Francuska vs Italija – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Lige nacija

Forma:
L D W D D
  • Parc des Princes
  • Početak: 06. rujan 20:45
Forma:
L D L W W
DOMAĆIN 1.72
Remi 3.99
GOST 5.05
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

U Ligi nacija derbi ovog petka igra se na Parku Prinčeva u Parizu, gdje će snage odmjeriti nogometne reprezentacije Francuske i Italije.

Domaća momčad nije oduševila pod Didierom Deschampsom na Europskom prvenstvu u Njemačkoj. Poraz od Španjolske u polufinalu pokazao je da Francuzi više nisu nedodirljivi u Europi, a još više zabrinjava jalova igra koju su prezentirali tijekom cijelog turnira.

Sada je na Deschampsu i njegovim igračima da se trgnu, kako bi bili spremni 2026. godine po treći put zaredom igrati u finalu Svjetskog prvenstva. Prvi isput za Francuze je teška grupa u Ligi nacija, u kojoj je osim Italije još i nezgodna reprezentacija Belgije.

Deschamps je svjestan da će svaki bod biti važan, jer samo prvo mjesto vodi na završnicu. Zato će s najjačim snagama igrati protiv Italije i nadati se da će Kylian Mbappé biti u svom najbolje izdanju. Dva postignuta pogotka za vikend u dresu Reala pokazuju da brzonogi krilni napadač polako ulazi u formu.

Tko će još igrati u napadu Francuske teško je reći. Marcus Thuram se nada svojem mjestu u ofenzivi, a tu je još Randal Kolo Muani koji nije mnogo igrao na Euru. Ousmane Dembélé jedno je od rješenja na krilu, kao i Bradley Barcola od kojeg se očekuje iskorak ove sezone.

Onaj koji bi mogao pasti u drugi plan definitivno je Antoine Griezmann, jer igra u 2024. godini prilično slabo. U sredini pak terena Deschamps ima brojna kvalitetna rješenja, uključujući Warrena Zaire-Emeryja, a pozvan je i Michael Olise, novi član Bayerna. Obrana s Julesom Koundéom i Williamom Salibom pak djeluje kao najjača strana ove momčadi, a solidan je i Mike Maignan na golu.

Što se Italije tiče, izbornik Luciano Spalletti shvatio je na Euru koliko je težak posao pred njim. Talijanska reprezentacija igrala je vrlo slabo, a jedini svijetli trenutak bio je onaj gol Mattije Zaccagnija u sudačkoj nadoknadi protiv Hrvatske.

Spalletti nije uspio u ovih par mjeseci izmisliti igrače koji će podići kvalitetu ekipe. Doduše, Sandro Tonali se vraća nakon suspenzije, a tu je i mladi Samuele Ricci na poziciji defenzivnog veznog.

Što se napada tiče, on i dalje djeluje zabrinjavajuće loše, s Mateom Reteguijem koji će pokušati nešto napraviti na Parku Prinčeva. No, jasno je da će Alessandro Bastoni i obrana Italije imati puno više posla ovog petka od napadača, a posebno Gianluigi Donnarumma među vratnicama…

Prethodni dvoboji:
01.06.18 Francuska3:1Italija PRI
01.09.16 Italija1:3Francuska PRI
14.11.12 Italija1:2Francuska PRI
17.06.08 Francuska0:2Italija EP
08.09.07 Italija0:0Francuska EPK

Izostanci i ozljede:

Francuska: Eduardo Camavinga (ozljeda koljena), Aurelien Tschouameni (ozljeda stopala).

Italija: Francesco Acerbi (ozljeda koljena), Gianluca Scamacca (ozljeda koljena), Moise Kean (ozljede mišića).

Francuska zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kao što smo i očekivali, sve najbolje kladionice proglasile su Francusku jasnim favoritom u ovom ogledu na Parku Prinčeva.

Mi se s tim slažemo. Unatoč neuvjerljivim igrama na Euru Francuzi definitivno imaju klasu više u odnosu na ono što trenutno predstavlja Italija. Dajemo prednost domaćinu u svim segmentima igre. Zbog toga naši nogometni tipovi za klađenje započinju preporukom oklade na pobjedu Francuske, uz kvotu 1.72 u kladionici Rabona.

S obzirom na sve što smo vidjeli na Europskom prvenstvu, u ovoj utakmici ima smisla i oklada oba tima NE daju gol, uz tečaj 1.90 u kladionici 20bet. To postaje dobitno ako barem jedan golman ne primi pogodak.

Ako pak želite dodatno podebljati tečaj na Deschampsovoj družini, postoje dvije opcije kako to napraviti. Prva je oklada na pobjedu Francuske bez primljenog gola, uz kvotu 2.75, dok ćete dobiti 2.62 ako odigrate poluvrijeme/kraj 1/1. To donosi dobitak ako Francuzi povedu u prvom poluvremenu i pobijede na kraju utakmice.

Kladiti se možete i na kornere. Tečaj je 2.20 na više od 9.5 kornera na utakmici, što definitivno možemo zamisliti u ovoj utakmici u kojoj braniči neće komplicirati pri otklanjanju opasnosti ispred svog gola.

Što se klađenja na strijelce tiče, odmah treba naglasiti da je tečaj 2.25 na pogodak Kyliana Mbappéa. Dobit ćete pak 3.25 ako odigrate da će zabiti Marcus Thuram. S druge strane, tečaj je 4.50 da će zabiti Mateo Retegui, najizgledniji strijelac u gostujućim redovima.

Za kraj, spomenimo i okladu na autogol, uz tečaj 8.00, što se pregršt puta dogodilo na Europskom prvenstvu, a moglo bi se samo nastaviti u utakmicama Lige nacija…

Kladionica Favbet daje igračima bonus do 700 €, iskoristiv na utakmicama Uefine Lige nacija!

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top