Bayern vs Bayer – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Bundeslige

Forma:
W W W W W
  • Allianz Arena
  • Početak: 28. rujan 18:30
Forma:
W W W L W
Bayern
Dvoznak: 2X2.28
Bayer
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

U njemačkoj Bundesligi ovog vikenda na rasporedu je veliki derbi u Münchenu, u kojem će snage odmjeriti nogometaši Bayerna i Bayer Leverkusena.

Domaća momčad predvođena novim trenerom Vincentom Companyjem fantastično je otvorila sezonu i niže visoke pobjede u Bundesligi. Bayern se tako učvrstio na prvom mjestu na ljestvici, no sada ga čeka utakmica koja će pokazati je li zaista napravio iskorak prema naprijed u odnosu na prošlu sezonu.

Bavarci u svojim redovima imaju mnogo raspoloženih igrača posljednjih tjedana. Harry Kane trpa golove iz utakmice u utakmicu, a odlično se uklopio u kolektiv i Michael Olise koji se pokazao kao vrijedno pojačanje u ofenzivi.

Kao i na nedavnom Europskom prvenstvu, vrlo dobro igra i Jamal Musiala, a svoje mjesto na travnjaku učvrstio je Serge Gnabry. U sredini terena sve je važniji pak Konrad Leimer, a do minutaže polako dolazi i Joao Palhinha.

Što se obrane tiče, ona je protiv Dinama u Ligi prvaka pokazala određene slabosti, a i u nekim utakmicama Bundeslige. Kim Min-Jae i Dayot Upamecano skloni su podbačajima, što u jednom ovakvom derbiju može imati loše posljedice za bavarsku momčad.

S druge strane, Bayer Leverkusen možda više nije nepobjediv u Bundesligi pod Xabijem Alonsom, no i dalje igra sjajan nogomet te redovito pobjeđuje svoje suparnike.

Jesenski dio sezone odlično je otvorio Florian Wirtz, među strijelcima iz utakmice u utakmicu. Victor Boniface također je raspoložen pred suparničkim golom, a svoju minutažu polako počinje koristiti i opasni Patrik Schick.

U momčadi su još Robert Andrich i Granit Xhaka koji donose mnogo čvrstine u sredini terena, a znaju biti opasni i pred suparničkim golom. Ne zaboravimo ni ofenzivnog beka Alexa Grimalda koji igra odlično i prema naprijed i prema nazad, dok Jonathan Tah predvodi obranu gostiju. Dodajmo tome Lukaša Hradeckog među vratnicama pa postaje jasno da se Bayer neće samo tako predati na Allianz Areni, na kojoj nije izgubio u svojem prethodnom gostovanju…

Prethodni dvoboji:
10.02.24 Bayer3:0Bayern BUN
15.09.23 Bayern2:2Bayer BUN
19.03.23 Bayer2:1Bayern BUN
30.09.22 Bayern4:0Bayer BUN
05.03.22 Bayern1:1Bayer BUN

Izostanci i ozljede:

Bayern: Boey S. (ozljeda koljena), Buchmann T. (ozljeda mišića), Ibrahimović A. (ozljeda mišića), Ito H. (ozljeda stopala), Stanišić J. (ozljeda koljena).

Bayer: nema značajnih izostanaka.

Bayer zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kao što je to običaj kad igra Bayern u Bundesligi, svaka hrvatska kladionica proglasila je bavarski klub izrazitim favoritom za dolazak do pobjede.

No, mi se tim se slažemo, jer smatramo da Xabi Alonso ima formulu za ovu bavarsku momčad. Iako je Bayern nešto jači nego što je bio prošle sezone, suparnik iz Leverkusena još uvijek mu može parirati u svim segmentima igre, što bi trebao potvrditi ovaj derbi. Zato naši nogometni tipovi za klađenje započinju preporukom oklade dvoznak X2 na Bayer, uz tečaj 2.28 u kladionici 22bet.

Radi se o derbiju u kojem je ulog velik pa očekujemo da će početi suzdržano, a kasnije se rasplamsati. Zato ima smisla i oklada da će u drugom poluvremenu pasti više golova nego u prvom, na što možete dobiti tečaj 1.93.

U Njemačkoj čak i u derbi utakmicama pada mnogo golova. Pa je tako zadnji dvoboj ovih suparnika na Allianz Areni završio rezultatom 2:2. Ako odigrate da će ponovo biti više od 3.5 gola na utakmici ovih velikana, dobit ćete kvotu 1.90 u kladionici bet365.

Kladiti se možete i na kornere. Kvote je 2.37 na više od 10.5 kornera na utakmici, što je scenarij koji možemo zamisliti u okršaju najboljih njemačkih klubova.

Što se klađenja na strijelce tiče, dobit ćete 2.75 ako odigrate da će zabiti Victor Boniface, a 4.00 ako tipujete na Floriana Wirtza. S druge strane, tečaj je 1.80 da će zabiti Harry Kane, a 4.50 na pogodak Michaela Olisea.

Za kraj, spomenimo i okladu na dosuđen penal, uz tečaj 2.80, što nikog ne bi iznenadilo da se dogodi u subotu u Münchenu, u utakmici u kojoj ofenzive i jednih i drugih znaju sve trikove kako iznuditi udarac s bijele točke…

Kladionica Favbet daje svojim igračima bonus do 700 €, iskoristiv na utakmicama njemačke Bundeslige!

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top