Hajduk vs Torshavn – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Konferencijske lige

Forma:
W W W W D
  • Stadion Poljud
  • Početak: 25. srpanj 21:00
Forma:
L L W W W
Hajduk
Manje od 3.5 gola1.86
Torshavn
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Nakon euforičnih dana u Splitu, ovog četvrtka Hajduk igra svoju prvu službenu utakmicu u novoj sezoni, u kojoj će odmjeriti snage s Torshavnom s Farskih otoka.

U pitanju je dvoboj drugog pretkola Konferencijske lige, u kojem se Hajduk pokušava opravdati ulogu izrazitog favorita. Naime, sa svojim novim trenerom Gennarom Gattusom splitska momčad nada se ulasku u glavnu fazu ovog europskog natjecanja pa čak i dolasku do kasnijih nokaut utakmica.

No, Splićani su još daleko od tog cilja. Doduše, izgledali su sasvim solidno u pripremnim dvobojima pa igrači jedva čekaju napokon zaigrati za ozbiljno. Dolazak u klub Ivana Rakitića definitivno je podigao atmosferu u redovima bijelih, željnih nakon 20 godina napokon se vratiti na vrh u HNL-u.

Hajduk je uspio zadržati i Ivana Perišića, što je još jedna velika pobjeda splitske uprave. U ofenzivi je još i Marko Livaja pa na papiru klub s Poljuda ima zaista uzbudljivu momčad na okupu. No, sve to tek treba potvrditi na travnjaku.

Za Hajduk i dalje ostaje najveći problem igra u obrani. No, oporavili su se igrači poput Darija Melnjaka i Filipa Uremovića pa bi stvari trebale krenuti na bolje. Barem protiv ovog suparnika s Farskih otoka.

Na golu se pak očekuje da Ivan Lučić zadrži svoju poziciju među vratnicama, a ostaje za vidjeti hoće li Filip Krovinović uspjeti podići formu, jer očekivalo se od njega više otkad je potpisao za Hajduk.

Što se Hajdukovog suparnika tiče, Torshavn vodi talijanski stručnjak Adolfo Sormani, kao što je to slučaj s brojnim klubovima i reprezentacijama iz skromnih nogometnih zemalja.

Prednost ove momčadi s Farskih otoka svakako je to što njegovo prvenstvo nije imalo pauzu u lipnju i srpnju pa je ekipa u natjecateljskom ritmu. No, nedavni poraz u derbiju protiv Vikingura udaljio je Torshavn od naslova prvaka.

Kako god, nema puno igrača koje možemo izdvojiti u redovima Hajdukovog suparnika. Danac Mikkel Dahl na poziciji napadača svakako predstavlja određenu prijetnju, no nije riječ o vrhunskom nogometašu.

Aki Samuelsen na poziciji lijevoj krila ima određenog potencijala, no tek mu je 20 godina. Tu je još i Samuel Chukwudi u obrani koji ima izglede napraviti pristojnu karijeru. Dodajmo tome kapetana Teitura Gestssona na poziciji golmana koji sigurno neće biti nezaposlen u Splitu, u utakmici u kojoj bi sve osim gostujućeg poraza bilo veliko iznenađenje…

Prethodni dvoboji:
Hajduk-nikad dosad igrali-Torshavn

Izostanci i ozljede:

Hajduk: Mihael Žaper (ozljeda koljena).

Torshavn: nema značajnih izostanaka.

Torshavn ne zabija gol

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kao što se moglo i očekivati, hrvatske kladionice proglasile su Hajduk velikim favoritom u ovoj utakmici, do te mjere da se uopće ne isplati igrati čistu jedinicu.

Mi pak vjerujemo da Splićani još uvijek nisu u svojoj najboljoj formi, a gostujuća momčad spremna je pružiti žestok otpor. Zbog toga ne očekujemo da bi se ovaj dvoboj mogao pretvoriti u golijadu. To je razlog zašto naši nogometni tipovi za klađenje za ovu utakmicu kreću preporukom oklade na zbroj golova, na manje od 3.5 gola, uz kvotu 1.86 u kladionici 20bet.

Ako to želite još malo podebljati, tu je kombinacijska oklada na pobjedu Hajduka uz manje od 3.5 gola na utakmici. To ide uz tečaj 2.23, što ima smisla, jer splitska pobjeda ne bi smjela doći u pitanje.

Neki će se odlučiti i na okladu da u drugom poluvremenu pada više golova nego u prvom, što ide uz kvotu 2.05 i realan je scenarij u ovom dvoboju.

Oni koji su uvjereni u uspjeh Hajduka u ovoj utakmici mogu odigrati i da Torshavn ne zabija gol, što ide uz zanimljiv tečaj 1.70 u kladionici Rabona.

Za kraj, moramo spomenuti i oklade uživo. Istina je, trenutni odnos snaga Hajduka i Torshavna bit će puno jasniji nakon što momčadi zajedno istrče na teren. Oklade na ishod utakmice, zbroj golova, broj kornera i tko će sljedeći zabiti ponudit će neke vrlo zanimljive kvote, veće nego što ih možete uloviti prije početka dvoboja. Zato svakako gledajte utakmicu i imajte upaljenu omiljenu kladionicu u četvrtak, da biste zgrabili onaj tečaj koji djeluje kao da donosi dobitak…

Kladionica 22bet daje igračima 122 € bonusa, iskoristivog na utakmicama hrvatskih klubova u Europi!

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top