Inter vs Crvena zvezda – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Lige prvaka

Stadio Giuseppe Meazza (Milano) 01 listopada - 21:00
Inter Milan
VS
Red Star Belgrade
Preporučena oklada Oba tima NE daju gol

Ovog utorka nastavlja se nogometna Liga prvaka, a zanimljiv dvoboj igra se u Milanu, gdje domaći Inter dočekuje beogradsku Crvenu zvezdu.

Inter pod vodstvom Simonea Inzaghija nije ušao pretjerano uvjerljivo u novu sezonu talijanskog prvenstva, no osvojenim bodom protiv Manchester Cityja u Ligi prvaka potvrdio je da spada među europsku elitu. Sada ga čeka utakmica koja se čini na papiru lakšom u odnosu na prethodnu, ali bodove protiv srpskog suparnika plavo-crni tek trebaju zaraditi.

U domaćim redovima Lautaro Martinez ostaje središnja figura u napadu. Argentinski napadač bio je iznimno raspoložen prošle sezone i jedan je od najzaslužnijih za Interovo osvajanje titule u Italiji. U Europi nije bio tako opasan u zadnjih godinu dana, no ova utakmica čini se idealnom da se upiše među strijelce.

Inter u svojoj ofenzivi još ima Marcusa Thurama koji nije toliko efikasan, ali radi mnogo za ekipu. Tu je i iskusni Marko Arnautović kao džoker s klupe, kao i Henrik Mhitarjan koji prijeti s krilne pozicije. U sredini pak terena milanski klub ima odličnog Hakana Calhanoglua koji povezuje redove, dok Davide Frattesi i Piotr Zielinski mnogo trče.

Snaga Intera definitivno su i njegovi bekovi koji idu duboko u suparničku polovicu. Federico Dimarco i Denzel Dumfries pokušat će i u ovom dvoboju napraviti razliku na lijevoj i desnoj strani, protiv suparnika koji nije navikao suočavati se s toliko ofenzivne kvalitete.

Što se pak Crvene zvezde tiče, ona je plasmanom u Ligu prvaka već napravila mnogo. Trener Vladan Milojević ne može očekivati čuda u dvobojima s najboljim klubovima Europe, ali njegova momčad neće se niti predati bez borbe.

U gostujućim redovima Kongoanac Silas iznimno je zanimljiv igrač i predstavljat će opasnost za Interovu obranu. Potencijal ima i Brazilac Bruno Duarte, dok na krilu može nešto napraviti i Peter Olayinka.

U ekipu je doveden i iskusni Rade Krunić koji ima iskustva igranja protiv talijanskih suparnika, dok se Slovenac Vanja Drkušić pokazao iznimno čvrstim na nedavnom Europskom prvenstvu. Važnu ulogu svakako će igrati i izraelski golman Omri Glazer na stadionu Giuseppe Meazza koji u utorak sigurno neće biti nezaposlen…

Prethodni dvoboji:
18.03.81 Crvena zvezda0:1Inter LP
04.03.81 Inter1:1Crvena zvezda LP

Izostanci i ozljede:

Inter: Barella N. (ozljeda bedra), Buchanan T. (ozljeda potkoljenice).

Crvena zvezda: Lučić V. (ozljeda koljena).

Crvena zvezda ne daje gol

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kao što smo i očekivali, svaka hrvatska kladionica u ovoj utakmici proglasila je Inter izrazitim favoritom, do te mjere da se uopće ne isplati igrati na jedinicu.

Mi pak smatramo da je Inter dovoljno čvrst da suparnika drži na vlastitoj polovici. Crvena zvezda će pak pokušati organiziranom igrom izvući bod na San Siru ili barem izbjeći težak poraz. Zato naši tipovi kladionica započinju preporukom oklade oba tima NE daju gol, uz tečaj 1.84 u kladionici 20bet. To postaje dobitno ako barem jedan golman sačuva svoju mrežu.

Postoji i konkretnija oklada u kladionici Rabona s još malo boljom kvotom 1.90, da Crvena zvezda ne zabija gol u utorak. Zanimljivo svakako djeluje i opcija da u drugom poluvremenu pada više golova nego u prvom, uz tečaj 1.94, budući da se očekuje da dvoboj krene mirnije pa se kasnije rasplamsa.

Za one koji su uvjereni u dominaciju domaćina, tu je i oklada na pobjedu Intera bez primljenog gola, na što možete dobiti tečaj 1.90. Neki će odigrati i kombinacijsku okladu na pobjedu Intera uz manje od 3.5 gola na utakmici, što ide uz koeficijent 1.70.

Kladiti se možete i na strijelce. Pa je tako tečaj 1.72 da će zabiti Lautaro Martinez, a 1.83 ako tipujete na Marcusa Thurama. S druge strane, dobit ćete 6.50 na Bruna Duartea, igrača zaduženog za pogotke u gostujućem sastavu.

Za kraj, dodajmo tome i okladu na autogol, uz tečaj 9.00, što više nije rijetkost u europskim utakmicama, pogotovo ne kad igraju dvije momčadi kod kojih postoji razlika u klasi, što je definitivno slučaj u ovom susretu…

Kladionica 20bet dijeli igračima besplatne oklade u vrijednosti do 1000 €, iskoristive na utakmicama Lige prvaka!

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top