Francuska vs Belgija – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Lige nacija

Forma:
L L D W D
  • Groupama Stadium
  • Početak: 09. rujan 20:45
Forma:
W L D W L
Francuska
Prvo poluvrijeme: X2.30
Belgija
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Ovog ponedjeljka na rasporedu je nova jaka utakmica u elitnom rangu Lige nacija. U Lyonu će nogometaši Francuske i Belgije odmjeriti snage, u važnom dvoboju koji može imati velik utjecaj na ishod skupine B.

Francuzi su pod Didierom Deschampsom loše otvorili natjecanje, neočekivanim porazom od Italije u petak. Bila je to utakmica u kojoj je francuska momčad povela već u prvoj minuti, a zatim je primila tri pogotka i ostala bez bodova.

Sada se Francuska mora trgnuti, jer novi domaći poraz maksimalno bi zakomplicirao njezinu situaciju. Prije svega se očekuje od Kyliana Mbappéa da pogura svoju momčad prema naprijed, kao što to radi već više od pola desetljeća.

Deschamps nikako da nađe dodatne raspoložene ofenzivce koji će pomoći Mbappéu. Pokušao je s Michaelom Oliseom od prve minute protiv Italije, no to se nije pokazalo pretjerano dobrim rješenjem. Na raspolaganju su mu još Ousmane Dembélé i Randal Kolo Muani, a prilici se nada i Marcus Thuram.

U sredini terena još uvijek se drže stariji igrači, poput N’Gola Kantéa i Antoine Griezmanna, jer baš u veznoj liniji Deschamps ima najviše problema s ozljedama. Obrana je pak s Ibrahimom Konatéom i Williamom Salibom odigrala neočekivano slabo prije tri dana pa bi izbornik mogao gurnuti u vatru neko novo rješenje u zadnjoj liniji.

S druge strane, Belgija je bez većih problema svladala Izrael na otvaranju natjecanja. Izbornik Domenico Tedesco gurnuo je u plan neke druge igrače u ofenzivi u odnosu na Europsko prvenstvo i to se isplatilo.

Dirigent ove izabrane vrste i dalje je Kevin de Bruyne, strijelac dva pogotka u petak. U napadu se pak učvrstio Lois Openda, a s krila prijeti brzonogi Dodi Lukebakio. Tu je još Jeremy Doku koji također može probiti bok i napraviti nered u suparničkom kaznenom prostoru, dok u sredini terena igraju Amadou Onana i Yuri Tielemans.

Što se pak obrane tiče, Belgija i dalje zadnju liniju okuplja oko Wouta Faeza, dok je među vratnicama Koen Casteels i čini se da Tedesco nema namjere vratiti Courtoisa na poziciji jedinice.

U svakom slučaju, na Groupama Areni čeka nas vrlo zanimljiva utakmica, što je i repriza međusobnog okršaja iz osmine finala nedavnog Europskog prvenstva…

Prethodni dvoboji:
01.07.24 Francuska1:0Belgija EP
07.10.21 Belgija2:3Francuska ULN
10.07.18 Francuska1:0Belgija SP
07.06.15 Francuska3:4Belgija PRI
14.08.13 Belgija0:0Francuska PRI

Izostanci i ozljede:

Francuska: Eduardo Camavinga (ozljeda koljena), Aurelien Tschouameni (ozljeda stopala).

Belgija: Romelu Lukaku (pošteda), Thibaut Courtois (neslaganje s trenerom).

Francuska zabija manje od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Unatoč neuvjerljivoj igri na Euru i porazu na otvaranju Lige nacija, hrvatske kladionice svejedno su proglasile Francusku favoritom u ovoj utakmici.

Mi vjerujemo da to neće ići tako glatko u Lyonu. U pitanju je dvoboj dva suparnika koji dobro poznaju jedan drugog. Bit će to još jedna šahovska partija, poput one viđene na Euru prije tri mjeseca. To bi posebno moglo doći do izražaja u prvih 45 minuta. Zato naši savjeti za sportsko klađenje kreću preporukom oklade prvo poluvrijeme X iliti neriješeno, uz tečaj 2.30 u kladionici 20bet.

Po istoj logici neki će odigrati i okladu na manje od 2.5 gola na utakmici, uz tečaj 1.92. Ima smisla i ono što nudi kladionica 22bet, okladu da gol NE pada u oba poluvremena, na što možete dobiti tečaj 2.01.

Kladiti se možete i na kornere. Pa je tako tečaj 2.20 na više od 9.5 kornera, što djeluje sasvim realno u ugledu dvije ovako moćne reprezentacije.

Tu su i oklade na točan rezultat. Pa je tako tečaj 7.00 na pobjedu Francuske rezultatom 1:0, što je bio slučaj na prethodna dva velika natjecanja. Na pobjedu pak Belgije rezultatom 0:1 dobit ćete koeficijent 13.00.

Što se pak klađenja na strijelce tiče, kvota je 2.25 na pogodan Kyliana Mbappéa, dok ćete uzeti 3.25 na Marcusa Thurama. S druge strane, dobit ćete 4.50 ako odigrate na gol Loisa Opende, a čak 6.00 na pogodak Kevina de Bruynea.

Za kraj, spomenimo i okladu da u drugom poluvremenu pada više golova nego u prvom, na što možete uzeti tečaj 2.09, što bi se lako moglo pretvoriti u dobitak…

Kladionica bet365 daje svojim igračima bonus do 50 € i pregršt besplatnih oklada za utakmice Uefine Lige nacija!

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top