Leipzig vs Juventus – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Lige prvaka

Red Bull Arena (Leipzig) 02 listopada - 21:00
RB Leipzig
VS
Juventus
Preporučena oklada Oba tima daju gol

U srijedu se igra mnogo zanimljivih utakmica u nogometnoj Ligi prvaka, a interes svakako izaziva ona u Leipzigu, gdje će domaćin odmjeriti snage s Juventusom.

Njemačka momčad pod trenerom Marcom Roseom uspjela je u Bundesligi dokazati da Bayer Leverkusen nije nepobjediv, a sada se nada i uspjehu na europskoj sceni. Leipzig je redoviti sudionik Lige prvaka i najčešće dolazi do nokaut faze, gdje bi se trebao naći i ove sezone.

U svojim redovima RB Leipzig više nema Danija Olma koji je prodan u Barcelonu, no još uvijek za njega igra nekoliko vrlo talentiranih nogometaša. Izdvajamo Xavija Simonsa koji je ostao na posudbi iz PSG-a te se polako pretvara u vođu ove momčadi.

U napadu pak igra Lois Openda koji redovito zabija golove, dok važnu ulogu igra i Slovenac Benjamin Šeško, poznat po svojoj spretnosti pred suparničkim golmanom. Veznjak Christoph Baumgartner još je jedno važno ime u domaćim redovima, Austrijanac koji je briljirao ovog ljeta na Europskom prvenstvu.

Leipzig je posljednjih godina najviše problema imao s obranom. To više ima veze sa stilom igre, nego članovima zadnje linije u kojoj je između ostalih i Mađar Willi Orban. Kako god, Peter Gulacsi među vratnicama uvijek ima posla i definitivno će imati i u ovoj utakmici.

S druge strane, Juventus se pokušava trgnuti pod vodstvom novog trenera Tiaga Motte. Visoka pobjeda protiv PSV-a svakako budi optimizam među navijačima, a i solidan plasman nakon uvodnih kola talijanskog prvenstva.

Torinski klub i dalje se u ofenzivi uzda u Dušana Vlahovića i njegovu efikasnost pred suparničkim golom. Tu je i mladi Turčin Kenan Yildiz koji polako dobiva sve više minutaže, a odličnom kupovinom pokazao se i Portugalac Francisco Conceicao. Daroviti Belgijac Samuel Mbangula također može donijeti kvalitetu prema naprijed, a tu je i Teun Koopmeiners koji je definitivno pojačao veznu liniju.

Spomenimo svakako i Juventusovu obranu koja je bila solidna posljednjih godina, s Federicom Gattijem kao središnjom figurom. Na golu se pak Motta ne može odlučiti između Mattije Perina i Michelea di Gregorija pa ostaje tajna tko će na Red Bull Areni biti među vratnicama u redovima crno-bijelih…

Prethodni dvoboji:
Leipzig-nikad dosad igrali-Juventus

Izostanci i ozljede:

Leipzig: Kampl K. (ozljeda mišića), Ouedraogo A. (ozljeda koljena), Schlager X. (ozljeda koljena).

Juventus: Adžić V. (ozljeda mišića), Milik A. (ozljeda koljena), Weah T. (ozljeda gležnja).

Juventus zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Unatoč velikog ugledu gostujuće momčadi i kvalitetnim pojedincima, hrvatske kladionice svejedno su proglasile Leipzig favoritom u ovoj utakmici.

Mi pak vjerujemo da će se u srijedu na Red Bull Areni igrati bez previše kalkulacija. Domaćin je već godinama poznat po ofenzivnom nogometu, a Juventus je pokazao protiv PSV-a da također može igrati s ciljem zabiti gol više od suparnika. Zato naši najbolji tipovi za klađenje moraju započeti preporukom oklade oba tima daju gol, uz tečaj 1.72 kojeg možete dobiti u kladionici 20bet.

Zanimljivo djeluje i oklada koju nudi kladionica 22bet, da dva gola padaju do 55. minute ili ranije, na što možete dobiti tečaj 2.10. Neki će se pak odlučiti za okladu da gol pada u oba poluvremena, što ide uz koeficijent 1.75.

Ako pak vjerujete da talijanska momčad može dobro proći na ovom gostovanju, na raspolaganju su vam kombinacijske oklade. Pa tako možete dobiti tečaj 2.20 ako odigrate dvoznak X2 na Juventus uz više od 1.5 gola na utakmici.

Kladiti se možete i na kartone u kladionici bet365. Zanimljivo djeluje oklada da će Bremer dobiti žuti karton. Na to možete dobiti kvotu 3.25, dok je tečaj 3.50 na karton Manuela Locatellija.

Ako se pak odlučite tipovati na strijelce, čeka vas tečaj 2.62 na Dušana Vlahovića, a 4.50 ako tipujete na Kenana Yildiza. S druge strane, kvota je 2.50 na Loisa Opendu, a 3.00 na Benjamina Šeška.

Za kraj, spomenimo klađenje uživo. Naime, odnos snaga Leipziga i Juventusa još će biti jasniji kad dvoboj počne. Oklade na ishod utakmice, zbroj golova, broj kornera i tko će sljedeći zabiti bit će lakše pogoditi dok je ovaj okršaj u tijeku. Zato imajte upaljenu omiljenu kladionicu u srijedu navečer i reagirajte čim uočite kvotu za koju ste sigurni da prolazi…

Kladionica Germania daje svojim igračima bonus do 1000 €, iskoristiv na utakmicama Lige prvaka!

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top