Italija vs. Turska – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava prijateljske utakmice

Forma:
W W D W L
  • Renato dall Ara
  • Početak: 04. lipanj 21:00
Forma:
L L D W W
Italija
Dvoznak: 2X2.34
Turska
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Ovog utorka zanimljiva prijateljska utakmica igra se u Bologni, gdje će snage odmjeriti reprezentacije Italije i Turske.

Domaća momčad pod izbornikom Lucianom Spallettijem pokušava podići formu uoči nastupa na Euru, na kojem igra u skupini s Albanijom, Španjolskom i Hrvatskom. Talijani su branitelji naslova, no nisu u sjajnoj formi posljednjih godina, što je kulminiralo ispadanjem u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Kataru.

No, talijanski klupski nogomet bio je solidan ove sezone pa se u zemlji nadaju da bi i reprezentacija opet mogla proigrati. Spalletti na raspolaganju ima mnogo zanimljivih igrača, uključujući Riccarda Orsolinija iz Bologne koji će htjeti zablistati na svom stadionu.

Gianluca Scamacca još je jedan napadač iza kojeg je sjajna sezona, a talijanski izbornik ozbiljno u ofenzivi računa i na Giacoma Raspadorija. Tu je i Federico Chiesa, junak prethodnog Eura, a ne zaboravimo ni Lorenza Pellegrinija koji je poznat po svojim dalekometnim udarcima.

Čvrstinu pak daje Nicolo Barella u sredini terena, a u sastavu su i dva velika talenta, Davide Frattesi i Nicolo Fagioli. Obranu pak predvodi Alessandro Bastoni iz Intera, dok se na golu očekuje nastup Gianluigija Donnarumme iza kojeg je tek prosječna sezona u PSG-u.

S druge strane, Turska pod izbornikom Vicenzom Montellom dolazi s mnogo entuzijazma na Europsko prvenstvo. Izgledala je impresivno tijekom kvalifikacija, u kojima je čak i pobijedila Hrvatsku u gostima.

Ključan čovjek ove ekipe definitivno je Interov Hakan Calhanoglu. Ovaj iskusni veznjak vuče sve konce u sredini terena te daje priliku svojim suigračima da se pokažu. U ofenzivi pak s desnog krila prijeti Barış Alper Yılmaz, a s lijevog Kerem Aktürkoğlu.

U momčadi je i daroviti Kenan Yildiz, a važnu ulogu u veznoj liniji igra Orkun Kökçü. Turska još ima i odličnog braniča Ferdija Kadıoğlua te Meriha Demirala na poziciji stopera pa je jasno da na stadion Renato Dall’Ara dolazi odigrati ozbiljnu utakmicu, u kojoj su Talijani favoriti samo na papiru…

Prethodni dvoboji:
06.12.17 Turska2:3Italija PRI
26.09.17 Turska0:3Italija EP
07.12.16 Italija1:1Turska PRI
27.09.16 Italija1:1Turska PRI
08.04.14 Turska1:2Italija EP

Izostanci i ozljede:

Italija: Leonardo Spinazzola (ozljeda Ahilove tetive).

Turska: Umut Meras (ozljeda stražnje lože).

Italija zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Što zbog ugleda, što zbog domaćeg terena, kladionice u Hrvatskoj odlučile su proglasiti Italiju izrazitim favoritom u ovoj utakmici u Bologni.

Mi se s tim ne slažemo. Talijanima nije nužna pobjeda u ovom susretu, a Turska igra neugodan nogomet i potrebna je maksimalna motivacija kako bi je suparnik slomio. Zato je naša glavna preporuka oklada dvoznak X2 na Tursku, uz koeficijent 2.34 u kladionici 22bet.

Mogla bi to biti tvrda utakmica u kojoj se više pazi na obranu, nego prijeti prema naprijed. Zato ima smisla i oklada na zbroj golova, da će pasti manje od 2.5 gola na utakmici, na što možete dobiti kvotu 2.06 u kladionici 20bet.

Zanimljivo djeluje i oklada da u drugom poluvremenu pada više golova nego u prvom, što ide uz tečaj 2.01. Neki će odigrati i okladu da gol NE pada u oba poluvremena, uz koeficijent 2.13.

Kladiti se možete i na kornere. Pa ćete tako dobiti 1.90 na više od 8.5 kornera na utakmici, što možemo zamisliti u dvoboju ove dvije momčadi.

Što se klađenja na strijelce tiče, bet365 kladionica nudi tečaj 5.00 na gol Kerema Aktürkoglua, a 5.50 da će zabiti Kenan Yildiz. S druge strane, tečaj je 2.60 na gol Riccarda Orsolinija, a 2.87 ako tipujete na Federica Chiesu.

Za kraj, spomenimo i uživo klađenje. Naime, odnos snaga Italije i Turske bit će još lakše detektirati jednom kad dvoboj počne. Oklade na zbroj golova, ishod utakmice i tko će sljedeći zabiti mogle bi ponuditi obećavajuća rješenja. Zbog toga imajte upaljenu omiljenu kladionicu i reagirajte čim se pojavi kvota za koju ste sigurni da prolazi…

Za aktualne ponude posjetite web stranicu kladionice.

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top
UEFA Euro 2024