Juventus vs PSV – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Lige prvaka

Allianz Stadium (Torino) 17 rujna - 18:45
Juventus
VS
PSV
Preporučena oklada Oba daju gol

Ove sezone Juventus se vraća u Ligu prvaka, nakon što je neko vrijeme izbivao. Svoju prvu utakmicu odigrat će u utorak kod kuće protiv nizozemskog PSV Eindhovena.

Torinska momčad predvođena novim trenerom Tiagom Mottom vjeruje da ima što za reći u elitnom klupskom nogometnom natjecanju. No, već dugo ne može parirati Interu u talijanskoj Serie A, a u Europi postoje i puno opasniji suparnici.

Zato će vnam okršaj na otvaranju natjecanja najbolje pokazati je li Juventus spreman igrati na velikoj pozornici. Radi se o momčadi koja u svojim redovima ima opasnog Dušana Vlahovića u ofenzivi, a doveden je i talentirani Belgijac Samuel Mbangula.

Važno pojačanje svakako je i Teun Koopmeiners u veznoj liniji, kao i Douglas Luiz koji je u Torino došao iz Aston Ville. Tu su još Manuel Locatelli i Nicolo Fagioli pa možemo reći da Juventus ima sredinu terena s kojom se može nadigravati sa svima u Europi.

Što se pak obrane tiče, ona je oduvijek bila čvrsta. U njoj Brazilci Bremer i Danilo igraju važnu ulogu, a tu je i talijanski reprezentativac Federico Gatti. Promjena ima i na poziciji golmana gdje sada prednost ima Michele di Gregorio, a koliko je dobar najbolje će nam pokazati Liga prvaka.

S druge strane, PSV Eindhoven neugodan je suparnik svima u Europi dok god ga vodi Peter Bosz. Igra ofenzivan i atraktivan nogomet te vješto koristi svaku priliku koja se ukaže pred suparničkim golom.

U svojim redovima nizozemski klub ima nekoliko igrača velikog potencijala. Najviše pažnje privlači Johan Bakayoko, krilni napadač iza kojeg je sjajna prošla sezona. Noah Lang također je cijenjeni ofenzivac, a tu je sada i Malik Tilmann na posudbi iz Bayerna.

PSV ima i sasvim solidnu veznu liniju, u kojoj važnu ulogu igraju nizozemski reprezentativci Jerdy Schouten i Joey Veerman. U obrani je pak Olivier Boscagli kojem predviđaju obećavajuću karijeru, a vrijedi spomenuti i Waltera Beniteza na golu koji je posljednjih godina prilično pouzdano branio.

Zanimljivo, unatoč bogatoj prošlosti i jednih i drugih Juventus i PSV nikad još nisu igrali službenu utakmicu. Zato sa zanimanjem iščekujemo ono što će se dogoditi na Allianz stadionu, na kojem golovi ovog utorka ne bi smjeli izostati…

Prethodni dvoboji:
Juventus-nikad dosad igrali-PSV

Izostanci i ozljede:

Juventus: Conceicao F. (ozljeda mišića), Milik A. (ozljeda koljena).

PSV: Fofana F. (ozljeda koljena), Lozano H. (ozljeda mišića).

Juventus zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Što zbog kvalitete pojedinaca, što zbog europskog ugleda, online kladionice u Hrvatskoj proglasile su Juventus jasnim favoritom u ovoj utakmici.

Mi pak smatramo da talijansku momčad čeka kompliciran okršaj. PSV ima pregršt potencijala prema naprijed i ako domaćin želi pobijediti morat će zabiti više od jednog pogotka u ovoj utakmici. Zato naši tipovi kladionica započinju preporukom oklade oba tima daju gol, uz koeficijent 1.71 kojeg nudi kladionica 20bet.

Po istoj logici ima smisla i oklada na više od 2.5 gola na utakmici, na što možete uzeti tečaj 1.73. U kladionici 22bet možete se pak kladiti da dva gola padaju do 55. minute ili ranije, što ide uz koeficijent 1.87.

Ako ste pak uvjereni da domaćin ima prednost u ovoj utakmici, postoje dva načina kako dodatno podebljati tečaj na jedinicu. Vrijedi izdvojiti okladu da Juventus zabija gol u oba poluvremena, što ide uz kvotu 2.62, dok ćete dobiti 1.70 ako odigrate da Juventus zabija više od 1.5 gola na utakmici. Sličan je tečaj i ako odigrate na pobjedu domaćina.

Zanimljivo djeluju i kombinacijske oklade, uključujući i onu na dvoznak 1X na Juventus uz više od 2.5 gola na utakmici, na što možete dobiti koeficijent 2.16. To bi se lako moglo pretvoriti u realnost, čak i ako gostujuća momčad povede u nekom trenutku u Torinu.

Za kraj, definitivno moramo spomenuti i okladu na dosuđen penal, uz tečaj 2.75, što nije rijetkost kad igraju talijanski klubovi u Europi, pogotovo Juventus koji svake sezone zabija pregršt pogodaka s bijele točke…

Kladionica bet365 dijeli igračima bonus do 50 € i pregršt besplatnih oklada, iskoristivih na utakmicama nogometne Lige prvaka!

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top