Juventus vs Lazio – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Serie A

Forma:
D W W D W
  • Allianz Stadium
  • Početak: 19. listopad 20:45
Forma:
W W W W L
DOMAĆIN 2.06
Remi 3.35
GOST 3.90
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Nakon dva tjedna pauze zbog reprezentativne stanke talijanska Serie A vraća se na scenu, s vrlo zanimljivom utakmicom Juventusa i Lazija ove subote.

Domaća momčad pod novim trenerom Tiagom Mottom pokušava se vratiti na puteve stare slave u Italiji. Juventus želi naslov prvaka, no sezonu je započeo nizom nesigurnih utakmica. Svejedno, i dalje je visoko plasiran, jer ni drugi favoriti nisu bili pretjerano impresivni ovog ljeta.

Torinski sastav sada se nada pobjedom još malo učvrstiti svoju poziciju među liderima, a možda i dostići vodeći Napoli. No, Motta ima problema s ozljedama u svim linijama. Teun Koopmeiners i Winston McKennie na popisu su onih koji nisu spremni zaigrati u subotu navečer pa će se portugalski stručnjak morati potruditi kako bi složio sastav koji će biti konkurentan suparniku.

Ipak, u svojim redovima Juventus ima niz odličnih igrača koji su potpuno spremni igrati. Tu je Dušan Vlahović koji je zadužen za zabijanje golova, a sposoban je i asistencijama hraniti suigrače. Mladi pak Belgijac Samuel Mbangula pokazao se kao vrlo dobar realizator na početku nove sezone i mogao bi napraviti razliku u ovoj utakmici.

Manuel Locatelli daje čvrstinu sredini terena, a tu je i Khephren Thuram koji također operira u veznoj liniji. Doveden je i Douglas Luiz koji je pokazao u Premiershipu da može biti vrhunski veznjak pa Motta definitivno ima alternativna rješenja kako bi pokrio izostanke.

Što se pak obrane tiče, tu Federico Gatti igra središnju ulogu, a Michele di Gregorio preuzeo je poziciju među vratnicama te će pokušati sačuvati svoju mrežu netaknutom.

S druge strane, Lazio pod vodstvom trenera Marca Baronija ima četiri pobjede u nizu, od kojih su posebno impresivne bile one u Europskoj ligi protiv Nice i Dinama iz Kijeva.

U talijanskom prvenstvu Lazio ima isti broj bodova kao i Juventus, što je iznad očekivanja navijača, jer momčad ne djeluje jače nego prošle sezone. Naime, legendarni Ciro Immobile više nije u svlačionici pa se sada sve vrti oko Valentina Castellanosa. Tu je još Bulaye Dia koji zabija golove, a ne smijemo zaboraviti ni Mattiju Zaccagnija kojeg smo dobro upoznali u dvoboju Italije i Hrvatske na Euru ovog ljeta.

Matteo Guendouzi pokazuje pak najviše potencijala u veznoj liniji, a u kadru je i naš Toma Bašić. Obranu pak predvodi Alessio Romagnoli, a na golu je ostao Ivan Provedel, poznat po golu kojeg je zabio Atleticu prošle sezone u Ligi prvaka. Dakle, Lazio dolazi na Allianz stadion s momčadi koja nije za podcjenjivanje, no domaćin svakako ostaje u ulozi favorita…

Prethodni dvoboji:
23.04.24 Lazio2:1Juventus COP
02.04.24 Juventus2:0Lazio COP
30.03.24 Lazio1:0Juventus SA
16.09.23 Juventus3:1Lazio Sa
08.04.23 Lazio2:1Juventus SA

Izostanci i ozljede:

Juventus: Adžić V. (ozljeda mišića), Bremer (ozljeda koljena), Conceicao F. (crveni karton), Gonzalez N. (ozljeda bedra), Koopmeiners T. (slomljeno rebro), McKennie W. (ozljeda bedra), Milik A. (ozljeda koljena), Weah T. (ozljeda gležnja)

Lazio: Gigot S. (ozljeda ramena).

Juventus zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Što zbog domaćeg terena, što zbog ugleda, svaka hrvatska kladionica proglasila je Juventus favoritom u ovoj utakmici. No, kvota na jedinicu veća je nego što je bila prethodnih godina na torinskom klubu u ovakvim dvobojima.

Mi unatoč tome smatramo da Juventus i dalje ima kvalitetu više u odnosu na Lazio. Rimljani nisu uspjeli osvježiti momčad posljednjih godina i nemaju potencijal za velike stvari. Mottina momčad pak ima pojedince koji u svakom trenutku mogu riješiti pitanje pobjednika. Vjerujemo da će to i napraviti pa naši tipovi za klađenje započinju preporukom oklade na pobjedu Juventusa, uz tečaj 2.06 u kladionici 20bet.

Ako vam to nije dovoljno, možete pokušati dodatno povećati kvotu na domaćina. Pa ćete tako dobiti 3.25 na pobjedu Juventusa bez primljenog gola, dok je isti tečaj i na okladi poluvrijeme/kraj 1/1. To postaje dobitno ako torinska momčad povede u prvom dijelu i pobijedi na kraju.

Mogao bi to biti dvoboj koji kreće oprezno pa se kasnije rasplamsa. Zato ima smisla i ono što nudi kladionica 22bet, okladu da u drugom poluvremenu pada više golova nego u prvom, uz kvotu 2.15.

Kladiti se možete i na kornere. Pa je tako tečaj 1.83 na više od 9.5 kornera na utakmici, što bi se lako moglo pretvoriti u realnost.

Što se klađenja na strijelce tiče, dobit ćete 2.37 na gol Dušana Vlahovića, a čak 6.50 da će zabiti Samuel Mbangula. S druge strane tečaj je 3.40 na Valentina Castellanosa, najizglednijeg gostujućeg strijelca.

Za kraj, spomenimo i okladu na dosuđen penal, uz tečaj 2.65, što je čest slučaj kad igra Juventus, pogotovo u derbi utakmicama talijanskog prvenstva…

Kladionica Unibet za preporuku prijateljima svoje web stranice dijeli igračima bonus do 350 €, iskoristiv na utakmicama talijanske Serie A!

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top