Manchester City vs Inter – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Lige prvaka

Etihad Stadium, Manchester 18 rujna - 21:00
Manchester City
VS
Inter
Preporučena oklada Oba daju gol

Ove srijede u Ligi prvaka je na rasporedu repriza finala iz 2023. godine, jer ponovo će snage odmjeriti nogometaši Manchester Cityja i Intera.

Domaća momčad pod Pepom Guardiolom svoj je jedini naslov prvaka Europe osvojila upravo pobjedom protiv milanskog kluba prošle godine, a sada želi potvrditi da zaista ima više kvalitete od svog talijanskog suparnika.

Manchester City dobro je otvorio sezonu i grabi bez greške prema novom naslovu u Premiershipu. Tu se posebno ističe Erling Haaland koji trpa golove iz utakmice u utakmicu te pritom ruši različite rekorde. Norvežanin će pokušati nastaviti svoj niz i na otvaranju elitnog klupskog nogometnog natjecanja.

S druge strane, Phil Foden slabo je ušao u sezonu i Guardiola ga tek treba dovesti u pravu formu. Zato je tu Kevin de Bruyne koji je zdrav i raspoložen za igru, a solidan je ovog ljeta bio i Mateo Kovačić, strijelac krasnog gola protiv Chelseaja.

City još ima Jeremyja Dokua i Bernarda Silvu koji mogu biti opasni prema naprijed, a nakon godine dana izbivanja u kadar se vratio i Ilkay Gündogan koji definitivno ima kvalitetu pogurati nebesko plave prema naprijed.

Što se obrane tiče, očekujemo Joška Gvardiola od prve minute na lijevoj strani, no konkurencija u momčadi je žestoka. Ederson je pak i dalje nedodirljiv među vratnicama.

S druge strane, Inter posljednjih godina pod Simeoneom Inzaghijem igra vrlo dobar nogomet, što je kulminiralo spomenutim finalom Lige prvaka. No, u Serie A prilično je komotno startao ovog ljeta i čini se da će se morati pomučiti kako bi slomio Juventus i Milan u borbi za naslov prvaka.

Inter i dalje predvodi Argentinac Lautaro Martinez u ofenzivi, a tu je i Marcus Thuram koji je također zadužen za postizanje golova. Inzaghi ima i vrlo dobra rješenja na bočnim pozicijama, poput Federica Dimarca i Denzela Dumfriesa, a tu je i mladi Davide Frattesi u sredini terena koji igra sve bolje.

Što se obrane tiče, ona će definitivno biti zaposlena na stadionu Etihad. Francesco Acerbi polako se oporavlja od ozljede, a tu je još i Steven de Vrij pa možemo reći da golman Yann Sommer ima sasvim pristojnu podršku od svojih stopera u ovom europskom derbiju…

Prethodni dvoboji:
10.06.23 Manchester City1:0Inter LP
31.07.11 Inter0:3Manchester City DUB
01.08.10 Manchester City0:3Inter PRI

Izostanci i ozljede:

Manchester City: Ake N. (ozljeda mišića), Bobb O. (ozljeda stopala).

Inter: Buchanan T. (ozljeda potkoljenice).

ManCity zabija više od 2.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Što zbog kvalitete momčadi, što zbog ugleda u Europi, sportske kladionice u ovoj su utakmici Manchester City proglasile velikim favoritom.

Mi se s tim u potpunosti ne slažemo. Smatramo da će i Inter doći do daha tijekom 90 minuta okršaja na Etihadu. Vjerujemo da u ovom trenutku i jedni i drugi ostavljaju pukotine u obrani koje će suparničke zvijezde znati iskoristiti. Zato naši nogometni tipovi za klađenje započinju preporukom oklada oba tima daju gol, uz koeficijent 1.74 u kladionici 20bet.

Bit će to dvoboj u kojem i jedni i drugi mogu zabiti u svakom trenutku. Zato ima smisla i oklada da dva gola padaju do 55. minute ili ranije, na što možete dobiti tečaj 1.82 u kladionici 22bet. Alternativa tome je oklada da u drugom poluvremenu pada više golova nego u prvom, uz kvotu 2.02.

Ako ste pak uvjereni da Guardiolina momčad ima klasu više, postoje dva načina kako podebljati kvotu na domaćinu. Pa tako možete odigrati da Manchester City zabija u oba poluvremena, uz tečaj 2.20, dok je kvota 2.30 na okladi poluvrijeme/kraj 1/1. To postaje dobitno ako City povede u prvom dijelu i pobijedi na kraju.

Kladiti se možete i na kornere. Pa ćete tako dobiti tečaj 2.37 na više od 10.5 kornera na utakmici, što je uvijek moguće kad igra Manchester City u Europi.

Što se klađenja na strijelce tiče, kvota je 1.83 na gol Erlinga Haalanda, a 3.75 da će poentirati Kevin de Bruyne. S druge strane dobit ćete 3.75 na Lautara Martineza, a 4.00 na Marcusa Thurama.

Za kraj, spomenimo i okladu na dosuđen penal, uz tečaj 2.75, što definitivno možemo zamisliti u ovom europskom derbiju, u kojem bi baš udarac s bijele točke mogao odlučiti pobjednika…

Kladionica Favbet daje igračima bonus do 700 €, iskoristiv na utakmicama nogometne Lige prvaka!

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top