Aston Villa vs Arsenal – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Premiershipa

Forma:
W L W L L
  • Villa Park
  • Početak: 24. kolovoz 18:30
Forma:
W W W L W
Aston Villa
Više od 2.5 gola1.72
Arsenal
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

U engleskom Premiershipu ponovo imamo derbi ovog vikenda. U subotu će snage odmjeriti Aston Villa i Arsenal u Birminghamu, dvije momčadi sa samog vrha prošlosezonske ljestvice.

Domaća momčad nada se još jednoj uspješnoj sezoni pod vodstvom Unaija Emeryja. Aston Villa je igrala odlično u 2024. godini i u rujnu će dobiti priliku nastupiti u Ligi prvaka, a nije bez ambicija ni u engleskom prvenstvu.

Prva zvijezda kluba iz Birminghama svakako je Ollie Watkins, engleski reprezentativni napadač. Još uvijek nije potpuno spreman nakon napornog Europskog prvenstva, no polako mu Emery diže minutažu i trebao bi u ovom derbiju početi od prve minute.

Aston Villa još ima Jhona Durana koji pokazuje veliki ofenzivni potencijal, no dosad je uglavnom bio džoker s klupe. Leon Bailey i Jacob Ramsey također mogu pomoći u ofenzivi, a tu je i čvrsti John McGinn koji ne prestaje raditi za momčad u sredini terena.

Emery je doduše ostao ovog ljeta bez nekih važnih igrača. Pa je Douglas Luiz preselio u Juventus, a Moussa Diaby karijeru nastavlja u Saudijskoj Arabiji. Međutim, više od 100 milijuna zarađenih eura Aston Villa još nije na pravi način potrošila, osim što je velik novac dala za belgijskog veznjaka Andrea Onanu.

No, obrana je zato ostala netaknuta, s Emilianom Martinezom kao jednim od najboljih golmana današnjice koji sigurno u ovoj utakmici neće biti nezaposlen.

S druge strane, Arsenal pod Mikelom Artetom nije mnogo ludovao tijekom ovog ljetnog prijelaznog roka. Došao je tek Ricciardo Calafiori u obranu i na otvaranju prvenstva startao je s klupe.

Londonski klub nade polaže u Kaija Havertza na poziciji središnjeg napadača, dok Gabriel Jesus ostaje i u novoj sezoni u drugom planu. Gabriel Martinelli i Bukayo Saka prijetit će s krila, a u sredini terena operira pouzdani Declan Rice, kao i opasni Martin Odegaard.

Gostujuća obrana također je nepromijenjena u odnosu na prošlu sezonu, s Gabrielom i Williamom Salibom kao stoperima. David Raya pak i dalje ima prednost na poziciji golmana i vjeruje da na Villa Parku može primiti manje golova od svojeg kolege na drugoj strani terena…

Prethodni dvoboji:
14.04.24 Arsenal0:2Aston Villa PL
09.12.23 Aston Villa1:0Arsenal PL
18.02.23 Aston Villa2:4Arsenal PL
31.08.22 Arsenal2:1Aston Villa PL
19.03.22 Aston Villa0:1Arsenal PL

Izostanci i ozljede:

Aston Villa: Kamara B. (ozljeda koljena), Mings T. (ozljeda koljena).

Arsenal: Tierney K. (ozljeda mišića), Tomiyasu T. (ozljeda koljena).

Arsenal zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Unatoč tome što je domaćin pobijedio u posljednja dva međusobna dvoboja, online kladonice u Hrvatskoj proglasile su Arsenal jasnim favoritom u ovom derbiju.

Mi pak vjerujemo da i jedni i drugi imaju što pokazati prema naprijed. Arsenal je izuzetno motiviran uzvratiti Emeryju, no teško da može sačuvati mrežu potpuno netaknutom. Zato naši nogometni tipovi za klađenje kreću preporukom oklade na više od 2.5 gola na utakmici, uz kvotu 1.72 u kladionici 20bet.

Mogao bi to biti dvoboj koji će početi žestoko od samog početka. Zato ima smisla i ono što nudi kladionica 22bet, okladu da dva gola padaju do 55. minute ili ranije, na što možete dobiti tečaj 1.90.

Ako pak vjerujete da domaćin može još jednom dobro proći protiv Arsenala, vrijedi uzeti u obzir i okladu na dvoznak 1X na Aston Villu, uz koeficijent 2.06. Dobit ćete pak čak 3.00 ako odigrate da Aston Villa zabija više od 1.5 gola na utakmici.

Kladiti se možete i na kartone. Kvota je 2.00 na više od 4.5 kartona na utakmici, što je postao uobičajen rasplet u derbi utakmicama engleskog Premiershipa.

Što se oklada na strijelce tiče, dobit ćete 2.87 na gol Bukaya Sake, dok je tečaj 3.25 da će zabiti Kai Havertz. S druge strane, na pogodak Ollieja Watkinsa tečaj je 3.25, a 4.50 da će zabiti Jhon Duran.

Za kraj, spomenimo i okladu na dosuđen penal, uz tečaj 2.90, što je definitivno sudačka odluka koju bismo mogli vidjeti u subotu predvečer na Villa Park stadionu…

Kladionica Mozzart daje novim igračima bonus do 400 €, iskoristiv na utakmicama engleskog Premiershipa!

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top