Salzburg vs Dinamo – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Lige prvaka

Red Bull Arena (Wals-Siezenheim) 23 listopada - 21:00
Salzburg
VS
D. Zagreb
Preporučena oklada X2 na Dinamo

Ove srijede u nogometnoj Ligi prvaka Dinamo je pred novim važnim ispitom, na gostovanju kod svog starog rivala u Salzburgu.

Momčad koju vodi Nenad Bjelica započela je natjecanje teškim porazom u Münchenu, no nastup na Maksimiru protiv Monaca budi optimizam kod navijača. Sada Dinamo napokon ima protivnika po mjeri i mora dokazati da zaista spada među europsku klupsku nogometnu elitu.

Bjelica je za vikend odmarao neke od svojih zvijezda, što mu se osvetilo na gostovanju u Puli. Međutim, Dinamo bi trebao biti u boljem izdanju u Ligi prvaka, predvođen svojim mladim talentima koji su dogurali sve do reprezentacije. Tu prije svega mislimo na Martina Baturinu koji se sjajno pridodaje ofenzivi, a i na Petra Sučića koji je već pokazao u prethodnom europskom nastupu da može na impresivan način zabiti.

Na poziciji pak središnjeg napadača trebao bi započeti Bruno Petković, dok je Sandro Kulenović još jedno rješenje koje Bjelica ima prema naprijed. Arber Hoxha i Marko Pjaca pak operiraju na krilima, dok u sredini mnogo posla odrađuju ove sezone Josip Mišić i Arijan Ademi.

Što se pak obrane tiče, tu je Dinamo imao najviše problema ove sezone. Kevin Theophile-Catherine je znao otići u prazno, a nisu ni drugi braniči briljirali i to je ono što treba dovesti u red ako “modri” žele izvući pozitivan rezultat na gostovanju u Austriji.

S druge strane, Salzburg kojeg sada vodi nizozemski trener Pepijn Lijnders značajno je pomladio momčad u novoj sezoni i to se osjeća u Ligi prvaka. Nema još osvojenih bodova, a posebno boli težak poraz od Bresta u prethodnoj utakmici.

Doduše, austrijska momčad ima u svojim redovima ponešto darovitih igrača. Posebno zanimljiv je izraelski ofenzivni veznjak Oscar Gloukh na kojeg će braniči Dinama posebno morati paziti.

Domaći sastav ima dosta ozljeda, pogotovo među napadačima. No, Karim Konate je spreman i trebao bi zaigrati u napadu Salzburga, dok prodornost prema naprijed donosi i Englez Bobby Clark.

Što se pak obrane tiče, Salzburg je imao kikseva barem koliko i Dinamo na početku sezone. Kamil Piatkowski i suigrači pokušat će zbiti redove ovaj put na stadionu Red Bull Arena, na kojem nas čeka vrlo uzbudljiv okršaj dvije ekipe željne osvajanja tri boda…

Prethodni dvoboji:
11.10.22 Dinamo1:1Salzburg LP
05.10.22 Salzburg1:0Dinamo LP
24.08.16 Salzburg1:2Dinamo LP
16.08.16 Dinamo1:1Salzburg LP
06.11.14 Dinamo1:5Salzburg EL

Izostanci i ozljede:

Salzburg: Fernando (ozljeda bedra), Guindo D. (ozljeda stopala), Kawamura T. (ozljeda koljena), Kjaergaard M. (ozljeda gležnja), Terzić A. (ozljeda bedra).

Dinamo: Perić D. (ozljeda koljena).

Dinamo zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Unatoč brojnim slabim nastupima ove sezone i nedavnom porazu 5:0 od Sturma, online kladionice u Hrvatskoj svejedno su proglasile Salzburg izrazitim favoritom u utakmici protiv Dinama.

Mi se s tim uopće ne slažemo. Mlada domaća momčad nije slučajno na samom dnu ljestvice Lige prvaka. S druge strane, Dinamo je možda pregažen protiv Bayerna, ali pokazao je da ima potencijala čak i u toj utakmici. Očekujemo da “modri” ovladaju loptom i pokažu Salzburgu da su mu u najmanju ruku ravnopravni. Zato naši tipovi kladionica započinju preporukom oklade X2 na Dinamo, uz tečaj 2.15 kojeg nudi kladionica 22bet.

Oni koji vjeruju u zagrebački klub mogu odigrati i tečaj 2.50 u kladionici bet365, uz okladu da Dinamo pobjeđuje barem jedno poluvrijeme u ovoj utakmici, što djeluje kao primamljiva opcija.

Radi se o utakmici koja bi mogla početi oprezno, a onda se sasvim rasplamsati. Zato zanimljivo djeluje i oklada da u drugom poluvremenu pada više golova nego u prvom, na što možete dobiti tečaj 2.02.

Dostupno je i klađenje na kornere. Pa ćete tako dobiti tečaj 2.00 ako odigrate na više od 9.5 kornera, što definitivno možemo zamisliti u srijedu navečer u Salzburgu.

Što se klađenja na strijelce tiče, tečaj je 3.75 da će zabiti Bruno Petković, a čak 7.50 ako tipujete na Martina Baturinu. S druge strane, dobit ćete 2.30 ako mislite da će zabiti Karim Konate, a 2.60 ako odigrate na pogodak Oscara Gloukha.

Za kraj, spomenimo i okladu da zamjenski igrač zabija gol, uz tečaj 2.70, što se nerijetko događa u utakmicama ova dva suparnika, s obzirom na džokere s klupe koje i jedni i drugi vješto koriste u svojim redovima…

Kladionica Germania igračima nudi bonus do 1000 €, iskoristiv na utakmicama Dinama u Ligi prvaka!

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top