Belgija vs Francuska – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Lige nacija

Forma:
D L W L D
  • King Baudouin Stadium
  • Početak: 14. listopad 20:45
Forma:
W W L L D
Belgija
Manje od 2.5 gola1.98
Francuska
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

U nogometnoj Ligi nacija ovog ponedjeljka igra se derbi utakmica u Bruxellesu, gdje će snage međusobno odmjeriti nogometaši Belgije i Francuske.

Domaća reprezentacija pod vodstvom izbornika Domenica Tedesca nije sjajno otvorila natjecanje. Izgubila je od Francuza u gostima, a jedva se spasila od poraza u dvoboju s Italijom prošlog četvrtka. Zbog toga se nalazi na trećem mjestu u grupi koje ne vodi u doigravanje.

Zato Belgijci moraju ići po pobjedu u ovoj utakmici, no nedostaje im Kevin de Bruyne koji se još oporavlja od svoje ozljede. Nema u kadru ni Romelua Lukakua pa možemo reći da Tedesco s pomlađenom momčadi pokušava svladati svojeg najvećeg rivala.

U ofenzivi Belgija definitivno ima nekoliko darovitih mladih igrača. Lois Openda odlično igra u posljednje vrijeme, a Jeremy Doku i Leandro Trossard predstavljaju konstantnu opasnost na krilnim pozicijama. Tu je i Xavi Simons koji se ubacuje prema naprijed i radi razliku, a izborniku je na raspolaganju i korisni Charles de Ketelaere u sredini terena.

Što se pak obrane tiče, Belgija tu više nema toliko uglednih zvijezdi, no Wout Faes polako gradi svoju karijeru i postaje vođa defenzivne linije. Thibaut Courtois je pak otpisan zbog neslaganja s izbornikom pa među vratnicama ostaje Koen Casteels.

S druge strane, Francuska je i dalje sila pod izbornikom Didierom Deschampsom, no neočekivani poraz na domaćem terenu od Italije zakomplicirao je njezinu situaciju u Ligi nacija.

Sada se Francuzi moraju čuvati novog neuspjeha koji bi ih izbacio iz doigravanja. Pozitivan rezultat ovaj put ganjaju bez Kyliana Mbappéa koji ima problema sa stražnjom ložom i potreban mu je odmor u listopadu.

Francuska se zbog toga okreće drugim rješenjima u ofenzivi. Christopher Nkunku se oporavio od ozljede i mogao bi dobiti prostora, dok bi na krilima trebali operirati Ousmane Dembele i Bradley Barcola. U dobroj formi je još Marcus Thuram koji će također biti zadužen za realizaciju u ovoj utakmici, a ne smijemo zaboraviti ni Michaela Olisea koji igra sve bolje.

Što se sredine terena tiče, Eduardo Camavinga i Aurelien Tchouaméni su se oporavili od svojih ozljeda i kandidiraju za prvih 11. No, Deschamps ima brojna rješenja pa ostaje otvoreno koga će ubaciti u vatru. Isto vrijedi i za obranu, gdje se William Saliba i Ibrahima Konate nadaju mjestu u zadnjoj liniji, a Mike Maignan predstavlja pouzdanog golmana koji namjerava sačuvati svoju mrežu netaknutom u Bruxellesu…

Prethodni dvoboji:
09.09.24 Francuska2:0Belgija ULN
01.07.24 Francuska1:0Belgija EP
07.10.21 Belgija2:3Francuska ULN
10.07.18 Francuska1:0Belgija SP
07.06.15 Francuska3:4Belgija PRI

Izostanci i ozljede:

Belgija: Kevin de Bruyne (ozljeda zdjelice), Amadou Onana (ozljeda mišića).

Francuska: Dayot Upamecano (ozljeda mišića), Kylian Mbappe (nespreman).

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Iako Belgija igra na domaćem terenu i ima vrlo dobru momčad, svaka hrvatska kladionica daje malu prednost Francuskoj u ovoj utakmici koja će se igrati na stadionu King Baudouin.

Mi pak smatramo kako u ovom dvoboju neće biti mnogo prostora za napadače ni jedne ni druge momčadi. Ulog je velik, jer upravo bi u ponedjeljak mogla pasti odluka tko će u doigravanje, Belgijci ili Francuzi. Igrat će se čvrsto pa naši najbolji tipovi za klađenje moraju uključivati preporuku oklade na manje od 2.5 gola na utakmici, uz tečaj 1.98 u kladionici 20bet.

Zanimljivo svakako djeluje i ono što nudi kladionica 22bet, okladu da gol NE pada u oba poluvremena, uz kvotu 2.01. Alternativa tome je oklada da u drugom poluvremenu pada više golova nego u prvom, uz koeficijent 2.08, što je scenarij koji bi se lako mogao odigrati u Bruxellesu u ponedjeljak.

Neki će se poželjeti kladiti i na točan rezultat. Pa je tako kvota čak 9.50 ako odigrate na pobjedu Francuske rezultatom 0:1. Dobit ćete pak 11.00 na pobjedu Belgije rezultatom 1:0, dok je tečaj 12.00 ako se odlučite za rezultat 0:0.

Kladiti se možete i na strijelce. Pa ćete tako dobiti 3.60 na gol Loisa Opende, dok je tečaj 4.33 na Leandra Trossarda. S druge strane kvota je 3.50 na gol Marcusa Thurama, a isto ćete dobiti i ako tipujete na Christophera Nkunkua.

Za kraj, spomenimo i oklade uživo. Naime, još će biti lakše ocijeniti odnos snage Belgije i Francuske jednom kad dvoboj počne. Oklade na ishod utakmice, zbroj golova, broj kornera i tko će sljedeći zabiti definitivno će ponuditi obećavajuće opcije za igru dok je okršaj u tijeku. Zato imajte upaljenu omiljenu kladionicu u ponedjeljak navečer i reagirajte čim se pojavi tečaj za koji ste sigurni da prolazi…

Kladionica Favbet daje svojim igračima bonus do 700 €, iskoristiv na utakmicama nogometne Lige nacija!

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top