Lille vs Real Madrid – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Lige prvaka

Decathlon Arena - Stade Pierre-Mauroy (Villeneuve d'Ascq) 02 listopada - 21:00
Lille
VS
Real Madrid
Preporučena oklada Manje od 2.5 gola

Aktualni prvak Europe Real Madrid ove srijede pred novim je izazovom u Ligi prvaka, na gostovanju kod nogometaša francuskog Lillea.

Madridska momčad koju vodi Carlo Ancelotti dominirala je elitnim klupskim natjecanjem prošle sezone, a nada se novoj tituli 31. svibnja u Münchenu. No, dug je još put do finala, a neki nastupi “kraljeva” zadnjih tjedana zapravo i nisu bili uvjerljivi.

Pa tako Real ima već tri remija u španjolskoj La Ligi, uključujući i onaj s Atleticom za vikend. U Ligi prvaka je pak startao pobjedom protiv Stuttgarta, no izborio ju je tek u završnici utakmice.

Ancelotti ima problema, jer Kylian Mbappé je ozlijedio stražnju ložu i neko vrijeme neće moći igrati. To znači da će veću odgovornost u ofenzivi preuzeti Vinicius Junior, baš kao što je bio slučaj prošle sezone. Rodrygo bi također sada mogao dobiti veću minutažu, a Judea Bellinghama talijanski stručnjak vjerojatno će gurnuti više prema naprijed.

Što se našeg Luke Modrića tiče, on igra vrlo dobro u španjolskom prvenstvu, dok u Ligi prvaka uglavnom ulazi s klupe. Ancelotti daje prednost mlađima igračima poput Federica Valverdea i Eduarda Camavinge, dok se u obrani ipak drži iskusnih, poput Danija Carvajala i Antonija Rüdigera.

Što se pak domaćina tiče, Lille je pod trenerom Brunom Genesiom startao porazom u Ligi prvaka protiv portugalskog Sportinga, što je pokazalo da će ova momčad biti na samom rubu prolaska u nokaut fazu natjecanja. No, imao je bivši francuski prvak igrača manje veći dio utakmice u Lisabonu pa vjeruje da može bolje u nastavku sezone.

Lille zaista ima nekoliko uglednih nogometaša u svojim redovima. Izdvajamo Kanađanina Jonathana Davida koji je cijenjeni napadač, a tu je i Gvinejac Mohamed Bayo koji ima potencijala prema naprijed.

Kosovski nogometaš Edon Zhegrova odlično je otvorio sezonu i najefikasniji je u redovima Lillea, a u momčadi je i iskusni Portugalac Andre Gomes koji je u karijeri igrao čak i za Barcelonu. Minutaži se nada i Ethan Mbappé, brat slavnog Kyliana koji tek polako gradi svoj nogometni put.

Što se pak obrane tiče, Thomas Meunier tu je svakako najzvučnije ime, a važan je i mladi golman Lucas Chevalier pred kojim su na stadionu Pierre-Mauroy velika iskušenja ove srijede…

Prethodni dvoboji:
Lille-nikad dosad igrali-Real Madrid

Izostanci i ozljede:

Lille: Bentaleb N. (ozljeda mišića), Gomes A. (crveni karton), Haraldsson H. (ozljeda stopala), Ismaily (ozljeda zgloba), Mukau N. (ozljeda gležnja), Umtiti S. (ozljeda koljena).

Real Madrid: Alaba D. (ozljeda koljena), Ceballos D. (ozljeda gležnja), Diaz B. (ozljeda bedra), Mbappe K. (ozljeda zadnje lože).

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Što zbog europskog ugleda, što zbog svlačionice pune zvijezdi, sportske kladionice proglasile su Real Madrid jasnim favoritom u ovoj utakmici.

Mi pak smatramo da će se Ancelottijeva momčad morati dobro pomučiti kako bi došla do pobjede u srijedu navečer. Lille može odigrati čvrsto, a nedostatak Mbappéa mogao bi se osjetiti u gostujućoj ofenzivi. Zato naši tipovi za klađenje započinju preporukom oklade na manje od 2.5 gola na ovoj utakmici, uz tečaj 2.27 u kladionici 20bet.

Zanimljivo djeluje i oklada koju ćete pronaći u kladionici 22bet, da u drugom poluvremenu pada više golova nego u prvom, na što možete dobiti kvotu 2.04. Neki će odigrati i okladu oba tima NE daju gol, što ide uz koeficijent 2.11. To postaje dobitno ako barem jedan golman sačuva svoju mrežu.

Ako ste pak uvjereni da je madridska momčad klasa za sebe u ovoj utakmici, postoje dva načina kako podebljati kvotu. Pa tako možete odigrati pobjedu Reala bez primljenog gola, uz tečaj 2.62, dok ćete dobiti 2.30 ako odigrate poluvrijeme/kraj 2/2. To postaje dobitno ako Ancelottijeva momčad povede u prvom dijelu i pobijedi na kraju.

Kladiti se možete i na strijelce. Kvota je 2.10 da će zabiti Vinicius Junior, a 2.75 ako odigrate na Rodryga. S druge strane, tečaj je 3.50 na Jonathana Davida, a 5.00 ako tipujete na Mohameda Baya.

Za kraj, spomenimo i okladu na autogol, uz tečaj 8.20, što sve češće viđamo na europskoj nogometnoj sceni, čak i kad igraju međusobno dvije vrhunske momčadi…

Kladionica Unibet za preporuku svoje web stranice daje igračima bonus do 350 €, iskoristiv na utakmicama Lige prvaka!

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top