PSG vs Girona – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Lige prvaka

Parc des Princes (Paris) 18 rujna - 21:00
PSG
VS
Girona
Preporučena oklada Hendikep F+2

Paris Saint-Germain svoju sezonu u nogometnoj Ligi prvaka otvara ove srijede, kada mu u goste na Park Prinčeva dolaze nogometaši Girone.

Domaća momčad pod trenerom Luisom Enriqueom ulazi u novu eru, bez mega zvijezda u svom sastavu. Ne tako davno PSG je imao Lionela Messija, Neymara i Kyliana Mbappéa, no sada su sva trojica napustili momčad.

No, Parižani i dalje imaju vrlo kvalitetne pojedince u sastavu i trebali bi daleko dogurati u elitnom klupskom nogometnom natjecanju. Posebno je zanimljiv mladi Bradley Barcola koji je odlično otvorio sezonu i trpa golove iz utakmice u utakmicu. Opasan prema naprijed svakako je i Ousmane Dembele na svojem krilu, dok prostor dobiva i Marco Asensio.

Enrique ima ponešto problema s ozljedama u svojoj veznoj liniji. No, barem je spreman Fabian Ruiz, jedan od junaka španjolske titule prvaka Europe. Lee Kang-In također može odigrati dobro u sredini terena, a tu je i Joao Neves kao vrijedno ovoljetno pojačanje.

Ne zaboravimo ni Achrafa Hakimija kao jednog od najboljih bekova na svijetu, dok iskusni stoperi Marquinhos i Milan Škriniar donose mirnoću obrani i daju čvrstu podršku golmanu Gianluigiju Donnarummi.

S druge strane, mala Girona napravila je veliki uspjeh plasmanom u Ligi prvaka pod trenerom Michelom Sanchezom. Sada je na njoj pokušati pokazati da se nije slučajno našla među velikanima.

Međutim, katalonska momčad ovog ljeta prodala je svoja dva najbolja igrača. Artem Dovbyk je otišao u Romu, dok je Savinho prešao u Manchester City. Tako je napad Girone dosta otupio, no tu je sada Arnaut Danjuma koji ima mnogo iskustva i nekoliko solidnih sezona u redovima uglednih klubova.

Christian Stuani i Viktor Cigankov još su dva rješenja koja Sanchez ima prema naprijed. U sredini terena najviše pak pažnje privlači Ivan Martin, u odličnoj formi već više od godinu dana. Doveden je i Donny van den Beek koji pokušava oživjeti svoju posrnulu karijeru.

U obrani je pak Daley Blind nakon nekoliko sezona provedenih u Ajaxu, a posebno je važan golman Paulo Gazzaniga kojeg u Parizu čeka izazovna utakmica u kojoj će morati biti u svoje najboljem izdanju…

Prethodni dvoboji:
PSG-nikad dosad igrali-Girona

Izostanci i ozljede:

PSG: Hernandez L. (ozljeda koljena), Kimpembe P. (fizički nespreman), Ramos G. (ozljeda gležnja), Vitinha (ozljeda gležnja), Zaire-Emery W. (ozljeda lista).

Girona: Artero R. (ozljeda gležnja), Jastin G. (ozljeda ramena).

PSG zabija više od 2.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kao što smo i očekivali, svaka hrvatska kladionica vidi Paris Saint-Germain kao velikog favorita u utakmici protiv Girone ove srijede.

Mi se s tim slažemo. Smatramo da je Girona slabija nego što je bila prošle sezone, a PSG djeluje prilično moćno posljednjih tjedana. Mali španjolski klub tome ne može parirati, zbog čega naši tipovi kladionica započinju preporukom oklade na hendikep F+2 iliti -1.5 na PSG, uz tečaj 2.06 u kladionici 22bet. To postaje dobitno ako Parižani pobijede s najmanje dva razlike.

Mogao bi se ovaj dvoboj pretvoriti u pravu golijadu pa zanimljivo djeluje i oklada na više od 3.5 gola na utakmici, na što ćete dobiti koeficijent 2.24 u kladionici 20bet. Po istoj logici neki će odigrati i da PSG zabija više od 2.5 gola, uz kvotu 2.20.

Postoje još dva načina kako podebljati tečaj na domaćinu. Pa tako možete odigrati da PSG zabija u oba poluvremena, što ide uz tečaj 2.00, dok ćete dobiti 2.05 ako odigrate poluvrijeme/kraj 1/1. To donosi dobitak ako domaćin povede u prvih 45 minuta i zadrži prednost do samog kraja.

Tu su i kombinacijske oklade koje djeluju zanimljivo. Pa tako možete odigrati pobjedu PSG-a uz više od 2.5 gola na utakmici, što ide uz obećavajući tečaj 1.88.

Kladiti se možete i na strijelce. Tečaj je 2.75 da će zabiti Bradley Barcola, a 3.25 ako tipujete na Ousmanea Dembelea. S druge strane, kvota je 3.60 na Christiana Stuanija, a 5.00 na Arnauta Danjumu.

Za kraj, spomenimo i okladu na crveni karton, uz tečaj 6.00, što nije rijetkost u utakmicama u kojima postoji razlika u klasi između dva suparnika…

Kladionica Germania dijeli novim igračima bonus do 1000 €, iskoristiv na utakmicama nogometne Lige prvaka!

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top