Aston Villa vs Manchester U. – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Premiershipa

Forma:
W D W W W
  • Villa Park
  • Početak: 06. listopad 15:00
Forma:
D L D D W
DOMAĆIN 2.21
Remi 3.80
GOST 3.10
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Engleski Premiership svakog vikenda nam ponudi barem jednu derbi utakmicu, a ove nedjelje to je svakako okršaj Aston Ville i Manchester Uniteda u Birminghamu.

Domaća momčad pod vodstvom Unaija Emeryja u odličnom raspoloženju dočekuje ovaj dvoboj, nakon što je pobijedila Bayern u Ligi prvaka u srijedu. Aston Villa je tako dokazala da može ravnopravno igrati i s najboljima u Europi, što će joj podići samopouzdanje u Premiershipu.

U redovima Aston Villa Morgan Rogers pokazuje se kao zaista vrijedan dodatak ofenzivi. Otkad je ovog ljeta postao prvotimac ima vrlo pozitivan utjecaj na igru kluba iz Birminghama te se odlično nadopunjava s Olliejem Watkinsom, trenutno jednom od najboljih engleskih napadača.

Emery ima i svog džokera s klupe. U pitanju je Jhon Duran koji često rješava utakmice nakon što uđe u igru, što se malo koji današnji nogometaš može pohvaliti.

U sredini pak terena Yuri Tielemans brine za čvrstinu, dok Lucas Digne može biti koristan prema naprijed na svojoj bekovskoj poziciji. U obrani Pau Torres polako postaje jedan od najboljih stopera na Otoku, a tu je i Emiliano Martinez među vratnicama kojeg nije lako savladati.

S druge strane, Manchester United ponovo je u krizi pod vodstvom Erika ten Haga. Nizozemski stručnjak ovaj put je zaista blizu otkazu, samo je pitanje kada će ga se uprava riješiti.

“Crveni vragovi” u donjem su dijelu ljestvice Premiershipa, a ne znaju ni za pobjedu u Europskoj ligi. Uvjerljivi porazi od Liverpoola i Tottenhama u potpunosti su spustili na zemlju ovaj kolektiv, u kojem nema mnogo raspoloženih nogometaša.

Doduše, Ten Hag je već bio nekoliko puta u ovakvoj situaciji i svaki put se izvukao. Nada se da bi ga Rasmus Højlund mogao spasiti svojim golovima u nedjelju, a tu je i Joshua Zirkzee koji je doveden kako bi rješavao utakmice.

Što se Brune Fernandesa tiče, on nije u sjajnoj formi, a Marcus Rashford počeo je padati još prošle sezone. Mladi Kobbie Mainoo doduše donosi dašak svježine, a bekovi Diego Dalot i Noussair Mazraoui igraju solidan nogomet. No, posljednjih tjedana to je bilo premalo za pozitivne rezultate pa navijači Manchester United strahuju pred ovu utakmicu na Villa Parku, gdje gostujućem sastavu definitivno neće biti lako…

Prethodni dvoboji:
11.02.24 Aston Villa1:2Manchester United PL
26.12.23 Manchester United3:2Aston Villa PL
30.04.23 Manchester United1:0Aston Villa PL
10.11.22 Manchester United4:2Aston Villa EFL
06.11.22 Aston Villa3:1Manchester United PL

Izostanci i ozljede:

Aston Villa: Kamara B. (ozljeda koljena), McGinn J. (ozljeda bedra), Mings T. (ozljeda koljena), Onana A. (ozljeda bedra), Ramsey J. (ozljeda prepone).

Manchester United: Malacia T. (ozljeda koljena), Shaw L. (nespreman), Yoro L. (ozljeda gležnja).

Aston Villa zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Iako Manchester United ima četiri uzastopne pobjede u dvobojima protiv Aston Ville, hrvatske kladionice svejedno daju prednost domaćinu u ovoj utakmici.

Mi se s tim slažemo. Emeryjeva momčad pokazala je pobjedom protiv Bayerna da je spremna za najviše domete. Manchester United je pak u velikoj krizi i nije dobro prošao niti protiv jednog moćnog engleskog kluba ove sezone. Ten Hag se dugo izvlačio, no mi vjerujemo da mu ovog vikenda dolazi kraj. Zato naši savjeti za klađenje započinju preporukom oklade na pobjedu Aston Ville, uz koeficijent 2.21 kojeg nudi kladionica 20bet.

Radi se o dvoboju za koji očekujemo da počne oprezno, a tek kasnije se rasplamsa. Zato ima smisla i ono što nudi kladionica 22bet, okladu da u drugom poluvremenu pada više golova nego u prvom, na što možete uzeti tečaj 1.99.

Tu je i klađenje na kartone. Očekujemo prilično nervozan susret u kojem bi i treneri mogli završiti u sučevoj knjižici. Zato oklada na više od 5.5 kartona na ovoj utakmici ima smisla, a ide uz tečaj 2.10.

Što se pak klađenja na strijelce tiče, tečaj je 2.37 da će zabiti Ollie Watkins, a 3.25 da će ponovo poentirati Morgan Rogers. S druge strane, dobit ćete 2.87 na Rasmusa Højlunda, a 4.00 ako tipujete na Brunu Fernandesa.

Za kraj, spomenimo i uživo klađenje. Naime, odnos snaga Aston Ville i Manchester Uniteda još će biti lakše ocijeniti nakon što utakmica počne. Oklada na gol u zadnjih 20 minuta, uz tečaj koji će se kretati oko 1.80 djeluje obećavajuće. No, pojavit će se i druge zanimljive opcije tijekom ovog derbija. Zato imajte upaljenu omiljenu kladionicu u nedjelju popodne i reagirajte čim se pojavi kvota za koju ste sigurni da donosi dobitak…

Kladionica Rabona za skupljanje sličica nogometaša daje bonus do 2000 €, iskoristiv na utakmicama engleskog Premiershipa!

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top