Corvinul vs Rijeka – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Europske lige

Forma:
L W L L L
  • Michael Klein Stadium
  • Početak: 25. srpanj 20:00
Forma:
D L L W W
Corvinul
Oba daju gol: Da1.83
Rijeka
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Ovog četvrtka u akciju se vraćaju hrvatski nogometni klubovi, od kojih Rijeka započinje svoju europsku avanturu na gostovanju kod Corvinula.

U pitanju je dvoboj drugog pretkola Europske lige, u kojoj se hrvatski viceprvak nada plasmanu u grupnu fazu natjecanja. Momčad koju vodi Željko Sopić djelovala je zaista impresivno na početku 2024. godine, da bi u travnju i svibnju posustala. Sada ćemo vidjeli jesu li Riječani uspjeli preko ljeta vratiti formu na zadovoljavajući nivo.

Rijeka je u međuvremenu ostala bez jednog od svojih najboljih nogometaša. Marko Pjaca nastavlja karijeru u Dinamu, što je definitivno bolan udarac za Sopića. Nema više ni pouzdanog golmana Nediljka Labrovića koji je prešao u njemački Augsburg, dok je Matej Mitrović preselio na Bliski Istok.

Došao je zato Gabrijel Rukavina, koristan krilni napadač, a u klubu je sada i bivši branič Istre Ante Majstorović. Kao zamjena na poziciji golman doveden je Josip Posavec iz Aalborga.

Rijeka u novoj sezoni još nema natjecateljskih utakmica, jer HNL tek počinje početkom kolovoza. Zato Sopić još ne zna u kakvoj formi su njegove najveće zvijezde. Tu prije svega mislimo na Marca Pašalića, brzonogog krilnog napadača koji ima snažan udarac.

Franjo Ivanović još je jedan talentirani igrač kojeg Rijeka ima u ofenzivi, a bit će zanimljivo vidjeti kako će igrati u novoj sezoni Niko Janković u veznoj liniji, nakon što je u prethodnoj godini izgledao vrlo dobro u mnogim utakmicama.

Utakmica u Rumunjskoj bit će i prvi ozbiljan test obrambenih redova Riječana u novoj sezoni, sa Stjepanom Radeljićem i Nikom Galešićem u zadnjoj liniji. Cilj je naravno ne primiti gol, no pitanje je hoće li to biti ostvareno.

Što se Corvinula tiče, u pitanju je prošlogodišnji osvajač rumunjskog Kupa. U nedavnom Superkupu nije momčad Florina Maxima izgledala sjajno protiv Steaue, ali zato je pokazala efikasnost protiv mađarskog Paksija i ima iza sebe tri natjecateljske utakmice ovog ljeta.

Malo je zvučnih imena u redovima Rumunja. Vrijedi tek izdvojiti Nizozemca Desleyja Ubbinka u ofenzivi, a prema naprijed može biti opasan i Marius Lupu, strijelac hat-tricka protiv Paksija. Tu je i Brazilac Roger u sredini terena, na kojeg će Riječani definitivno trebati pripaziti.

Na golu pak Stefan Lefter nije bio u briljantnoj formi u nekim utakmicama, no na stadionu Michael Klein Corvinul vjeruje da može parirati Rijeci i tako namjerava zadržati neizvjesnost do uzvrata na Rujevici…

Prethodni dvoboji:
Corvinul-nikad dosad igrali-Rijeka

Izostanci i ozljede:

Corvinul: nema značajnih ozljeda.

Rijeka: Marco Djuricin (zdravstveni problemi).

Rijeka zabija manje od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Što zbog igračkog kadra, što zbog iskustva u Europi, najbolje online kladionice proglasile su Rijeku favoritom već u prvoj utakmici u Rumunjskoj.

Mi pak smatramo da to neće ići tako glatko. Corvinul je željan dokazivanja u Europi i protiv Paksija je pokazao da zna kako zabijati pogotke. Riječani također imaju dobru ofenzivu pa naši savjeti za klađenje započinju preporukom oklade oba tima daju gol, uz koeficijent 1.83 u kladionici bet365.

Kad vidimo kako su izgledale prethodne utakmice u kojima je igrao Cornivul, svakako zanimljivo djeluje i oklada na zbroj golova, da će pasti više od 2.5 gola na ovoj utakmici. Uz to ide tečaj 1.80.

Ako pak vjerujete da će odluka pasti tek u uzvratu na Rujevici, ima smisla odigrati i dvoznak 1X na Corvinul, uz tečaj 2.31 kojeg ćete dobiti u kladionici 22bet.

Mogao bi to biti dvoboj koji će početi oprezno, a kasnije se rasplamsati. Zbog toga će neki odigrati i okladu da u drugom poluvremenu pada više golova nego u prvom, što ide uz koeficijent 2.05.

Spomenimo još kombinacijske oklade u kladionici 20bet. Tamo ćete dobiti 3.05 na okladu na dvoznak 1X na Corvinul uz više od 1.5 gola na utakmici, što je scenarij koji bi se definitivno mogao pretvoriti u realnost.

Za kraj, tu je i klađenje uživo. Naime, bit će još lakše ocijeniti tko je bolji, Corvinul ili Rijeka, jednom kad dvoboj započne. Oklada na gol u zadnjih 20 minuta, uz tečaj koji će se kretati oko 2.00 djeluje primamljivo. No, pojavit će se i druge zanimljive opcije. Zato imajte upaljenu omiljenu kladionicu u četvrtak navečer i reagirajte čim se pojavi kvota za koju vjerujete da prolazi…

Kladionica bet365 dijeli svojim igračima 50 € bonusa i pregršt besplatnih oklada na nogometnim utakmicama!

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top