Juventus vs Stuttgart – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Lige prvaka

Allianz Stadium, Turin 22 listopada - 21:00
Juventus
VS
Stuttgart
Preporučena oklada X2 na Stuttgart

Ovog utorka vrlo zanimljiva utakmica igra se u Torinu u nogometnoj Ligi prvaka, gdje domaći Juventus traži treću uzastopnu pobjedu u dvoboju protiv Stuttgarta.

Domaća momčad pod novim trenerom Thiagom Mottom otvorila je elitno klupsko natjecanje pobjedama protiv PSV-a i Leipziga te se nada nastavku serije protiv još jednog njemačkog suparnika. No, istina je na torinski sastav teško zabija pogotke na početku sezone i već je pregršt puta remizirao u talijanskoj Serie A.

Svejedno, navijači crno-bijelih s optimizmom iščekuju ovu utakmicu. Uostalom, u domaćem sastavu je Dušan Vlahović koji svojim potezima uvijek može slomiti suparnika. Sve bolje igra i Kenan Yildiz koji bi trebao dobiti minutažu u ovoj utakmici, a od ozljede se oporavio Francisco Conceicao, junak prethodnog dvoboja protiv Leipziga.

Doduše, Juventus i dalje muče brojne ozljede. Pa su tako Winston McKennie i Teun Koopmeiners izvan kadra, a svakako će nedostajati i golman Michele di Gregorio koji mora odraditi suspenziju zbog crvenog kartona.

Motta će zato morati potražiti različita alternativna rješenja. Brazilac Douglas Luiz koji je odlično igrao prošle sezone za Aston Villu mogao bi biti igrač kojeg Juventus trenutno traži u sredini terena. Nicolo Fagioli i Manuel Locatelli još su dva važna rješenja u veznoj liniji.

Što se pak obrane tiče, Federico Gatti i njegovi suigrači u zadnjoj liniji sigurno neće biti nezaposleni, a posla bi mogao imati i rezervni golman Mattia Perin.

S druge strane, Stuttgart kojeg vodi Sebastian Hoeness prošle je sezone bio pravo osvježenje u Bundesligi. Sezonu je završio ispred Bayerna, no ove jeseni ipak je malo popustio. O tome svjedoči i težak poraz od Bavaraca za vikend. Ipak, momčad je pokazala mnogo potencijala protiv Reala nedavno u Ligi prvaka i sigurno će biti tvrdi orah svima u nastavku natjecanja.

Prvo ofenzivno ime Stuttgarta trenutno je definitivno Deniz Undav, napadač njemačke reprezentacije. Golove također zabija Ermedin Demirović, a tu je i mladi Enzo Millot koji se vješto priključuje ofenzivi.

Među ključne igrače svakako spada i branič Maximilian Mittelstadt kojeg smo upoznali na nedavnom Euru, a tu je i Fabian Rieder kojem predviđaju obećavajuću nogometnu budućnost. Dodajmo im golmana Alexandera Nübela pa dobivamo pristojnu momčad koja na stadion Allianz dolazi s namjerom ravnopravno parirati uglednom suparniku…

Prethodni dvoboji:
Juventus-nikad dosad igrali-Stuttgart

Izostanci i ozljede:

Juventus: Bremer (ozljeda koljena), Di Gregorio M. (crveni karton), Gonzalez N. (ozljeda bedra), Koopmeiners T. (slomljeno rebro), McKennie W. (ozljeda bedra), Milik A. (ozljeda koljena).

Stuttgart: Diehl J. (ozljeda ramena), Fuhrich C. (ozljeda mišića), Nartey N. (ozljeda koljena), Raimund L. (ozljeda mišića), Stergiou L. (ozljeda leđa), Zagadou D. (ozljeda koljena).

Juventus zabija manje od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kao što smo i očekivali, najbolje online kladionice vide Juventus kao favorita u ovoj utakmici, što zbog skupocjenog igračkog kadra, što zbog europskog iskustva.

No, mi se s tim ovaj put ne slažemo. Smatramo da je Stuttgart sposoban potpuno ravnopravno igrati sa svojim suparnikom te da težak poraz od Bayerna nije pokazao realni potencijal ove njemačke momčadi. Zato naši savjeti za sportsko klađenje započinju preporukom oklade dvoznak X2 na Stuttgart, uz koeficijent 1.96 u kladionici 22bet.

S obzirom na stil igre ovih momčadi ima smisla i oklada da u drugom poluvremenu pada više golova nego u prvom, na što možete dobiti tečaj 2.05.

Neki će pak odigrati i okladu na manje od 2.5 gola na utakmici, uz tečaj 2.13 u kladionici 20bet. Naime, na utakmicama Juventusa teško padaju golovi, pogotovo kad igra kod kuće. Po toj logici zanimljivo djeluje i oklada da Juventus zabija manje od 1.5 gola u utorak, na što ćete dobiti koeficijent 1.95.

Što se pak klađenja na strijelce tiče, tečaj je 3.40 na gol Deniza Undava, a 3.50 ako tipujete na Ermedina Demirovića. S druge strane, dobit ćete 2.00 na Dušana Vlahovića, a 3.50 ako odigrate na Kenana Yildiza.

Za kraj, spomenimo i klađenje uživo. Naime, odnos snaga Juventusa i Stuttgarta bit će još lakše ocijeniti jednom kad dvoboj počne. Oklada na gol u zadnjih 20 minuta, uz tečaj koji će se kretati oko 2.00 djeluje obećavajuće. No, pojavit će se i druge zanimljive opcije tijekom susreta. Zato imajte upaljenu omiljenu online kladionicu u utorak navečer i reagirajte čim se pojavi kvota za koju vjerujete da sigurno prolazi…

Kladionica 20bet nudi igračima besplatne oklade u vrijednosti do 1000 €, iskoristive na utakmicama nogometne Lige prvaka!

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top