Tunis vs. Australija – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Svjetskog prvenstva

Tunis
Forma:
D W L W W
  • Al Janoub
  • Početak: 26. studeni 11:00
Australija
Forma:
L W W D W
Tunis
Prvo poluvrijeme: X2.07
Australija
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Nastavlja se akcija na Svjetskom prvenstvu u uzbudljivoj skupini D, u kojoj će ove subote u ranom terminu utakmicu odigrati Tunis i Australija.

Reprezentacija Tunisa predvođena izbornikom Jalalom Kadrijem pokazala je iznimnu čvrstinu na početku turnira, što joj je donijelo vrijedan remi u dvoboju s Danskom, a ako ostvari trijumf u drugom kolu maksimalno će se približiti plasmanu u osminu finala.

Baš zbog toga Tunižani s velikim entuzijazmom iščekuju ovu utakmicu, u kojoj se nadaju da će njihov napadač Issam Jebali biti raspoloženiji nego protiv Danske, kada mu je jedan pogodak poništen, a drugu veliku priliku na čudesan način zaustavio je Kasper Schmeichel.

Izbornik Kadri igru će ponovo graditi na čvrstini, gdje će važnu ulogu imati cijenjeni defenzivni veznjak Ellyes Skhiri, a na visini će svakako morati biti i obrana, s Aymenom Dahmenom koji je uspio sačuvati svoju mrežu netaknutom na otvaranju turnira.

Ono što Tunižane svakako puni optimizmom je činjenica da su sve arapske reprezentacije osim slabašnog Katara odlično otvorile natjecanje, a Danci istog dana igraju s Francuskom i lako bi se moglo dogoditi da Kadri i njegova družina odu na +3 i dovedu se u maksimalno komotnu situaciju, uoči završnog kola grupne faze.

A Australija spada među reprezentacije koje uvijek smatramo potpunim autsajderima, no izbornik Graham Arnold uspio je okupiti respektabilnu momčad koja je povela protiv Francuske, prije nego što je doživjela očekivani poraz 4:1.

U toj utakmici Craig Goodwin uspješno je operirao po lijevom krilu, što je okrunio i pogotkom, a napadač Mitchell Duke možda nije došao na svoje, no nada se da bi mogao imati više prostora protiv Tunisa.

Aaron Mooy iz Celtica ponovo će biti jedna od središnjih figura u veznoj liniji Australaca, koji definitivno moraju odigrati čvršće u ovoj utakmici nego protiv Francuza, jer u slučaju poraza oprostili bi se od natjecanja i prije trećeg kola, što bi ipak bilo razočaravajuće za ovu nogometnu naciju.

U svakom slučaju, na stadionu Al Janoub navijači će gledati intrigantnu utakmicu u kojoj golovi ne bi smjeli izostati, a i jedni i drugi nadaju se okruniti dobru igru pobjedom…

Prethodni dvoboji:
21.06.05 Australija0:2Tunis CC

Izostanci i ozljede:

Tunis: Taha Yassine Khenissi (ozljeda mišića).

Australija: Ajdin Hrustic (ozljeda zgloba), Martin Boyle (ozljeda koljena).

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Možda je Australija izgledala mekano na otvaranju turnira protiv Francuske, koja joj je već u prvom poluvremenu dvaput zabila i tako preokrenula rezultat, no protiv Tunisa očekujemo ipak drugačiju utakmicu.

Australci će se puno čvršće postaviti i strpljivo igrom tražit će put prema pobjedi, dok se niti Tunižanima neće žuriti rano slomiti protivnika, jer smatraju da je kvaliteta ipak na njihovoj strani. Baš zbog toga naša je glavna preporuka za ovu utakmicu prvo poluvrijeme X iliti neriješeno, uz koeficijent 2.07 kojeg nudi kladionica 20bet.

Radi se o dvoboju u kojem možemo očekivati golove, ali ne pretjeran broj, zbog čega ima smisla i kombinacijska oklada 1X na Tunis uz manje od 2.5 gola na utakmici, uz kvotu 2.07 koja djeluje obećavajuće.

Ima svakako smisla i oklada koju nudi kladionica 22bet, da će biti u drugom poluvremenu više golova nego u prvom, za što ćete dobiti tečaj 2.13 ako se pretvori u realnost. Alternativa tome je oklada da gol NEĆE pasti u oba poluvremena, za što možete uzeti koeficijent 1.77, a postoje dobri izgledi da se upravo to dogodi u Al Wakrahu.

Što se klađenja na strijelce tiče, kladionica bet365 nudi 3.60 ako zabije Issam Jebali, dok je koeficijent 4.75 da će poentirati Mitchell Duke, koji će sigurno imati što za reći na travnjaku u ovoj utakmici.

Za kraj, spomenimo okladu na dosuđen penal, uz kvotu 2.88, što se uvijek može dogoditi u ovakvim čvrstim okršajima, u kojima će braniči ići do krajnjih granica, ne bi li zaštitili mrežu vlastitog golmana…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top