Leipzig vs Liverpool – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Lige prvaka

Red Bull Arena (Leipzig) 23 listopada - 21:00
RB Leipzig
VS
Liverpool
Preporučena oklada Pobjeda Liverpoola

Jedna od najjačih utakmica Lige prvaka ove srijede igra se u Leipzigu, gdje domaćin dočekuje nogometaše engleskog Liverpoola.

Njemačka momčad pod vodstvom trenera Marca Rosea doživjela je bolan poraz s igračem više u prethodnom kolu protiv Juventusa i to sada pokušava ispraviti. No, čeka je okršaj s još jačim suparnikom koji ne zna za posrtaj u dosadašnjem dijelu natjecanja.

Leipzig je tijekom ljeta prodao Danija Olma, no svejedno ima dovoljno kvalitetnih igrača prema naprijed. Belgijac Lois Openda polako izrasta u vrlo sposobnog napadača, dok Xavi Simons sjajno vuče lopte i može biti opasan pred suparničkim golom.

Benjamin Šeško još je jedno odlično rješenje koje Rose ima u ofenzivi, no mora popraviti svoju realizaciju. Na nedavnom Europskom prvenstvu veliki potencijal potvrdio je pak Austrijanac Christoph Baumgartner, a u klub je doveden još Eljif Elmas kako bi pojačao veznu liniju.

Što se obrane tiče, ona je već godinama najslabija točka Leipziga, unatoč Williju Orbanu i Thomasu Klostermannu koji su cijenjeni na nogometnom tržištu. Očekuju se problemi u zadnjoj liniji i u srijedu pa Peter Gulácsi među vratnicama sigurno neće biti nezaposlen.

S druge strane, trener Arne Slot uspio je prilično dobro posložiti Liverpool ove jeseni koji vodi u Premiershipu i vrlo dobro igra u elitnom klupskom nogometnom natjecanju.

Prvo ime crvenih i dalje je Mohamed Salah koji i u tridesetima ostaje nezadrživ na desnoj strani, dok na lijevoj može dobro odigrati Cody Gakpo, a tu je i Luis Diaz kao alternativno rješenje.

Slot pokušava vratiti u formu Darwina Nuneza koji se već godinama bori s neefikasnošću, a doveden je i Federico Chiesa kao još jedno odlično rješenje u ofenzivi. Dominik Szoboszlai i Alexis Mac Allister dtže pak sredinu terena, a Andy Robertson i Trent Alexander-Arnold predstavljaju opasnost na bokovima.

Dodajmo tome Virgila van Dijka na poziciji stopera pa postaje jasno da Liverpool ima momčad koja je krcata kvalitetom na svim dijelovima terena, zbog čega na stadion Red Bull Arena dolazi u ulozi favorita i očekuje osvajanje nova tri boda…

Prethodni dvoboji:
21.07.22 Leipzig0:5Liverpool PRI
10.03.21 Liverpool2:0Leipzig LP
16.02.21 Leipzig0:2Liverpool LP

Izostanci i ozljede:

Leipzig: Raum D. (ozljeda gležnja), Schlager X. (ozljeda koljena), Seiwald N. (ozljeda zgloba).

Liverpool: Alisson (ozljeda zadnje lože), Diogo Jota (ozljeda mišića), Elliott H. (slomljen gležanj).

Liverpool zabija više od 2.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kao što smo i očekivali, hrvatske kladionice u ovoj utakmici proglasili su Liverpool favoritom. No, kvota je prilično visoka i to je ono što upada u oči iskusnim kladiteljima.

Mi također smatramo da postoji previše pukotina u igri Leipziga da bi mogao ravnopravno igrati s moćnim Englezima. Slotova momčad si pak ne smije priuštiti izgubljene bodove, jer samo 8 najboljih ide izravno u osminu finala. Zato očekujemo maksimalni angažman gostujuće momčadi pa naši savjeti za klađenje uključuju preporuku oklade na pobjedu Liverpoola, uz tečaj 1.87 u kladionici 20bet.

Ako vam pak nije dovoljan takav tečaj možete ga podebljati uz kombinacijske oklade. Izdvajamo okladu na pobjedu Liverpoola uz više od 2.5 gola na utakmici, na što možete dobiti koeficijent 2.43.

Mogla bi to biti još jedna večer u kojem napad engleskog velikana dolazi na svoje. Zato zanimljivo djeluje i ono što nudi kladionica Rabona, tečaj 2.71 na okladi da Liverpool zabija više od 2.5 gola na utakmici.

Kladiti se možete i na kornere. Kvota je 2.25 da će na utakmici biti više od 10.5 kornera, što je prilično izgledan scenarij u dvobojima u kojima igraju dvije ovako ofenzivne ekipe.

Što se klađenja na strijelce tiče, dobit ćete 2.30 na gol Mohameda Salaha, a 3.00 ako tipujete na Luisa Diaza. S druge strane, najizgledniji strijelac je Lois Openda na kojem je tečaj 2.50, dok je kvota čak 5.00 ako odigrate da će zabiti Xavi Simons.

Za kraj, spomenimo i okladu na autogol, uz kvotu 7.30, što sve češće viđamo u klupskom nogometu, čak i kad međusobno igraju neki od najboljih europskih klubova…

Kladionica Unibet za preporuku svoje web stranice daje igraču bonus do 350 €, iskoristiv na utakmicama nogometne Lige prvaka!

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top