Hajduk vs Ružomberok – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Konferencijske lige

Forma:
D D W D W
  • Stadion Poljud
  • Početak: 15. kolovoz 21:00
Forma:
W D L D W
Hajduk
Hendikep: F+21.96
Ružomberok
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Važnu europsku utakmicu Hajduk igra ovog četvrtka na svom stadionu u Konferencijskoj ligi, gdje će mu se pokušati suprotstaviti slovački Ružomberok.

Domaća momčad predvođena trenerom Gennarom Gattusom već je uspjela naići na prve veće probleme ovog ljeta. Naime, klub je potresla vijest o suspenziji Ivana Perišića koji nije pronašao zajednički jezik s talijanskim trenerom.

Gattuso je Perišiću od početka sezone davao malu minutažu. Tvrdio je i da slavni hrvatski krilni napadač želi otići iz kluba. Na kraju je suradnja pukla i Ivan odlazi iz Splita ovog ljeta

Kako god, Hajduk je za vikend ostao bez pobjede protiv Lokomotive, a odigrao je i blijedu utakmicu bez golova u gostima kod Ružomberoka. Sada se nada da će lošoj seriji stati na kraj, u dvoboju sa suparnikom koji je ipak ispod razine jedne momčadi iz gornjeg doma HNL-a.

Po običaju, Splićani će se u napadu uzdati u Marka Livaju, ključnog u mnogim utakmicama u posljednje tri sezone. U momčad je pak stigao i Ivan Rakitić koji se pomalo privikava na suigrače te očekujemo da će dobiti minutažu u ovom važnom dvoboju.

Od ostalih, tu je još Emir Sahiti koji se također uspio posvađati s Gattusom, no vraćen je u momčad. Riječ je o ofenzivcu koji može svojim potezima napraviti razliku na travnjaku. Mladi Rokas Pukštas također ima kvalitetu igrati na europskoj sceni, a ostaje za vidjeti može li Filip Krovinović u sredini terena napokon podići svoj nivo igre.

Što se obrane tiče, Hajduk je dobio na čvrstini oporavkom Filipa Uremovića koji igra u tandemu sa Zvonimirom Šarlijom. Na golu pak Ivan Lučić ima manjih problema s ozljedom, no trebao bi još jednom početi među vratnicama.

Što se pak gostujuće momčadi tiče, Ružomberok i njegov trener Ondrej Smetana ne mogu očekivati čuda u Europi ovog ljeta. Klub je već ispao iz Europske lige od Trabzonspora, a izgleda i sasvim prosječno u slovačkom prvenstvu.

No, Hajduku je uspio pružiti solidan otpor na svom travnjaku. Sada se Slovaci nadaju da bi Martin Boda i Martin Chrien mogli proraditi u ofenzivi, što bi zakompliciralo utakmicu. No, istina je da će vjerojatno više posla imati golman Tomaš Frühwald i njegovi braniči, jer kvaliteta nogometa kojeg igra Ružomberok trenutno je prilično skromna…

Prethodni dvoboji:
08.08.24 Ružomberok0:0Hajduk KL

Izostanci i ozljede:

Hajduk: Mihael Žaper (ozljeda koljena).

Ružomberok: Jan Maslo (ozljeda mišića).

Ružomberok ne zabija gol

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kao što smo i očekivali, hrvatske kladionice u ovoj utakmici vide Hajduk kao izrazitog favorita. Kvota na jedinicu je takva da se gotovo uopće ne isplati odigrati.

Međutim, mi vjerujemo da će Hajduk napokon jednom zablistati na Veliku Gospu. Naime, naišao je na suparnika koji nema kvalitetu ni boriti se na vrhu slovačkog prvenstva, a kamoli u Europi. Zato naši nogometni tipovi za klađenje kreću s preporukom oklade na hendikep F+2 iliti -1.5 na Hajduk, uz tečaj 1.96 u kladionici 22bet. To postaje dobitno ako Splićani pobijede s najmanje dva razlike.

U kladionici bet365 pronaći ćete još dvije zanimljive opcije kako podebljati kvotu na Gattusovu momčad. Prva je oklada na pobjedu Hajduka bez primljenog gola, uz tečaj 2.00, dok ćete dobiti 1.90 ako odigrate poluvrijeme/kraj 1/1. To postaje dobitno ako splitski klub povede u prvom dijelu i pobijedi na kraju.

Očekujemo da bi dvoboj mogao početi oprezno, a onda se potpuno rasplamsati. Zato ima smisla i oklada da u drugom poluvremenu pada više golova nego u prvom, uz tečaj 2.03.

Ako odlučite tipovati na točan rezultat, dobit ćete tečaj 6.00 na pobjedu Hajduka rezultatom 2:0. Ako pak odigrate rezultat 3:0, kvota je čak 17.00.

Za kraj, spomenimo i klađenje uživo. Naime, odnos snaga Hajduka i Ružomberoka još će biti lakše detektirati jednom kad utakmica počne. Oklade na ishod utakmice, zbroj golova, broj kornera i tko će sljedeći zabiti ponudit će zanimljive tečajeve dok je dvoboj u tijeku. Zato imajte upaljenu omiljenu kladionicu u četvrtak navečer i reagirajte čim se pojavi koeficijent za koji vjerujete da prolazi…

Za preporuku prijateljima kladionica Unibet daje bonus do 350 €, iskoristiv na utakmicama hrvatskih nogometnih klubova!

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top