Real Madrid vs Stuttgart – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Lige prvaka

Estadio Santiago Bernabéu (Madrid) 17 rujna - 21:00
Real Madrid
VS
Stuttgart
Preporučena oklada Poluvrijeme/kraj 1/1

Aktualni prvak Europe Real Madrid u utorak otvara novu sezonu Lige prvaka, ogledom na domaćem terenu s njemačkim Stuttgartom.

Momčad koju vodi Carlo Ancelotti nada se novoj tituli u elitnom klupskom nogometnom natjecanju. Upravo je Real jedini klub koji je uspio obraniti naslov otkad je devedesetih Liga prvaka zamijenila Kup prvaka. Dogodilo se to dvaput u nizu, od 2016. do 2018. godine.

Sada madridski klub vjeruje da može ponoviti nešto slično, s Kylianom Mbappéom kao velikim pojačanjem dovedenim ovog ljeta. Moćni Francuz svakako će dobiti priliku i u ovom susretu, nakon što je bio među strijelcima u posljednje dvije utakmice Reala.

Ancelotti u napadu na raspolaganju ima i Viniciusa Juniora koji je i dalje u odličnoj formi, a od ozljede se oporavio Jude Bellingham pa bi trebao biti spreman za dvoboj u utorak. U momčadi je i mladi Endrick koji ima mnogo potencijala u ofenzivi, a ne smijemo zaboraviti ni Rodryga koji često zabija važne golove za svoju momčad.

U sredini terena prostor bi mogao dobiti Luka Modrić koji u posljednje vrijeme igra vrlo dobro. No, odigrao je svih 90 minuta u petak protiv Sociedada pa je za očekivati da bi ovaj susret mogao započeti s klupe.

Obrambene redove Reala pak predvodi Antonio Rüdiger, a tu je i iskusni Dani Carvajal na boku koji je između ostalog zabio i pogodak u finalu prethodnog izdanja Lige prvaka.

S druge strane, iza Stuttgarta je sjajna sezona u Bundesligi, u kojoj je na ljestvici završio ispred Bayerna. Sada se pod trenerom Sebastianom Hoenessom želi pokazati na velikoj sceni, a nema većeg izazova od gostovanja kod Reala na stadionu Santiago Bernabeu.

U redovima Stuttgarta nekoliko je respektabilnih nogometaša. Bosansko-hercegovački napadač Ermedin Demirović redovito zabija na otvaranju sezone, a opasan može biti i Deniz Undav. U sredini terena pak igraju Fabian Rieder i Enzo Millot, a u obrani vrlo dobri bek Maximilian Mittelstädt.

A najzaposleniji pojedinac u redovima Stuttgarta mogao bi biti golman Alexander Nübel, od kojeg se očekuje inspirirana večer protiv jednog od najubojitijih napada današnjice…

Prethodni dvoboji:
Real Madrid-nikad dosad igrali-Stuttgart

Izostanci i ozljede:

Real Madrid: Alaba D. (ozljeda koljena), Camavinga E. (ozljeda koljena), Ceballos D. (ozljeda gležnja), Ramon J. (ozljeda mišića).

Stuttgart: Al Dakhil A. (ozljeda zgloba), Kratzig F. (ozljeda lista), Nartey N. (ozljeda koljena).

Real zabija više od 2.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kao što smo i očekivali, najbolje online kladionice vide Real kao izrazitog favorita u ovoj utakmici pa su ponudile vrlo nizak koeficijent na pobjedu domaćina.

Mi pak vjerujemo da će madridske zvijezde biti vrlo raspoložene u ovoj utakmici. Ancelottijeva momčad uvijek igra dobro u Ligi prvaka i to bi trebalo rano doći do izražaja, pogotovo sada kada je svlačionica dodatno pojačana. Zato naši savjeti za sportsko klađenje kreću preporukom oklade poluvrijeme/kraj 1/1, uz tečaj 1.80 u kladionici bet365. To postaje dobitno ako Real povede u prvom dijelu i pobijedi na kraju.

Ako želite podebljati tečaj na domaćinu, postoje još dva rješenja kako to napraviti. Naime, možete odigrati hendikep F+2 iliti -1.5 na Real, uz koeficijent 1.78. To donosi dobitak ako Ancelottijeva družina pobijedi s dva ili više pogotka razlike. Imate priliku odigrati i okladu da Real zabija u oba poluvremena, što ide uz kvotu 1.72.

Neki će odigrati i okladu da Real zabija više od 2.5 gola na utakmici, na što možete dobiti kvotu 1.80 u kladionici Rabona. Po istoj logici zanimljivo djeluje i oklada na više od 3.5 gola ukupno na utakmici, što ide uz kvotu 1.93.

Ako je vjerovati posljednjim utakmicama u kojima je madridski klub igrao najbolje u završnici utakmica, tada ima smisla i oklada da u drugom poluvremenu pada više golova nego u prvom, što ide uz tečaj 1.94.

Za kraj, spomenimo i okladu na autogol, uz tečaj 8.00. To je nešto što sve češće viđamo na nogometnim terenima, jer već blok koji mijenja putanju lopte se piše upravo kao pogodak braniča u vlastitu mrežu. Takav gol bismo definitivno mogli vidjeti na stadionu Santiago Bernabeu u utorak…

Kladionica 20bet nudi igračima besplatne oklade u vrijednosti do 1000 €, iskoristivih na utakmicama nogometne Lige prvaka!

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top