković koji je produžio ugovor, a golove redovito zabija i Sandro Kulenović.

Jedan od ključnih igrača “modrih” svakako je Martin Baturina koji odrađuje odličan posao na poziciji ofenzivnog veznog. Marko Rog i Arijan Ademi još su dva vrijedna rješenja koja Jakirović ima u sredini terena, a u klub je doveden i Juan Cordoba kao pojačanje prema naprijed.

Što se obrane tiče, Mauro Perković propustit će ovaj susret zbog ozljede. No, Sammy Mmaee i Maxime Bernauer pokazuju se kao sasvim solidna rješenja na poziciji stopera pa Ivan Nevistić definitivno ima čvrstu podršku u ovoj utakmici.

S druge strane, Qarabag se dokopao utakmice s Dinamom nakon što je u nevjerojatnom nastupu zabio sedam golova Ludogorecu usred Bugarske. Trener Qurban Qurbanov može biti zadovoljan kako se odvija europska sezona njegove momčadi, jer nastup u jesenskom dijelu natjecanja klub iz Azerbajdžana već je osigurao, u Ligi prvaka ili u Europskoj ligi.

No, Qarabag želi među elitu i učinit će sve što je u njegovoj moći da to ostvari. U svoje redove doveo je pregršt stranaca, uključujući Brazilca Juninha na poziciji centarfora. Tu je još sunarodnjak Julio Romao, a važnu ulogu također igra Alžirac Yassine Benzia, jedan od junaka velike pobjede prošlog tjedna.

Azerbajdžanski klub ima i zanimljive igrače sa Zelenortskog otočja, Patricka i Leandra Andradea koji mogu biti opasni prema naprijed ako ih suparnička obrana olako shvati. Crnogorci Marko Vešović i Marko Janković pak zaokružuju ovu internacionalnu družinu koja ne dolazi bez ambicija u Zagreb.

No, unatoč kvalitetnim pojedincima jasno je da će hrvatski golman u redovima Qarabaga, Fabijan Buntić imati mnogo posla na Maksimiru i trebat će mu izniman nastup kako bi njegova momčad izbjegla poraz uoči uzvrata…

Prethodni dvoboji:
Dinamo-nikad dosad igrali-Qarabag

Izostanci i ozljede:

Dinamo: Mauro Perković (ozljeda koljena), Sadegh Moharrami (ozljeda koljena).

Qarabag: nema značajnih izostanaka.

Dinamo zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Što zbog europskog iskustva, što zbog kvalitete igračkog kadra, online kladionice u Hrvatskoj proglasile su Dinamo favoritom u ovom dvoboju. No, uz prilično dobar tečaj na jedinicu.

Mi se slažemo da su “modri” trenutno spremni smiriti euforiju svog suparnika. Naime, unatoč herojskom nastupu u Bugarskoj Qarabag je pokazao mnogo slabosti protiv Ludogoreca. Azerbajdžani nisu spremni za Ligu prvaka, zbog čega naši tipovi kladionica započinju preporukom oklade na pobjedu Dinama, uz kvotu 1.84 koju nudi kladionica 20bet.

Mogla bi to biti puno čvršća utakmica od prethodnih u kojima je igra Qarabag. Zato ima smisla i oklada oba tima NE daju gol, u tečaj 2.14. To postaje dobitno ako jedan od golmana sačuva svoju mrežu.

Očekujemo dvoboj koji počinje oprezno, a onda se polako rasplamsava. Zbog toga zanimljivo djeluje i oklada koju nudi kladionica 22bet, da u drugom poluvremenu pada više golova nego u prvom, uz tečaj 2.04.

Velika kvota skriva se i na okladi da Dinamo pobjeđuje bez primljenog gola, tečaj 3.25. Dobit ćete pak 1.75 ako odigrate da Dinamo zabija više od 1.5 gola na Maksimiru, što je još jedan smjer u kojem ima smisla krenuti.

Kladiti se možete i na dosuđeni penal, uz tečaj 2.70, što nikog ne bi začudilo u ovoj utakmici, u kojoj bi upravo pogreška obrane mogla usmjeriti susret prema pobjedi neke od uključenih ekipa.

Za kraj, spomenimo i uživo klađenje. Naime, odnos snaga Dinama i Qarabaga još će biti jasniji kad dvoboj počne. Oklade na ishod utakmice, zbroj golova, broj kornera i tko će sljedeći zabiti ponudit će obećavajuće kvote dok je dvoboj u tijeku. Pojavit će se i drugi opcije pa imajte otvorenu omiljenu kladionicu u utorak navečer i reagirajte čim se pojavi tečaj koji donosi dobitak…

Kladionica 22bet dijeli bonus do 122 € svojim igračima, iskoristiv na utakmicama Dinama u Ligi prvaka!

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top