Monaco vs Crvena zvezda – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Lige prvaka

Stade Louis-II (Monaco) 22 listopada - 18:45
Monaco
VS
Crvena zvezda
Preporučena oklada Poluvrijeme/kraj 1/1

Nakon dramatične utakmice protiv Dinama u prethodnom kolu, Monaco ovog utorka ponovo igra u Ligi prvaka protiv kluba iz naše regije, ovaj put protiv beogradske Crvene zvezde.

Domaća momčad koju vodi austrijski trener Adi Hütter na impresivan je način otvorila sezonu. Na vrhu je francuskog prvenstva odmah uz bok Paris Saint-Germaina, a u Ligi prvaka može se pohvaliti pobjedom protiv Barcelone. No, inferiornost po kišnom terenu na Maksimiru pokazuje da se ipak ne radi o ekipi spremnoj za najviše domete.

Svejedno, možemo očekivati Monaco u nokaut fazi natjecanja, pogotovo ako nastavi pobjeđivati kod kuće. To je njegov zadatak u utorak, kada će napad domaćih po običaju predvoditi odlični Breel Embolo, najbolji švicarski ofenzivac posljednjih godina.

Ozljeda Folarina Balaguna do neke mjere kvari planove domaćeg sastava, no Hütter ima alternativna rješenja. Tu je mladi Eliesse Ben Seghir koji sa samo 19 godina igra sve važniju ulogu u redovima Monaca, dok iskustvo donose Takumi Minamino i Aleksandr Golovin.

Ključan u sredini terena svakako je kapetan Dennis Zakaria, još jedan švicarski reprezentativac, a tu je i daroviti Lamine Camara koji može napraviti razliku na travnjaku. Što se pak obrane domaćih tiče, Vanderson i Thilo Kehrer pokazuju mnogo kvalitete na početku sezone, dok Philipp Köhn odrađuje sasvim solidan posao među vratnicama.

S druge strane, Crvena zvezda pod trenerom Vladanom Milojevićem ima komotnu situaciju u srpskom nogometnom prvenstvu, no u Ligi prvaka još čeka na prve osvojene bodove. Doduše, Benfica i Inter su bili klasa za sebe, no nije ni Monaco puno slabiji.

Zato možemo reći da srpske nogometaše čeka još jedna izazovna utakmica u kojoj bi osvojeni bod bio veliki uspjeh. Doduše, ova momčad ima nekoliko solidnih inozemnih pojačanja u ofenzivi. Cherif Ndiaye redovito trpa golove, a Peter Olayinka također predstavlja opasnost pred suparničkom golom.

Brazilac Bruno Duarte isto se nada prostoru u ovom susretu, a tu je i iskusni Rade Krunić iza kojega su brojne jake utakmice u karijeri. Aleksandar Katai također ima prijeko potrebno iskustvo za ovakve dvoboj. Uroš Spajić pak donosi iskustvo u obrani, a u momčadi je i Slovenac Vanja Drkušić koji je igrao ozbiljan nogomet na nedavnom Europskom prvenstvu.

Dodajmo im Izraelca Omrija Glazera među vratnicama pa je jasno da Crvena zvezda nije za podcjenjivanje u Ligi prvaka, no na stadionu Louis II sigurno nije u ulozi favorita…

Prethodni dvoboji:
03.11.22 Monaco4:1Crvena zvezda EL
08.09.22 Crvena zvezda0:1Monaco EL

Izostanci i ozljede:

Monaco: Balogun F. (ozljeda ramena), Salisu M. (ozljeda mišića).

Crvena zvezda: Ivanić M. (ozljeda bedra).

Monaco zabija više od 2.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Što zbog kvalitete pojedinaca, što zbog forme na početku sezone, online kladionice u Hrvatskoj vide Monaco kao jasnog favorita u ovoj utakmici. Kvota na jedinici gotovo da je neisplativa.

Mi pak vjerujemo da će se Francuzi trgnuti i odigrati maksimalno ozbiljno nakon kiksa protiv Dinama. Očekujemo da krenu žestoko od prve minute i opravdaju ono što od njih očekuju navijači. Zato naši najbolji tipovi za klađenje moraju početi od preporuke oklade poluvrijeme/kraj 1/1, uz tečaj 2.05 u kladionici bet365. To postaje dobitno ako domaćin povede u prvom dijelu i pobijedi na kraju.

Zanimljivo svakako djeluje i oklada da Monaco zabija gol u oba poluvremena, što ide uz tečaj 2.00. Neki će se pak odlučiti za hendikep F+2 iliti -1.5 gol na Monaco, na što možete dobiti kvotu 2.01 u kladionici 22bet. To postaje dobitno ako domaćin pobijedi s dva ili više golova razlike.

Na utakmicama Monaca i Crvene zvezde ove sezone u Ligi prvaka golova nije nedostajalo. Zato će se neki odlučiti i za okladu na zbroj golova, da će pasti više od 3.5 gola na utakmici, što ide uz tečaj 2.32.

Što se klađenja na strijelce tiče, dobit ćete 2.05 ako odigrate na Breela Embola, a 2.75 na pogodak Takumija Minamina. S druge strane, tečaj je 5.00 da će zabiti Cherif Ndiaye, najbolji strijelac gostujućeg sastava.

Za kraj, spomenimo i okladu na autogol, uz tečaj 10.00, što se sve češće viđa u europskom klupskom nogometu, pogotovo kada postoji razlika u kvaliteti između dva suparnika…

Kladionica 22bet daje svojim igračima bonus do 122 €, iskoristiv na utakmicama nogometne Lige prvaka!

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top