PSG vs PSV – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Lige prvaka

Parc des Princes, Paris 22 listopada - 21:00
PSG
VS
PSV
Preporučena oklada Više od 3.5 gola

U nogometnoj Ligi prvaka ovog utorka igra se atraktivan dvoboj u Parizu, gdje domaći Paris Saint-Germain dočekuje nogometaše nizozemskog PSV-a.

Parižani pod vodstvom trenera Luisa Enriquea izgledaju pomalo ranjivo na otvaranju sezone. O tome svjedoči situacija u francuskom prvenstvu gdje nemaju prednost ispred Monaca, dok su u Ligi prvaka izgubili od Arsenala i jedva pobijedili Gironu.

PSG polako gradi momčad nakon odlaska velikih zvijezda, od kojih vrijedi izdvojiti Lionela Messija i Kyliana Mbappéa. No, uprava neće imati previše strpljenja za podbačaje i očekuju se trijumfi u elitnom klupskom nogometnom natjecanju, pogotovo u dvobojima u koje Parižani ulaze kao favoriti.

A u ovom susretu PSG je definitivno favorit i navijači se nadaju da bi Bradley Barcola mogao nastaviti s trpanjem golova. Opasan bi na svom krilu trebao biti i Ousmane Dembele, dok je dobra vijest za Enriquea što se od ozljede oporavio Vitinha u sredini terena.

Ne smijemo zaboraviti ni Fabiana Ruiza koji je posljednjih godina izrastao u velikog igrača, što se osjetilo na nedavnom Europskom prvenstvu. Dobro još igra Wayne Zaire-Emery, a Enrique je uspio pronaći mjesta u svojoj formaciji i Marcu Asensiju.

Što se pak obrane tiče, tu PSG prije svega računa na iskusne, poput Marquinhosa i Milana Škriniara, no ne zaboravimo ni Achrafa Hakimija koji spada među najbolje bekove današnjice.

S druge strane, PSV pod vodstvom Petera Bosza ima 9 pobjeda iz 9 utakmica u nizozemskom prvenstvu, no ne djeluje tako dobro u Ligi prvaka. Pa je tako momčad iz Eindhovena glatko izgubila od Juventusa te je uzela tek bod kod kuće protiv portugalskog Sportinga.

Svejedno, PSV ima potencijal zagorčati život najboljima u Europi, pogotovo sada kada je u njegovim redovima i naš Ivan Perišić. Hrvatski krilni napadač još nije u formi u kakvoj bi trebao biti, no može napraviti razliku kao džoker s klupe.

Luuk de Jong i Noah Lang zaduženi su za postizanje golova u redovima PSV-a, a tu je i sjajni Johan Bakayoko koji operira na desnom krilu i igrač je s najvećim potencijalom u nizozemskom sastavu. Jerdy Schouten i Joey Veerman također su cijenjeni na nogometnom tržištu, ali muče ih ozljede. No, zato sve bolje igra i Guus Til.

Što se pak obrane tiče, ona će na stadionu Park Prinčeva definitivno imati mnogo posla. Olivier Boscagli i suigrači bit će na različitim iskušenjima, kao i golman Walter Benitez koji spada među najpouzdanije pojedince u gostujućoj momčadi, no ponekad mu nedostaje podrške braniča…

Prethodni dvoboji:
PSG-nikad dosad igrali-PSV

Izostanci i ozljede:

PSG: Hernandez L. (ozljeda koljena), Kimpembe P. (nespreman), Ramos G. (ozljeda gležnja).

PSV: Dest S. (ozljeda koljena), Fofana F. (ozljeda koljena), Lozano H. (ozljeda mišića), Schouten J. (ozljeda mišića), Veerman J. (ozljeda prepone).

PSG zabija više od 2.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Što zbog momčadi krcate zvijezdama, što zbog ugleda na europskoj sceni, sportske kladionice proglasile su Paris Saint-Germain izrazitim favoritom u ovoj utakmici.

Mi pak smatramo da će utakmica biti krcata prilikama na obje strane. I jedni i drugi imaju ogroman potencijal prema naprijed, dok obrane pokazuju pregršt slabosti. Zato naši tipovi za klađenje započinju preporukom oklade na više od 3.5 gola na utakmici, što ide uz tečaj 2.16 u kladionici 20bet.

Stvari bi se posebno mogle rasplamsati u završnici susreta. Zato zanimljivo djeluje i oklada koju nudi kladionica 22bet, da u drugom poluvremenu pada više golova nego u prvom, na što možete dobiti tečaj 1.97.

Ako pak smatrate da je domaćin prejak za nizozemskog suparnika, postoje dvije opcije kako povećati kvotu. Prva je oklada da PSG zabija gol u oba poluvremena, na što ćete dobiti 2.00, dok je kvota 2.18 ako odigrate hendikep F+2 iliti -1.5 na PSG. To postaje dobitno ako Enriqueova momčad pobijedi s dva ili više razlike.

Kladiti se možete i na strijelce. Pa ćete tako dobiti 2.62 na gol Bradleyja Barcole, dok je tečaj čak 4.75 ako tipujete na Vitinhu. S druge strane, dobit ćete 3.25 na gol Luuka de Jonga, a čak 7.00 ako odigrate da će zabiti Ivan Perišić.

Za kraj, spomenimo i okladu na dosuđen penal, uz tečaj 2.65, što je scenarij koji nikog ne bi iznenadio u ovoj zanimljivoj europskoj utakmici…

Kladionica bet365 nudi igračima bonus do 50 € i pregršt besplatnih oklada, iskoristivih na utakmicama nogometne Lige prvaka!

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top