Monaco vs Barcelona – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Lige prvaka

Stade Louis-II (Monaco) 19 rujna - 21:00
Monaco
VS
Barcelona
Preporučena oklada Pobjeda Barcelone

U četvrtak je na rasporedu završnih šest utakmica 1. kola Lige prvaka, a među njima vrijedi izdvojiti sudar nogometaša Monaca i Barcelone.

Domaća momčad koju vodi Adi Hütter nakon nekoliko godina izbivanja vratila se u elitno klupsko nogometno natjecanje. Riječ je o klubu u kojem je svoju karijeru lansirao Kylian Mbappé, a sjećamo se i generacije s početka novog milenija koja je s Dadom Pršom u napadu dogurala do finala Lige prvaka.

Sada Monaco nije ni približno tako moćan, no ima nekoliko zanimljivih nogometaša. Uostalom, doveden je Breel Embolo u napad, jedan od najboljih švicarskih ofenzivaca u posljednjem desetljeću. Maghnes Akliouche i Folarin Balugon također imaju mnogo potencijala prema naprijed, a u momčadi je i svima poznati Takumi Minamino.

U ulozi kapetana je pak Denis Zakaria koji igra defenzivnog veznog, dok u sredini terena još operira Aleksandr Golovin. Monaco ima nekoliko darovitih igrača i u obrani, uključujući Bjelokošćanina Wilfrieda Singa kojem predviđaju obećavajuću karijeru.

S druge strane, Barcelona pod trenerom Hansom Flickom želi nakon mnogo godina postati ozbiljan kandidat za osvajanje titule europskog prvaka.

U španjolskoj La Ligi startala je besprijekorno ove sezone i vodi na ljestvici te se čini kao da napokon ima momčad za najviše domete. Velika stvar svakako je povratak Danija Olma koji daje širinu kadru kojeg Flick ima na raspolaganju u ofenzivi.

Tu je i tinejdžer Lamine Yamal koji je na nedavnom Euru svima pokazao da ima potencijal postati jedan od najboljih nogometaša današnjice. Iskustvo u napadu donosi pak Robert Lewandowski, a ne smijemo zaboraviti niti Brazilca Raphinhu koji nerijetko zabija odlučujuće golove.

Što se sredine terena tiče, tu je središnji čovjek definitivno mladi Pedri, a sve više minutaže dobiva i Marc Casado. U obrani pak operiraju Jules Koundé i Alejandro Balde na pozicija bekova te tako daju dodatnu čvrstinu Inigu Martinezu u defenzivi, što bi moglo biti presudno na gostovanju u Monaku ovog četvrtka…

Prethodni dvoboji:
12.08.24 Barcelona0:3Monaco PRI
13.04.94 Monaco0:1Barcelona LP
08.12.93 Barcelona2:0Monaco LP

Izostanci i ozljede:

Monaco: Radoslaw Majecki (ozljeda gležnja), Edan Diop (ozljeda stopala).

Barcelona: Gavi (ozljeda koljena), Marc Bernal (ozljeda koljena), Andreas Christensen (ozljeda Ahilove tetive), Frenkie de Jong (ozljeda gležnja), Ronald Araujo (ozljeda stražnje lože), Fermín López (ozljeda mišića).

Barcelona zabija više od 2.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kao što smo i predvidjeli, najbolje online kladionice u ovoj utakmici daju prednost Barceloni, no kvota nije pretjerano niska ako odigrate na trijumf gostujućeg sastava.

Pa iako Monaco može biti neugodan i ima u svojim redovima darovitih pojedinaca, istina je da se radi o momčadi koja nije u samom europskom vrhu. Fali domaćinu kvalitete u svakom dijelu terena, za razliku od Flickove momčadi koja je krcata odličnim pojedincima. Zato naši tipovi za klađenje počinju preporukom oklade na pobjedu Barcelone, uz koeficijent 1.77 u kladionici 20bet.

Radi se o dvoboju koji bi se lako mogao pretvoriti u pravu golijadu. Zato djeluje zanimljivo i oklada na zbroj golova, da će pasti više od 3.5 gola na utakmici, na što možete uzeti tečaj čak 2.48.

Ako pak želite dodatno podebljati kvotu na gostujućoj momčadi, postoje dvije opcije koje možete koristiti. Prva je oklada da Barcelona zabija gol u oba poluvremena, uz tečaj 2.37, dok ćete dobiti 2.75 ako odigrate poluvrijeme/kraj 2/2. To donosi dobitak ako Barca povede u prvom poluvremenu i pobijedi na kraju.

Među okladama koje djeluju obećavajuće uočili smo i onu da dva gola padaju do 55. minute ili ranije, na što možete uzeti koeficijent 1.75 i lako bi se moglo pretvoriti u realnost.

Kladiti se možete i na strijelce. Pa je tako tečaj 2.05 da će zabiti Robert Lewandowski, a 3.75 ako tipujete na Danija Olma. S druge strane, na Breela Embola tečaj je 3.25, a na Folarina Balugona možete dobiti 3.75.

Za kraj, spomenimo i okladu na autogol, uz tečaj 7.50, što se sve češće događa na nogometnim utakmicama, čak i kad međusobno igraju oni najbolji u Europi…

Kladionica Rabona za skupljanje sličica nogometaša daje bonus do 2000 €, iskoristiv na utakmicama nogometne Lige prvaka!

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top